Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Тук вече идва ролята на спортно-техническия щаб и умението му да открива играчи с потенциал за развитие. Навсякъде се правят вътрешни трансфери, най-големите отбори също ги правят, така че няма никакво значение дали сме го взели от нашето първенство, от Африка или от Франция. Важно е отговорниците за трансферите да имат точна преценка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Явно и Жоао Пауло е в "списъка"
Не знам защо, ама на мен тоя ми изглежда като на поне 33-4, а не да ми е набор 

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:Явно и Жоао Пауло е в "списъка"Не знам защо, ама на мен тоя ми изглежда като на поне 33-4, а не да ми е набор
Ти може и на 20 да си, а той на 40, но пак ще е по-добър атлет от теб. А с класата и физическата подготовка в Перуци-Лигата...

Serafim написа:boabbb написа:Явно и Жоао Пауло е в "списъка"Не знам защо, ама на мен тоя ми изглежда като на поне 33-4, а не да ми е набор
Ти може и на 20 да си, а той на 40, но пак ще е по-добър атлет от теб. А с класата и физическата подготовка в Перуци-Лигата...
[offtopic]Зависи каква атлетика

Леевски, оле

-
- Контакти:
Тарибо Уест и Кану, дето сигурно са на по 55-58 години, тука ще тичат повече, отколкото 25 годишните ни млади надежди. :D
modor написа:rhaegar написа:Да, Топчо.
Стига се прави. Всички знаем, че ти даваш кинтите за новите перли
То затова взимаме хора без пари.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

mikata написа:Тук се върти някакъв списък с новите които желае Топчо,някой има ли го?![]()
https://forum.levski.com/viewtopic.php? ... tart=17610
По-добре да не знаеш кои имена са в него.

И да , Пауло е от тях. Сукуна също беше.
Абуд Омар от Славия в списъка ли?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Спортният директор на Левски - Станислав Ангелов, е твърд в намерението си да привлече на "Герена" десния защитник бивш национал Йордан Христов, разбра ТОПСПОРТ.
Той е едно от българските имена в списъка за селекция, за който преди няколко дни говори старши треньорът Елин Топузаков.
В момента Христов е част от кипърския Ермис, а още по време на летния трансферен прозорец Пелето влезе в разговор с бившия футболист на Ботев (Пловдив).
Тогава обаче предстоеше смяна на собствеността и разговорите приключиха, тъй като въобще не се знаеше дали Ангелов и настоящият щаб ще запазят местата си в Левски.
Ето обаче, че към днешна дата Пелето отново е подновил контакт с Христов, който има желание да облече синята фланелка.
Футболистът има договор с Ермис до май месец 2017 година, което означава, че "сините" могат да го привлекат за минимална сума, а това е добре дошло за клуба, предвид факта, че бюджетът за селекция е лимитиран.
Взимането на десен защитник е сред приоритетите на ръководството, тъй като на тази позиция Левски разполага единствено със Сашо Александров-Алвеша.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
-
- Контакти:
Тоя Йордан Христов ще стане на 33 след два месеца, но може да играе година, две. При всички положения ще е по-добре от Алвеша. Нравеше ми се в Ботев.
Дано Абуд присъства в този списък и се стигне до привличането му, защото Веско е под всякаква критика. Като знам обаче колко алчен е Венци и как го е закъсал за пари... Като нищо ще го шитне някъде при арабите или в Азия за 200-300 хил евра.
Дано Абуд присъства в този списък и се стигне до привличането му, защото Веско е под всякаква критика. Като знам обаче колко алчен е Венци и как го е закъсал за пари... Като нищо ще го шитне някъде при арабите или в Азия за 200-300 хил евра.