Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 14 дек 2016 22:43

Напротив, не е заради никакво унищожено село, у нас, като умрат на едно място повече от 3 човека, кажи-речи, и се обявява "национален траур". Виж, ако умрат 10 човека, на 10 различни места, няма национален траур ..... пълна пародия.

А истината е, че траурът си е само за близките и е пълен фалш останалите да се правим как скърбим за тях. Както и никой не скърби на мен като ми почине някой близък.

Иначе нека се помага на хорицата, да се събират пари и помощи, всичко това е чудесно, но това с националния траур вече идва прекалено фалшиво.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2016 22:53

1982 написа:Напротив, не е заради никакво унищожено село, у нас, като умрат на едно място повече от 3 човека, кажи-речи, и се обявява "национален траур". Виж, ако умрат 10 човека, на 10 различни места, няма национален траур ..... пълна пародия.

А истината е, че траурът си е само за близките и е пълен фалш останалите да се правим как скърбим за тях. Както и никой не скърби на мен като ми почине някой близък.

Иначе нека се помага на хорицата, да се събират пари и помощи, всичко това е чудесно, но това с националния траур вече идва прекалено фалшиво.

Казах, че не коментирам решението на правителството. Правилно или не, траурът е обявен и е задължителен. Дори по БНР нямаше реклами в понеделник, иначе ми писва от Хил клиник и менталните недостатъци на Твен, Айнщайн и Робин Уйлямс.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 дек 2016 23:04

Хайде па да не е задължителен, не сме в комунизма ??! Някакъв фалшив и лицемерен "национален траур" ........
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 15 дек 2016 00:14

За пореден път се отвращавам от тая кочина.Колко трагедии в български (истински български) градове и села се случиха напоследък и от държавата почти нищо, случи се на турците и цялата кочина на нокти.
Бедния и прост български народ им праща смс-си, а те си водят некви резаци от турция да ги опяват.

Аз имам едно предложение:

Дайте вместо да вдигаме къщи на бъдещите дпс избиратели, които тука ще родят още 15 деца (само на тия дето сега им помагаме), направо да им платим едни еднопосочни билети за туркей, да им дадат някой лев за някоя барака из диарбекир и да ни се маат от главите.

"Няма да забравим, няма да простим"
Аз не прощавам на предателските дпс-арски курви, за мен те не са българи.

Знаете ли в последните години колко български села изчезнаха и умряха ? Изчезнаха, защото умират последните им жители.
Национален траур кога ?
[center]Levski & Lazio[/center]

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 дек 2016 00:24

Кашчей написа:
Thsmith написа:И кво искаш да ми кажеш? Ако се жениш ще си отмениш тържеството или ще върнеш гостите и ще отложиш сватбата за другия ден понеже някоя тиква така ти е казала? :lol: Звучи изключително глупаво.

Нищо не искам и не ти казвам! Уволнените са били на служебен семинар и след това банкет, или просто банкетът е замаскиран като семинар. Не забравяй, че е станало в работно време! Служители от такъв ранг са с нерегламентирано работно време все пак и затова получават разни добавки. Нали не очакваш вечерята, след служебно мероприятие, да е платена от техния джоб?!

Очаквам, очаквам. Смисъл... очаквам държавата да престане да харчи пари за подобни глупости и веднага бих приел уволнение с аргумент, че харчат държавни пари за да пируват, но не и с аргумент как трябвало да реват, а не да се веселят.

Иначе съм за да се затегне с едно 70-80% бюджета на всички подобни служби, организации/отдели и тн.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 дек 2016 00:29

Thsmith написа:
Кашчей написа:
Thsmith написа:И кво искаш да ми кажеш? Ако се жениш ще си отмениш тържеството или ще върнеш гостите и ще отложиш сватбата за другия ден понеже някоя тиква така ти е казала? :lol: Звучи изключително глупаво.

Нищо не искам и не ти казвам! Уволнените са били на служебен семинар и след това банкет, или просто банкетът е замаскиран като семинар. Не забравяй, че е станало в работно време! Служители от такъв ранг са с нерегламентирано работно време все пак и затова получават разни добавки. Нали не очакваш вечерята, след служебно мероприятие, да е платена от техния джоб?!

Очаквам, очаквам. Смисъл... очаквам държавата да престане да харчи пари за подобни глупости и веднага бих приел уволнение с аргумент, че харчат държавни пари за да пируват, но не и с аргумент как трябвало да реват, а не да се веселят.

Иначе съм за да се затегне с едно 70-80% бюджета на всички подобни служби, организации/отдели и тн.

Всеки има свое виждане, но национален траур не означава да ревеш, като гръцка оплаквачка от трагедия на Аристофан.
Ако остане на теб, ще има само частна полиция и пожарна, и данъчни..изобщо няма да има държава, ако не ти отърва на теб да има.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 дек 2016 00:35

:lol:

Хич не е лоша идея : )

Просто разходите им драстично трябва да се намалят, а не да харчат все едно парите падат от небето.
И да съкратят драстично позициите де.

Нз дали си имал работа с държавни служители, но относително всички седят и броят мухи и трябва или да им бутнеш нещо за да се раздвижат и да свършат елементарна работа, или да се развикаш, че звъниш на Х и нещата стават неприятни и да видиш как бързо, бързо стават работливи, а иначе.... летаргия.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Циганин, а не българин е нападателят от метрото в Берлин !!!

Мнениеот boabbb » 15 дек 2016 08:45

Светослав Стойков е името на мъжа, брутално изритал жена по стълбите на берлинска метростанция. Това твърдят източници на NOVA.
Роден е в Добрич, но живее на семейни начала с жена във варненския ромски квартал "Максуда".
26-годишният мъж е с богато криминално минало. Според нашите източници нападателят от метрото многократно е залавян и съден за кражби, грабежи и хулигански прояви. Предполага се, че за последно е бил в страната преди около месец.
Престъпление, което шокира цяла Германия, бе заснето от охранителни камери в метро в Берлин. Жена бе ритната в гръб от мъж, слизайки по стълбите. Тя пада осем стъпала надолу и си счупва ръката.
Първоначалните предположения бяха, че извършителите са бежанци. По-късно се появи информация, че има задържан мъж, който е българин. Твърди се, че и четиримата мъже, заснети на видеото, са българи и са роднини.

Изображение

Това е ЦИГАНИН, а не българин :!: Другояче може да му се каже мангал :!: После защо в Европа имали негативно мнение за България - защото мислят, че тая сган са българи :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Циганин, а не българин е нападателят от метрото в Берлин

Мнениеот fcb_bg » 15 дек 2016 09:07

БТВ и НОВА са откровено антибългарски телевизии. Само тази сутрин натъртиха над 100 пъти "българин" за нула време. Изглеждаше точно като някакво вменяване на вина и се усещаше някакво облекчение, че всъщност не бил мигрант, а е българин. :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

КироВарна
Контакти:

Re: Циганин, а не българин е нападателят от метрото в Берлин

Мнениеот КироВарна » 15 дек 2016 09:13

Иди да обясняваш по Европата,че не е българин.....а е циганин!!!Ако в БЪЛГАРИЯ,някакъв френски циганин направи подобен зулум.....за мангал ли ще го броим,или за французин?

Върни се в “Свободна зона”