Beladona написа:А ! И Тончи Кукоч е разкрил кой е истинският ЦСКА ! Ще останат ли фенове на Ганчу до лятото ?!![]()
Извън платените де , или хранениците на тв правата
Тончи ли ти е идола-може да ти бие боцове у главата,белким ти дойде акъла

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beladona написа:А ! И Тончи Кукоч е разкрил кой е истинският ЦСКА ! Ще останат ли фенове на Ганчу до лятото ?!![]()
Извън платените де , или хранениците на тв правата
Заклет Левскар написа:Beladona написа:boabbb написа:Аз Ганчев не ми и трябва да го обичамЧовека си има бизнес интереси към ЦСКА и не виждам нищо лошо в това. За Ст. Стоилов имам общо взето негативно мнение. Простоват бивш футболист, нищо повече ... А ти, като типичен левскар доказа, че четенето и разбирането на повече от 2 изречение ви е доста трудно, да не кажа невъзможно
![]()
Да , няма лошо да има бизнес интереси .....лошото е , че той винаги добутва нещата до 15 фена накрая ....виждам , че работи по план и с вас !
Тук малко дори и ти попрекали с тези 15 фена. Че няма да са 15 е ясно, но може да ги докара до:
https://topsport.bg/a-group/nevizhdan-s ... ereya.html
boabbb написа:Beladona написа:boabbb написа:Аз Ганчев не ми и трябва да го обичамЧовека си има бизнес интереси към ЦСКА и не виждам нищо лошо в това. За Ст. Стоилов имам общо взето негативно мнение. Простоват бивш футболист, нищо повече ... А ти, като типичен левскар доказа, че четенето и разбирането на повече от 2 изречение ви е доста трудно, да не кажа невъзможно
![]()
Да , няма лошо да има бизнес интереси .....лошото е , че той винаги добутва нещата до 15 фена накрая ....виждам , че работи по план и с вас !
Честно да ти кажа, бройката в момента зависи от 2 неща : продукцията на футболистите и атмосферните условияПродукцията не е добра, но парите, давани от собственика в момента за играчи не са никак малко и аз лично си мисля, че трябва да се сърдиме на играчите, а не на Гришата
Взели са си заплатите, всичко им е ОК и подсигурено, остава само да играят, ама ... Колкото до времето - трябва да си голям, ама наистина голям запалянко в отлично здраве, за да отидеш на мач срещу Нафтата на -1 градус, например
Студено си е в момента и посещаемостта е нормално да е по-малка
baraba написа:Beladona написа:baraba написа:boabbb написа:Истината, за съжаление, е една - посещаемостта в България, в която макар и нашия стадион да е лидер, е твърде малка, а изискванията са ни доста големиПолучава се неравенство между това, което си готов да дадеш и колко искаш да вземеш, и тая разлика трябва да я покрие собственика, в 90% от случаите - със собствени пари ( които е гепил от държавата преди това, естествено
). Заради това е и малко вероятно да имаме нов стадион ... Дано понагласи настоящия и да оправи базата, огромна инвестиция като нов стадион при настоящата посещаемост е безсмислена
Същата икономическа логика се следваше и есента - защо да плаща сума ти милиони дългове, правени от други, когато може да мине с далавера
Истината е, че изхвърления по СЛУЖЕБЕН път във "В" група ЦСКА, който я спечели и спечели и Купата, нямаше как да играе в професионалния футбол - трябваше да се плати сума от порядъка на 4-5 млн. лева, за да се влезе в "Б" група и да се почне пак старото ходене по мъките с десетките дела от знайни и незнайни маймуни като Нилсон Антонио, Гуидо Ди Вани, Педро Фотьойли и т.н.
Не съм много съгласен за стадиона , все пак един съвременен стадион е цял комплекс и би могъл да се самоиздържа освен от посещаемост на домакинските мачове и от странични доходи генерирани от този комплекс при едно правилно управление !!! Не напразно има достатъчно желаещи западни инвеститори , които са готови да инвестират в един такъв спортен комплекс с цел бъдещо управление и печалбиВсичко е въпрос на проучване и договаряне !!!
Да бе , ти ми разправя ....то няма други по-интересни пазари за тях да си инвестират парите .... чакайте ги !
Ако ме вълнуват глупостите , които пишеш , щях да ти отговарям на простотиитеНе бъди повече нагъл отколкото си и не се меси там , където не те канят
ivo55 написа:Времето и парите на хората са константа /не в буквален смисъл, а в смисъл че не се променят в зависимост от мениджмънта във футболните отбори/.
Футболът, респ. собствениците и мениджърите на футболните отбори работят в условията на конкуренция за времето и парите на хората. Като следва да се има предвид, че театрите ги ремонтираха, появиха се МОЛ-вете, мултиплекси, кина с 3d, 4d, 5d качество. Интернет се разви много и т.н. Качествен елитен футбол се излизава от множеството канали, от плазмените 40, 50 и повече инчови телевизори и т.н.
В тази връзка, какво по-нормално от това, на все повече овехтяващите стадиони в България, без никакви екстри /даже пуканки няма/ , които са и изцяло открити, в студения сезон, в най-слабото първенство на континента, с някакви смехотворни състезатели, които в Англия например и за 3-та дивизия не стават ..., с някакви непрестанни просташки и махленски скандали за съдийски подпирания, купени мчове, черно тото и т.н., ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ДА ХОДЯТ ДОБРОВОЛНО ДА МРЪЗНАТ, ПЪК И ПАРИ ДА ДАВАТ ЗА ЛУКСА ДА ГЛЕДАТ НЕЩО ОТВРАТИТЕЛНО, ДОКАТО ГИ ВАЛИ ЛЕДЕН ДЪЖД, БРУЛИ ГИ ЛЕДЕН ВЯТЪР?!? И даже един чай няма от къде да си купиш. А някъв отгоре ти ти плюе у врата семки и псува на майка. А други двама му се радват. Като общото помежду им е острия дефицит на предни зъби ...
А бе, вие луди ли сте? Докато не се смени цялата философия във футбола ни, няма да се оправим и ще става още по-зле!
delqnski47 написа:Beladona написа:boabbb написа:Аз Ганчев не ми и трябва да го обичамЧовека си има бизнес интереси към ЦСКА и не виждам нищо лошо в това. За Ст. Стоилов имам общо взето негативно мнение. Простоват бивш футболист, нищо повече ... А ти, като типичен левскар доказа, че четенето и разбирането на повече от 2 изречение ви е доста трудно, да не кажа невъзможно
![]()
Той ГГ трябва да е някакъв магьосник,щот като гледам успява да докара феновете в цяла България до 15 фена,а не само тука.
boabbb написа:E, какво ще оправишВремето ли ...
![]()
Играта може да се оправи, надявам се да работят по въпроса ...
Beladona написа:Да тва е любимото ми : щом Вуте е зле , всичко си е ОК . Не ме учудва това .
Beladona написа:baraba написа:Beladona написа:baraba написа:boabbb написа:Истината, за съжаление, е една - посещаемостта в България, в която макар и нашия стадион да е лидер, е твърде малка, а изискванията са ни доста големиПолучава се неравенство между това, което си готов да дадеш и колко искаш да вземеш, и тая разлика трябва да я покрие собственика, в 90% от случаите - със собствени пари ( които е гепил от държавата преди това, естествено
). Заради това е и малко вероятно да имаме нов стадион ... Дано понагласи настоящия и да оправи базата, огромна инвестиция като нов стадион при настоящата посещаемост е безсмислена
Същата икономическа логика се следваше и есента - защо да плаща сума ти милиони дългове, правени от други, когато може да мине с далавера
Истината е, че изхвърления по СЛУЖЕБЕН път във "В" група ЦСКА, който я спечели и спечели и Купата, нямаше как да играе в професионалния футбол - трябваше да се плати сума от порядъка на 4-5 млн. лева, за да се влезе в "Б" група и да се почне пак старото ходене по мъките с десетките дела от знайни и незнайни маймуни като Нилсон Антонио, Гуидо Ди Вани, Педро Фотьойли и т.н.
Не съм много съгласен за стадиона , все пак един съвременен стадион е цял комплекс и би могъл да се самоиздържа освен от посещаемост на домакинските мачове и от странични доходи генерирани от този комплекс при едно правилно управление !!! Не напразно има достатъчно желаещи западни инвеститори , които са готови да инвестират в един такъв спортен комплекс с цел бъдещо управление и печалбиВсичко е въпрос на проучване и договаряне !!!
Да бе , ти ми разправя ....то няма други по-интересни пазари за тях да си инвестират парите .... чакайте ги !
Ако ме вълнуват глупостите , които пишеш , щях да ти отговарям на простотиитеНе бъди повече нагъл отколкото си и не се меси там , където не те канят
Баце , не си в таргет групата на моите постове ....трябва да ги четеш с оторизиран от мен придружител , ок ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта