20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 19.02/12.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот anihilator » 15 дек 2016 01:36

Пожелавам весели празници на всички /естествено най вече на МОРЯЦИТЕ 8-) /.Нека спрем дотук има време ще видим дали ще е готов Тича точно за този мач , каква ще е селекцията и тогава ще коментираме отново.Всички във форума да сте живи , здрави и щастливи и още дълги години да се препираме тук :) аз съм на 36 пожелавам си поне още толкова 8-)

Демба_Ба
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА - 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот Демба_Ба » 15 дек 2016 05:38

[quote="Altarf"] "ЦСКА има най-голям потенциал за развитие от всички клубове в България и през следващите години ще ставаме свидетели на постепенната му реализация."

:lol: Къци ти ли си бе човек,кога се връщаш на екран-баба много те харесва :mrgreen: .Най-голям потенциал има Левски-В момента сме с класи над всички без Лудогорец,н и Делиормана скоро ке падне,може дори още тоя сезон! Иначе за мача-старото ЦСКА нямаше победа като гост на Черно море от много години,не вярвам и хибрида да постигне такава,нищо че мача няма да е на "Тича".Никакви сериозни имена няма да има в хибрида-вие не разбрахте ли че ГГ е стиснат като кокоши *** ,и търси свободни агенти...напоследък и все по-често го играе обидена примадона,няма да се учудя ако напусне след няколко месеца :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА - 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2016 09:42

ogrizko написа:Алтарф, може и да си прав ...обаче все пак на мен ми се иска да чуя след края на мача оправдания от вашия нов треньор който и да е той - "взехме прекалено много футболисти, момчетата още не са се сработили" ..така че тия имена докато станат отбор дано да ви треснем 2-3:0, пък после като искате се развивайте положително и т.н. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Добре си му го написал, но.......
.... спокойно можеше да започнеш с - "Дърпатов," .. и т.н.
Отдавна умните хора в този форум разкриха, че гъ*облизеца на ГГ пише тук с ник Altarf.[/offtopic]
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 дек 2016 12:41

18.02.2017 г.....
а бе, Варналии, не е ли малко рано да слагате тиганя на огъня, след като рибата е още в морето? ;)...
А да изпратим 2016 г....па да видим, какви рибари и риба ще се въдят през 2017 г....еле па чааак февруари! ;) - калкан, край Варна, ще има ли? - щото софиянци я уважаваме и ядем тази риба ;)...Обаче, ако през февруари вземат та разцъфтят всички люляци, насред София...може и сафрида люляк да пасе! ;)
:lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 дек 2016 13:15

Казах аз вече, че е много рано за тази тема и само разлайваме кучетата, потвърждават го и други.. Ще я отключа, когато и дойде времето, когато реално ще може да се прецени, кой отбор накъде е и тогава, всеки ще може да си каже, каквото мисли. Весели празници! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Onq

Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот Onq » 10 фев 2017 17:37

http://varnautre.bg/2017/02/10/47653/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%be-%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b8-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%b7%d0%b0-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0
Всяко зло за добро. Може и да бием чорбата. Паланков ще играе централен защитник и няма да бъде разминаван като колче в центъра. Който и да е на негово място по-добре ;)

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот ebvkoko10 » 10 фев 2017 20:26

Абе я Паланков,я Сашо Цветков...Отключвайте темата за мача с Хибрида и да почваме да редим състава :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 фев 2017 09:59

КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!

Оранжевите ментаци удариха джакпота.Мишо,Пламен,Траян аут за мача,вратар-дебютант,който е и енигма все още,проблема с Тича...все неща в тяхна полза.Остана да се надяваме на прословутия моряшки дух и мотивацията на Гонзо за мача с тях.Сложено на кантара с нашите проблеми,добрата им селекция и организацията на захарнато петле,нещата хич не ми изглеждат добре.Щях да кажа розови,но нали съм толерантен и не искам да обиждам предколедните люляци на цвят. :mrgreen: Все пак успех на нашите-нещо което няма как да не искаме да се случи,налии сме моряци които не се предават никога Кире?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 11 фев 2017 10:43

Готвача написа:
КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!

Оранжевите ментаци удариха джакпота.Мишо,Пламен,Траян аут за мача,вратар-дебютант,който е и енигма все още,проблема с Тича...все неща в тяхна полза.Остана да се надяваме на прословутия моряшки дух и мотивацията на Гонзо за мача с тях.Сложено на кантара с нашите проблеми,добрата им селекция и организацията на захарнато петле,нещата хич не ми изглеждат добре.Щях да кажа розови,но нали съм толерантен и не искам да обиждам предколедните люляци на цвят. :mrgreen: Все пак успех на нашите-нещо което няма как да не искаме да се случи,налии сме моряци които не се предават никога Кире?

Eто веднага колегата побърза да потвърди моите думи, че сме "царе" на оправданията и мрънкането (българите като цяло). "Ментаците" са ни виновни за контузиите и за това, че взехме вратар, който не е "помирисвал" терен от сто години. Също така и за състоянието на "Тича", разбира се. Конкретно и "джуджето" е виновно, че нямаме равностойни заместници на Пламен и Мишо, а ще треперим дали Мартин и Паланков ще се справят. Хитър си колега, признавам ти го. Ако загубим си имаме оправдания (най-вече нашествието на извънземните), а ако бием сме велики, разбира се.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 фев 2017 11:14

black sea написа:
Готвача написа:

Eто веднага колегата побърза да потвърди моите думи, че сме "царе" на оправданията и мрънкането (българите като цяло). "Ментаците" са ни виновни за контузиите и за това, че взехме вратар, който не е "помирисвал" терен от сто години. Също така и за състоянието на "Тича", разбира се. Конкретно и "джуджето" е виновно, че нямаме равностойни заместници на Пламен и Мишо, а ще треперим дали Мартин и Паланков ще се справят. Хитър си колега, признавам ти го. Ако загубим си имаме оправдания (най-вече нашествието на извънземните), а ако бием сме велики, разбира се.

Готвача,каза че"Оранжевите ментаци удариха джакпота"!!!Това означава,че извадиха късмет!!!Никой не твърди,че те са ни виновни!!!В едно си прав "ако бием сме велики"!!!Нашата работа е да сме там и да подкрепяме отбора си!!!Аз след малко тръгвам за "Младост",да гледам последната контрола......ще бъда естествено и в Каварна!!!Нещо здраво я захапахме темата с чорбата.......не е ли време за отключване?

Върни се в “Черно море”