Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 15 дек 2016 17:57

Абе какво имущество. Всичко е пазар, пазар за реклами. Хората в Германия отдадоха имената на стадионите си под наем за определено време, срещу пари. Отдадоха стадиони, да ги управляват и оперират други фирми, които си плащат наем, процент от приходи от всичко (кетъринг, реклами, мърч, посещаемост). Изградиха си инфраструктури, стадионите са пълни, а ние се чудим как да съберем 2000 човека с цена 12-15 лева на билет (средно).

Спас ако беше умен и искаше да развива тоя клуб (ползвам името Спас за нарицателно за всичките собственици и президенти), щяха да са взели по един СТД от Германия или Холандия, да му дадат всичката власт (според определен бюджет) и да се оправя.

Рязкото изключение е Лудогорец. Там не пестят пари за нищо. Така започнаха преди 6-7 години и продължават така, с разликата, че сумите, които влагат стават по-големи, заради по-големите им приходи.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 дек 2016 18:53

Новият нападател продължава да вкарва за Ботев :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 дек 2016 19:18

mikata написа:Новият нападател продължава да вкарва за Ботев :lol:

Тоя си е баш голмайстор. Не му знам миналите отбори и как е попаднал в Ботев,но си личи че е класа. Не знам само как бихме имали шанс за него като сме в безпаричие ,а и вчера взехме нов нападател .

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 15 дек 2016 19:30

PSvilenov написа:
mikata написа:Новият нападател продължава да вкарва за Ботев :lol:

Тоя си е баш голмайстор. Не му знам миналите отбори и как е попаднал в Ботев,но си личи че е класа. Не знам само как бихме имали шанс за него като сме в безпаричие ,а и вчера взехме нов нападател .

Имаш доста странни разбирания за думата класа. Но иначе съм съгласен с теб :D

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 дек 2016 19:33

Едва ли някой може да каже със сигурност в какво безпаричие се намира клуба. Може пък скръндзата Русев да е отпуснал 2 млн. за селекция (под формата на заем естествено). Като нищо ще стигнат да вземем 4-5 играчи от нашето първенство! :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 дек 2016 20:19

След трансфера на Сукуна, едва-ли ще вземат и този от Ботев. Освен ако Сукуна не е взет за заместник на Деса, заради по-ниска заплата, а пък бразилецът да е в атака.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 дек 2016 21:47

zlatan написа:
wilge написа:Без треньор няма смисъл от трансфери.

много съм съгласен с теб.

Не съм съгласен. С такъв треньор трябва много пари за класни играчи, за да се компенсира разликата. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 дек 2016 21:54

Феновете на Левски могат да бъдат спокойни. При "сините" няма драматични събития, както повечето хора се опитват да изкарат нещата, твърди "Стандарт".

В Левски наистина ще имат Общо събрание на 3 февруари 2017 година в НДК, както е обявено. На него ще бъде разисквано най-доброто за бъдещето на клуба. А информациите, че VIVACOM ще се оттегля от Левски са напълно неверни. Компанията ще продължи да бъде спонсор на клуба.

Разбира се, възможно е Спас Русев да не бъде собственик на „сините".

Вестникът научи, че китайската фирма "Huawei" вероятно ще влезе в клуба. А всичко това означава, че в Левски няма драма и клубът се и ще се намира в добро състояние. "Сините" дори вече работят по зимната селекция и подсилването на отбора. След привличането на Амаду Сукуна, на "Герена" се очаква да дойде и още един от чужденците на Верея. Все още не е ясно кой е точно е играчът на старозагорци, но трансферът трябва да бъде уреден в близките дни.

Ако това за трансфер на втори играч от Верея е вярно значи би трябвало да е някой от следните: Илиас Хасани, Осман Балде, Селим Керкар, Педро Еуженио. Елиаш не го броя...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 дек 2016 22:16

koisa написа:
Феновете на Левски могат да бъдат спокойни. При "сините" няма драматични събития, както повечето хора се опитват да изкарат нещата, твърди "Стандарт".

В Левски наистина ще имат Общо събрание на 3 февруари 2017 година в НДК, както е обявено. На него ще бъде разисквано най-доброто за бъдещето на клуба. А информациите, че VIVACOM ще се оттегля от Левски са напълно неверни. Компанията ще продължи да бъде спонсор на клуба.

Разбира се, възможно е Спас Русев да не бъде собственик на „сините".

Вестникът научи, че китайската фирма "Huawei" вероятно ще влезе в клуба. А всичко това означава, че в Левски няма драма и клубът се и ще се намира в добро състояние. "Сините" дори вече работят по зимната селекция и подсилването на отбора. След привличането на Амаду Сукуна, на "Герена" се очаква да дойде и още един от чужденците на Верея. Все още не е ясно кой е точно е играчът на старозагорци, но трансферът трябва да бъде уреден в близките дни.

Ако това за трансфер на втори играч от Верея е вярно значи би трябвало да е някой от следните: Илиас Хасани, Осман Балде, Селим Керкар, Педро Еуженио. Елиаш не го броя...

Еуженио единствено го виждам като надграждане в Левски

Елиаш иначе на мен ми допада от години насам . Би бил добър ЕВЕНТУАЛЕН заместник на Де Нойер макар и възрастен вече .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 дек 2016 22:30

koisa написа:Ако това за трансфер на втори играч от Верея е вярно значи би трябвало да е някой от следните: Илиас Хасани, Осман Балде, Селим Керкар, Педро Еуженио. Елиаш не го броя...

По-добре никой. :mrgreen:
Не мисля, че това е вярно. Има доста други набелязани играчи от бг отбори, но не и втори от Верея.

Върни се в “Левски”