Левски (София) - Нефтохимик (Бургас) |1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски (София) - Нефтохимик (Бургас) |14.12.2016| 17:30ч

Мнениеот mikata » 14 дек 2016 22:04

sin4ec написа:
mikata написа:За мен е грешка оставянето на Топуказов за треньор :idea:

Защо мислиш така?

Не може да подготви отбора евротурнирите. притесняваме общото събрание през февруари
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 14 дек 2016 22:11

Искам Топузаков за треньор в следващите 5 години, няма по-добро решение.

Дано Русев се махне, 1 лев не е дал до сега тоя измекяр.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 дек 2016 22:12

mikata написа:
sin4ec написа:

Защо мислиш така?

Не може да подготви отбора евротурнирите. притесняваме общото събрание през февруари

Защо смяташ, че не може да подготви отбора ( така смятаха мнозина едно време за Мъри) и защо те притеснява общото събрание?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 дек 2016 22:16

sin4ec написа:
mikata написа:
sin4ec написа:

Защо мислиш така?

Защо смяташ, че не може да подготви отбора ( така смятаха мнозина едно време за Мъри) и защо те притеснява общото събрание?

Май оставаме без Спас
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 дек 2016 22:26

mikata написа:
sin4ec написа:
mikata написа:
sin4ec написа:

Защо мислиш така?

Май оставаме без Спас

И това е причина за притеснение ли ? Той до момента нищо не е направил и ясно се вижда, че не му се занимава с Левски.
А и тази промяна в НС може да означава(най-вероятно е това), че още някой ще влезе в него.

А да се прави сравнение със статистиката на Петрович и Топузаков е супер малоумно. Топузаков завари подготвен отбор, тактически грамотен и това благодарение на Люпко. И въпреки това, успя да се осере.
Последна промяна от Eminem на 14 дек 2016 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 дек 2016 22:27

ММ1914 написа: Ти си бил някакъв комик. Обличайте се подходящо за сезона... Бах та в забавния. И как трябва да се облечеш, при положение че преди това си на работа? С прилично зимно яке съм, но два часа на едно място, дори и в агитката могат да те накарат да понастинеш. Или трябва да се обличам като ескимос? Все пак повечето от нас работят на закрито г-н горски.

Ако един мъж, не носи на студ, не е никакъв мъж. Каляване му е майката. Но и без него може, стига да има подходящо облекло. Аз бях в Сектор А, където е по-студено от агитката в "Б", но можех да изкарам и още 90 минути. Защото едно яке не е достатъчно. За зимата цялата екипировка е важна. Като ще ходиш на мач, се подготви. Чакат те два часа на открито и на едно място през зимата и с едно яке не става само. От глава до пети, трябва да е всичко както трябва. Термо бельо, полари, шапки, ръкавици, шалове, зимни чорапи и обувки. Такива работи. Все едно отиваш на ски. Като си на топла и закрита работа, все ще има съблекални и ще можеш там да се облечеш, преди мача. Носиш си ги в раница например и всичко е ок. От опит го казвам. Опитай и следващият път няма да имаш грижи с мачовете през зимата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 дек 2016 22:33

време: 14 декември 2016, сряда, 17:30 ч, -2 С, ясно-мъгливо място: ст."Георги Аспарухов", София, ~ 200- зрители
източник: bulgarian-football.com

Дали не се превръщате в "бутиков" отбор?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 дек 2016 22:39

Ако мислиш, че на някой му пука за твоите истини, омрази и комплекси значи много си се заблудил. За твое съжаление Петрович все още е уважаван от по-голямата синя част и така ще си остане. Някои хора се бяха заблудили от подобни на твоите виждания, но много бързо осъзнаха истината и се спряха с реването и плюенето.
Всъщност от доста време няма смисъл да се обсъжда Петрович. То разбирам да е направил нещо, ама най-големият му "грях" е, че остави отборът първи и непобеден. И не знам за какво такива като теб мрънкат, че бил напуснал. Първо го плюхте, че е в Левски на мястото на вашият любимец Стоев. После се молихте да загубим и да стане нещо лошо с отбора за да бъде изгонен, а сега се правите, че едва ли не е предал отбора. Все едно слушам жени, които не знаят какво искат. Когато беше в Левски: да се маха! Когато се махна: защо бил напуснал като п**** и изоставил отбора на първо място без загуба, в отлична серия и форма. Ами както и да гледам нещата, колкото и да се опитвам да разбера подобни нападки все нещата клонят към лични комплекси от Петрович. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 дек 2016 23:13

sin4ec написа:Никой не може да ми дава тон в живота какво да правя и какво не. Аз не налагам нищо на никого, но няма да спра да казвам тук своята истина. Аз не рева, а показвам какъв боклук е српското лайно. И щом Елин може да стартира по-добре от него, въпреки, че не е провеждал подготовката и пое отбора на пожар, значи съм прав. Но това лайно не го иска никой в Србия, нито в Македония или Албания, да не говорим за Европа. Този изкуфял спиртомер отдавна не е никакъв фактор никъде. Освен това нямаше никакво морално право да идва в Левски, след осиранията си по всички фронтове.
Хубавото е, че вече го няма, и няма да го има в Левски. Което не пречи на "дрисльото " Топчо да прави серия от три поредни победи. Някого този факт може да го дразни, но мен ме боли хОя.
Когато три пъти си бил треньор на сините, и трите пъти си си бил камшика по Китай, Виетнам и Мачу Пикчу за пари по средата на сезона - ти си един боклук. Ама боклук с главно Б. Това е положението!

Ще се въздържа от коментари, те хората ти казаха колко досаден и вдетинен си. Само искам да отбележа, че Елин е в този отбор от много време, преди Петрович. Играчите, до голяма степен са същите, като при СС. Елин ги познава достатъчно добре, водил е подготовка с отбора и то не една.

Иначе аз си мисля, че проблемите в отбора (в чисто игрови план) не се дължат само заради липсата на опит на Елин, а и проблема е мотивационен. Мисля, че Левски в тия мачове не влиза на 100%, играчите се мърдосват и като няма резултат наливат гипса...
Другото е - не знам защо не се работи над очевидни тактически и технически грешки на някои играчи. Алвеша редовно е извън зоната си, когато ни хванат на контра. Днес пак имаше такова положение. Играча на Нефтохимик стреля от границата на наказателното, а Венци Христов беше в полето, през зоната на Алвеша - него го нямаше.
Боян има страшно лоша игра с крака. Недопустимо е вратаря да не може да намери съотборник на 20-30-50 метра...
Де Нойер и Бурабия бавят излишно много топката.
Тунде трябва да работи за първото докосване и поемане на топката.
Нар е скандално безидеен. Дори и да има пространство, той се затваря. Тук проблема вече е на съвсем друго ниво.
Треньорите не ги учат само на тактика, те са спортни педагози, които би следвало да усъвършенстват играчите си.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2016 23:15

Не знам какво позитивно виждате, аз видях за амнайсти път, че КАПИТАНА на Левски, не може да спира топката! Показателно е, че знамената по трибуните бяха колкото хората.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”