diplomat написа:1982 написа:Ще хвърлят Русия над Турция грънци, сериозно ли си мислиш, че Ердоган се е уплашил от подобни лакърдии ??!
И никакъв Кюрдистан няма да се създава, в това отношение Турция има подкрепата на Ирак и Сирия, нищо че принципно не се обичат, меко казано. Защото и те си имат бая кюрди на територията, и не е далеч от акъла, че кюрдите в Турция ако получат независима държава, това ще насърчи за борба още повече и тези в съседните Ирак и Сирия.
Турците нямат много голям избор. Работим с двама братя, кюрди, в една складова база в Истанбул, и те казват, че до 20 години кюрдите ще са много повече и ще контролират голяма част от Турция. Просто всичко това е естествен процес, срещу който Ердоган се бори чрез исляма, но няма да му се получи, освен ако още в обозримото краткотрайно бъдеще не се стигне до истинска война между кюрдите и турците.
Абе мани ги тия мангали(кюрдите) кво разправят, тва е същата долна паплач като нашите мангали.
Не на 100% а на 1000% съм сигурен, че Кюрдистан няма да има в близко бъдеще, още по-малко при фесовете.
С цената на всичко фесовете ще ги смачкат, и могат да го направят само да поискат.
Вярно е, че се плодят като зайци(до колкото знам презервативите са забранени там, и са много търсена контрабандна стока

) но и фесовете не им отстъпват.Само пискат, че били мачкани и не знам си кво, а едно 60% от мъжете им се занимава със сенчест бизнес, наркотици, контрабанда, проституция, каналджйиство и друго квото се сетиш.
Аз от наши изселници в Истанбул знам, че от тия примати е хубаво да стоиш настрана.А и съм виждал с очите си кво представляват.