Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

saract
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот saract » 15 дек 2016 11:22

Между другото на вашия любимец Марк Клок на Коледа му изтича договара с Олдъм .Олдъм общо взето са се насочили към изпадане и ако Гонзо му се обади нищо чудно да предпочете да дойде да се бори с Черно море за Европа.Ако направите двойка в центъра Клок - Цветков ще стане страшно.
П.П. Аз ви обяснявах лятото че Сашо Цветков е уникален халф но май не ме чухте тогава.Друг път ще ви кажа истината защо няколко години търка пейката в Литекс.Истина която не е много приятна за Стойчо Стоилов/нелош футболист но изключително подъл човек/.

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 15 дек 2016 11:57

Очакваното се случи. Романов и Малик си заминават, а Минков и Неделчев отиват като преотстъпени в Несебър. За първите е ясно че просто не се получи и няма смисъл да се мъчим повече. За двамата малките пък е важно в тази възраст да играят, а не да гледат отстрани. Несебър не е далеч, така че са си почти у дома. Успех и на четиримата!

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 15 дек 2016 13:26

Логично Малик и Романов напускат. Не им се получи тук, успех занапред в бъдещите им отбори. Мъдро решение за Минков и Неделчев - нека играят, дори и в Б група. На тази възраст е важно да записват минути на терена, а не да търкат пейката. Това, че са под наем е индикация, че има някакви планове за тях в бъдеще. Дано те да са свързани с Черно Море.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 15 дек 2016 16:59

saract написа:Между другото на вашия любимец Марк Клок на Коледа му изтича договара с Олдъм .Олдъм общо взето са се насочили към изпадане и ако Гонзо му се обади нищо чудно да предпочете да дойде да се бори с Черно море за Европа.Ако направите двойка в центъра Клок - Цветков ще стане страшно.
П.П. Аз ви обяснявах лятото че Сашо Цветков е уникален халф но май не ме чухте тогава.Друг път ще ви кажа истината защо няколко години търка пейката в Литекс.Истина която не е много приятна за Стойчо Стоилов/нелош футболист но изключително подъл човек/.

Ако си върнем Клок , наистина ще е суперпопълнение, дай Боже да стане!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 дек 2016 18:04

Mathias_Coureur написа:
saract написа:Между другото на вашия любимец Марк Клок на Коледа му изтича договара с Олдъм .Олдъм общо взето са се насочили към изпадане и ако Гонзо му се обади нищо чудно да предпочете да дойде да се бори с Черно море за Европа.Ако направите двойка в центъра Клок - Цветков ще стане страшно.

Ако си върнем Клок , наистина ще е суперпопълнение, дай Боже да стане!

+ 1000 000, но не ми се вярва.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 дек 2016 18:51

Стенио също е свободен? Доколкото разбрах го гонят от Ботев. Дали ще ни свърши работа, обаче във формата, в която е? А и, като качества, дали ще пасне на концепциите на Гонзо?! :?:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 15 дек 2016 18:52

Дойде края на полусезона и..се започна..:)))))) Ма той Клок откога приритва да се върне,вече има проведен разговор с Инканго,при който е станало ясно,че Брус се е заклел във вечна вярност към моряците..За началото на подготовката се чакат Марчин Буркхарт и Еденилсон Бергонси,а направо в Гърция ще се присъединят и Марио Жардел,Аделино Лопеш,Рикардо Андре ииииииииииииииииииии...самия Ермес Паломинооооооооооооооо..Така че,споко..селекцията ще е на ниво...особено ако се споразумеем и платим исканата трансферна сума за шабленския цървул.. :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 дек 2016 18:57

Стенио е приличен играч, но не е нищо особено. Виж, Марк Клок е нещо съвсеееем различно. За България си е от най-добрите играчи на поста си, типичен кадър на школата си, тотален футбол - неуморен, твърд, полезен във всички фази на играта, отличен футболист. Дано да се навие ама надали :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

На линия
Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 дек 2016 19:11

Мисля си, че при липсата на сигурни, добри попълнения в средата на терена (акцентирам на СИГУРНИ, защото мениджърите ще ни засипят с куцо и сакато), ако не се попадне на нещо, което е явна находка, ще е по-добре да се върне Стенио. Изпълнява ли поръчаното от Гонзо и се доближи до добрата си форма, която е показвал тук.. ще е три пъти по-добре от Малик, да кажем. Разбира се, ако има шанс за връщането на Клок (което ме съмнява, колегата пусна мухата, но..) ще е супер. Абе, ще следиме, какви ще бъдат новините покрай отбора и после ще коментираме. Сега да гадаем.. ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 дек 2016 19:17

koseto40 написа:Дойде края на полусезона и..се започна..:)))))) Ма той Клок откога приритва да се върне,вече има проведен разговор с Инканго,при който е станало ясно,че Брус се е заклел във вечна вярност към моряците..За началото на подготовката се чакат Марчин Буркхарт и Еденилсон Бергонси,а направо в Гърция ще се присъединят и Марио Жардел,Аделино Лопеш,Рикардо Андре ииииииииииииииииииии...самия Ермес Паломинооооооооооооооо..Така че,споко..селекцията ще е на ниво...особено ако се споразумеем и платим исканата трансферна сума за шабленския цървул.. :lol:

Е, тук не си коректен! Не знам пиячката ли ти е в повече или друго, но тук се о@ра на метеното! Друг път постовете ти са били на ниво, но днес...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”