Явно добре ви ръчка потребителското ми име, след като постоянно го споменавате.
Какво трябва да коментирам по три реда писаници в някакъв сайт, нали уж апела беше, че се приема единствено това, което се обявява на официалния сайт?
Между другото Панчарево е "Area 51" и видиш ли там вече са инвестирани два милиона лева, сума която наистина е доста голяма, а дори и една папарашка снимка няма... вероятно е така и го приемам, че е така.
Все пак два милиона са си два милиона... ремонта на целия стадион в Ловеч излезе около 3 000 000, то ест в Панчарево в момента трябва да има нещо, което е поне 2/3 от него.
С нетърпение чакам да публикуват първите снимки от направенто там.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Панчарево е хубаво място, въздухът е повече от приличен. За база на първия отбор и на старшта възраст е перфектен. Но за по-малките е тежка локация-трафикът дотам е ужасяващ. Не знам какво е направено реално, но със сигурност ще е по-добре от разрухата в последните 10 години.
Изкуствените терени са хубаво нещо, но има разлика с тревните по отношение на вървенето на топката. И предразполагат към контузии. При нас например за школата на Герена има един голям и един малък тревен. И когато времето позволява, нашият тренер води децата именно на тревата. Те много се радват-друго си е да ти мирише на истинска тревичка. Е, майките са недоволни, щот екипите са зелени от търкалянето и шпагатите и трябва да се перат често, ама няма пълно щастие!
Но в късната есен и зимата си остава изкуственото като единствен вариант.
Изкуствените терени са хубаво нещо, но има разлика с тревните по отношение на вървенето на топката. И предразполагат към контузии. При нас например за школата на Герена има един голям и един малък тревен. И когато времето позволява, нашият тренер води децата именно на тревата. Те много се радват-друго си е да ти мирише на истинска тревичка. Е, майките са недоволни, щот екипите са зелени от търкалянето и шпагатите и трябва да се перат често, ама няма пълно щастие!

Но в късната есен и зимата си остава изкуственото като единствен вариант.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Я да питам феновете на Ганчев , що си трайкате за Стамен Белчев ...нима не знаете , че той е запален привърженик на Левски ?! Няма ли да има и за него скандирания като за Наско Сираков в Горна ?
Beladona написа:Я да питам феновете на Ганчев , що си трайкате за Стамен Белчев ...нима не знаете , че той е запален привърженик на Левски ?! Няма ли да има и за него скандирания като за Наско Сираков в Горна ?
Мхмм и Кокалис пристига с куфарчетата с пари .... Боже , прибери си вересиите

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- Долно уйно
- Контакти:
Beladona написа:Я да питам феновете на Ганчев , що си трайкате за Стамен Белчев ...нима не знаете , че той е запален привърженик на Левски ?! Няма ли да има и за него скандирания като за Наско Сираков в Горна ?
Стамен Белчев премина в Литекс по препоръка на Станимир Стоилов, а от кой отбор е някой пък няма абсолютно никакво значение, от него се иска да бъде професионалист, да си изпълнява задълженията и толкова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Не бе , Стамен верно си е фен на Левски и то болен фен ....беше помощник на Мъри в Ботев Пд и е върл син фен , което не е лошо нещо ....но вие нали не искате Наско Сираков , та си помислих как приехте един фен на Левски за треньор на Армията ....
Уйно , въпросът ми не е към теб .
Beladona написа:Не бе , Стамен верно си е фен на Левски и то болен фен ....беше помощник на Мъри в Ботев Пд и е върл син фен , което не е лошо нещо ....но вие нали не искате Наско Сираков , та си помислих как приехте един фен на Левски за треньор на Армията ....
Да бе , а ти си му адвокат на Стамен Белчев сигурно

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Old_death написа:boabbb написа:Аз лично предпочитам Китанов пред някакъв бляд, ама ...
Много пъти сме апелирал да мислите с главата си и с не четете жълти парцали . Китанов бе привлечен срещу сумата от 300000 евро . Има договор за още 3 сезона . Обясни ми сега по какъв начин ще се върне в предишния си отбор ? Трябва ли клуба да опровергава всяка лъжа ?
Лудогорче май ви отвръщат за Стоянов? Медийни вратарски войни

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Календар кога ще има ? Искам календар със Стамен Белчев ! Този календар ще е исторически ! Защо се бавят милко и морко ?! Къде дремят дрпат и тъпото ?! Що не правят календар ...аре бе , дойде Нова година ... милионите фенове тръпнат в очакване !
Е да го съблечем ли?
То това могат да го направят само едни други без мозъчни фенове с посинял цвят.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.