Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Ръководството ни не чака и минута. Още не са свършили мачовете и вече има нов, а с други има преговори. Браво. Дано уцелят точните хора. В края на миналият сезон взеха Деса и чак сега разбраха, че си е струвало. Надявам се новите да влязат в ритъма на отбора по бързо. Но каквото и да правят, трябва да престанат да гонят хора. Не се прави отбор за седмица или месец. Трябва да играят десетки мачове заедно, за да се сработят и да се получат нещата. Който и да е от отборите които имахме през последните години, ако не беше разбит, а оставен да се сработва, днес щеше да е по-добър от първия си и последен сезон. Нека да има малко освежаване, но не и пореден нов отбор.
Явно този път селекцията ще е навреме, а не както досега до началото на мачовете се точеха.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Tommi написа:Още снощи, когато излезе новината за втори футболист от Верея, помислих, че ще вземат Хасани за резерва и ще освободят Лукин и шведа.
И аз за Хасани си помислиш снощи. Обаче все още съм на мнение, че шведа не е лош играч и след една добра подготовка и малко повече шансове ще покаже качества. Ама за да спестим от заплати вероятно ще се разделим с него. Спокойно можем след време да му вземем някой лев... Все пак е национал на Швеция.

Последна промяна от koisa на 16 дек 2016 18:00, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
А бе кво правите-взривихте пазара 

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
А Финягата остава ли или ще се трансферира на Острова 

Red joker написа:А Финягата остава ли или ще се трансферира на Острова
Що, чудиш се дали да не минеш на Виваком ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red joker написа:А Финягата остава ли или ще се трансферира на Острова
Що, чудиш се дали да не минеш на Виваком ли?
Не,махнах се вече

Sstefanov написа:modor написа:ЕМИЛ написа:Ми да го взимаме .Ако требва Тити Папазов да направи организация да поплачем предколедно и да съберем некой лев ако не достигат .
Навит съм да откъсна от сърцето си сума - която ще помогне да вземем този футбалер. И ако успеем да си върнем Огнянов и да вземем вратарчето от Дунав ще съм много щастлив.
Паралия ли си що.....

koisa написа:Tommi написа:Още снощи, когато излезе новината за втори футболист от Верея, помислих, че ще вземат Хасани за резерва и ще освободят Лукин и шведа.
И аз за Хасани си помислиш снощи. Обаче все още съм на мнение, че шведа не е лош играч и след една добра подготовка и малко повече шансове ще покаже качества. Ама за да спестим от заплати вероятно ще се разделим с него. Спокойно можем след време да му вземем някой лев... Все пак е национал на Швеция.
Мен на мача с Верея точно Хасани ми хареса от старозагорци.Сукуна(за него се говореше,че имаме интерес още преди мача) го наблюдавах внимателно и хич не ми се понрави.Същата муха без глава като Тунде ми се струва

Мен специлано повече ме е яд за Лукин,отколкото за шведа.Мое мнение е,че Лукин е най-класния ни защитник - опитен и научен играч.Дори може спокойно да играе и на бека и ще е много по-добре от Алвеша.И колкото и да му е голяма заплатата,едва ли е много по-голяма от тази на Генев и шведа заедно.
Жоао Паоло е добър футболист но мисля че няма как да дойде в Левски и не вярвам изобщо да са водени преговори по две причини: 1. доколкото знам Левски няма място за нов чужденец извън ес (мисля че на терена едновременно могат да са само трима); 2. Явно политиката е ориентирана към по-млади а бразилеца е набор 88.