Иначе на Рафа половината и повечето му Мастърси са Рим и Монте Карло на червено
One-man surface!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
rhaegar написа:Аз съм за Агаси
JackPackage написа:На мен Агаси ми харесваше повече от Сампрас, беше ми първия любимец (преди Фед), ама щеше много да скочат ако го бях сложил пред Надал
boabbb написа:Обърнахме го на тенисГоворейки за Маестрото, аз нямам предвид бройките спечелени турнири, а финеса в играта, разнообразието и мисленето в играта
Това му помогна да си запази физиката и да е конкурентен дори на 35
Надал няма даже да играе на 35, а Плескавеца според мен също няма да е конкурентен
За Мъри да не говориме ...
JackPackage написа: Ботушаря по друг начин не може да спечели, не случайно нашия Григор го изнасили на Уимби преди 2 сезона![]()
sapio0o написа:И на 50 да е бил, какво? Говорим за финал от мастърс 1000. Щом го е стигнал не е бил зле, no?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта