Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sapio0o написа:Е, гледай си Уигън-Борнемут, кой те спира? Въпросът е като опрат нещата до класа да мълчиш като не разбираш. Не се става твърд титуляр в Реал Мадрид с ''леко ошлайфана техника''.
sapio0o написа:Иронията е, че Роналдо има три пъти повече ШЛ от Арсенал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
sapio0o написа:Иронията е, че Роналдо има три пъти повече ШЛ от Арсенал.
п.с: Оня с с леко ошлайфана техника го взехме за 25млн, ако не ме лъжа паметта. В най-лошият случай за 30. Модрич излезе същите пари.
CSKA69 написа:pomiqr272 написа:Малеее, да сравняваш Кроос с Шави...
Не обръщай внимание на Фюрера - целта на това сравнение е да подчертае колко гениален халф е изпуснат от Байерн и колко олигофренско е ръководството на баварцитеНищо, че самият Кроос не прие условията предложени му от Байерн и директно казано избяга за повече пари в Мадрид.. Аз, като мадридист съм доволен от германеца, ключов футболист е, но като фен и на Байерн не забравям постъпката му и си имам едно на ум за бъдещите му действия
Robbery написа:MCMXIII написа:Der Führer написа:То инфото е леснодостъпно :Приходи и данъци
В Германия, в зависимост от получените доходи, трябва да плащате данъци и налози за социална осигуровка.
Като наето лице, получавате на банковата си сметка преведена нетна сума на приходите си. Вашият работодател вече е платил вноските за здравна и пенсионна осигуровка, както и за обгрижване и безработица. Данък общ доход,такса за солидарност и евентуалния църковен данък отиват директно в данъчната служба. Самостоятелно заетите лица / занаятчии трябва да се погрижат сами за социалната си осигуровка, а също така и за данъците си. Нетните приходи варират според данъчния клас. В зависимост от семейното положение и приходите, в Германия има различни данъчни класове.
Под "наето лице" се разбира всеки работещ на трудов договор . Иначе казано - когато в медиите в Германия се спомене някаква заплата , то по подразбиране се има предвид именно нетната сума .
До момента , 15 млн. получаваха само Мюлер и Нойер , чийто принос за клуба е несравним с този на поляка . Поредния пример , че всички приказки за "финансова дисциплина" и "структура на заплатите" от страна на ръководството са просто алабализми за наивници .
Мисля, че се разбира точно брутна сума когато се обявява заплата. Нека Робери помогне. За мен важното е, че няма по- голям фиш от този на Мюлер. Може и да има равен, но не и повече. След 3 години, вече един Кимих може и да го бие. Последното е само пример, не се правя на пророк.
Аз до сега не съм видял някъде да се назовава точната заплата на поляка. Трябва да се има в предвид, че един футболист има много повече точки за преговор спрямо нормалните работници.
Та единствено мога да цитирам този източник: http://fussball-geld.de/gehalt-der-bund ... n-munchen/Brutto oder Netto: In den veröffentlichen Quellen werden die Gehälter in der Regel als Bruttogehalt angegeben
Тук пише, че обикновено назованите суми са брутна заплата.
Според "Кикер" надзорният съвет на Байерн вече е дал съгласие заплатата на Мюлер да стигне невижданите за Германия €25 млн. на година.
Разбира се, тази сума е преди облагането с данъците. Смята се, че чистата заплата на Томас ще бъде около 15 млн. евро на сезон.
Прочети още на: http://www.gol.bg/bayern/2015-12-05/bay ... o-na-sezon
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта