Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15420957_1443642345675945_3546810576808620106_n.jpg?oh=07ae054d1a13afda393aa2e377cf2f40&oe=58B41266[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15400973_10151068944339945_839013001369695928_n.jpg?oh=2084006376f649033fd70829b2cdb1b1&oe=58FCD300[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Претъпкан автобус.Всички са притиснати почти интимно.Стои висок младеж,а към него са се долепили- 20 годишна девойка и 80 годишна бабка.Младежът постоянно намига на девойката и се притиска по-силно към нея,но тя неочаквано се провиква:
–Простак!Извратеняк!
Всички пътници се обръщат към троицата в пълна тишина.
Младежът:
–Какво си се развикала,ма?Пет минути вече ме галиш по топките,аз съм бил извратеняк!Че и ми крещи на всичкото отгоре!
Момичето:
–Изобщо не съм ти барала топките!Ти добре ли си,бе?!!!
Бабката:
–Какво ме зяпате така?Просто исках да се запознаете……..
–Простак!Извратеняк!
Всички пътници се обръщат към троицата в пълна тишина.
Младежът:
–Какво си се развикала,ма?Пет минути вече ме галиш по топките,аз съм бил извратеняк!Че и ми крещи на всичкото отгоре!
Момичето:
–Изобщо не съм ти барала топките!Ти добре ли си,бе?!!!
Бабката:
–Какво ме зяпате така?Просто исках да се запознаете……..
Сутринта Щирлиц влиза при Мюлер. Мюлер е в мрачно настроение.
— Господин групенфюрер, какво става? Руснаците вече са в предградията на Берлин?
— Щирлиц, спрете с глупавите си шеги! Сънувах Германия от 2016 година!
— Толкова ли са зле нещата тогава?
— Зле е много слаба дума, Щирлиц! Представете си, канцлерът на Германия е жена, министърът на външните работи - п*дераст, турци работят в заводите Даймлер-Бенц, араби и негри изнасилват жените ни ,Германия плаща дълговете на гърци и испанци. Вместо факелни шествия - гей паради, плащаме пари на евреите и изпълняваме командите на негър от Америка! Националистите са в Кремъл, Русия воюва с Украйна, а Германия, представяте ли си, Щирлиц - ГЕРМАНИЯ - разубеждава Русия да не воюва!!!
- "Действително, глупост някаква..." — помисли си Щирлиц..
— Господин групенфюрер, какво става? Руснаците вече са в предградията на Берлин?
— Щирлиц, спрете с глупавите си шеги! Сънувах Германия от 2016 година!
— Толкова ли са зле нещата тогава?
— Зле е много слаба дума, Щирлиц! Представете си, канцлерът на Германия е жена, министърът на външните работи - п*дераст, турци работят в заводите Даймлер-Бенц, араби и негри изнасилват жените ни ,Германия плаща дълговете на гърци и испанци. Вместо факелни шествия - гей паради, плащаме пари на евреите и изпълняваме командите на негър от Америка! Националистите са в Кремъл, Русия воюва с Украйна, а Германия, представяте ли си, Щирлиц - ГЕРМАНИЯ - разубеждава Русия да не воюва!!!
- "Действително, глупост някаква..." — помисли си Щирлиц..
Най-убавото на това да имаш уй е да го споделяш с тиа дет си немат...
....................................................................................................
Голяма работа са днешните момичета, ей. Цигара да ти свие може, а сарми - не може!
....................................................................................................
Голяма работа са днешните момичета, ей. Цигара да ти свие може, а сарми - не може!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Дядо и баба се навили да правят секс. Минали през аптеката и си зели апчета за повишаване на либидото и потентността. У дом обаче ги сбъркали и бабата се вдървила куту труп, а на стареца му се отворили раните от войната.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Дядо и баба се навили да правят секс. Минали през аптеката и си зели апчета за повишаване на либидото и потентността. У дом обаче ги сбъркали и бабата се вдървила куту труп, а на стареца му се отворили раните от войната.
[offtopic]Много гнусен хумор, дейба.