Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Алтарф, може и да си прав ...обаче все пак на мен ми се иска да чуя след края на мача оправдания от вашия нов треньор който и да е той - "взехме прекалено много футболисти, момчетата още не са се сработили" ..така че тия имена докато станат отбор дано да ви треснем 2-3:0, пък после като искате се развивайте положително и т.н.![]()
![]()
КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!
Готвача написа:КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!
Оранжевите ментаци удариха джакпота.Мишо,Пламен,Траян аут за мача,вратар-дебютант,който е и енигма все още,проблема с Тича...все неща в тяхна полза.Остана да се надяваме на прословутия моряшки дух и мотивацията на Гонзо за мача с тях.Сложено на кантара с нашите проблеми,добрата им селекция и организацията на захарнато петле,нещата хич не ми изглеждат добре.Щях да кажа розови,но нали съм толерантен и не искам да обиждам предколедните люляци на цвят.Все пак успех на нашите-нещо което няма как да не искаме да се случи,налии сме моряци които не се предават никога Кире?
black sea написа:Готвача написа:КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!
Оранжевите ментаци удариха джакпота.Мишо,Пламен,Траян аут за мача,вратар-дебютант,който е и енигма все още,проблема с Тича...все неща в тяхна полза.Остана да се надяваме на прословутия моряшки дух и мотивацията на Гонзо за мача с тях.Сложено на кантара с нашите проблеми,добрата им селекция и организацията на захарнато петле,нещата хич не ми изглеждат добре.Щях да кажа розови,но нали съм толерантен и не искам да обиждам предколедните люляци на цвят.Все пак успех на нашите-нещо което няма как да не искаме да се случи,налии сме моряци които не се предават никога Кире?
Eто веднага колегата побърза да потвърди моите думи, че сме "царе" на оправданията и мрънкането (българите като цяло). "Ментаците" са ни виновни за контузиите и за това, че взехме вратар, който не е "помирисвал" терен от сто години. Също така и за състоянието на "Тича", разбира се. Конкретно и "джуджето" е виновно, че нямаме равностойни заместници на Пламен и Мишо, а ще треперим дали Мартин и Паланков ще се справят. Хитър си колега, признавам ти го. Ако загубим си имаме оправдания (най-вече нашествието на извънземните), а ако бием сме велики, разбира се.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта