Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Е Алвеша е пред трансфер в Интер. 
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:koisa написа:boabbb написа:Houston, we have a problem![]()
![]()
На Острова: Гаджев и Ковънтри пред раздяла
Това е така, защото Гаджев е пред трансфер в Арсенал.След снощната загуба се видя, че имате нужда от такъв тип играч.
![]()
И от радост че го взимат, ще ни пратят Йозил и Бейерин без пари.![]()
А, не, няма да минат толкова тънко... Обещали са и Алексис в пакет с Йозил и Бейерин.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
rhaegar написа:Е Алвеша е пред трансфер в Интер.
От Ансалди и Нагатомо ще е 1000 пъти по-добре
Леевски, оле
rhaegar написа:Е Алвеша е пред трансфер в Интер.
Ама кой Интер? Този в Добрич ли?
R.I.P.
koisa написа:rhaegar написа:Е Алвеша е пред трансфер в Интер.
И в Добрич ли има Интер?
В който си избере, нямам претенции. Ако иска и в бразилския, ще му отива на прякора.

rhaegar написа:koisa написа:rhaegar написа:Е Алвеша е пред трансфер в Интер.
И в Добрич ли има Интер?![]()
Има, в Североизточна Трета лига.
http://fc-inter.vum.bg
R.I.P.
Какво чакат, а не са взели Преслава за лице на отбора? Тогава Боби ще зареже и гелове и венцита и ще направи всичко те да са новия доминант. Защо не се сещат тия хора? 

rhaegar написа:Какво чакат, а не са взели Преслава за лице на отбора? Тогава Боби ще зареже и гелове и венцита и ще направи всичко те да са новия доминант. Защо не се сещат тия хора?
Ка да стане, като Миле Китич е нумеро уно в съблекалнята .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Спортно-техническите проблеми на отбора на ПФК "Левски" АД не са толкова дълбоки. Ако се съобразим с критичното финансово състояние на дружеството и много по-добрата обезпеченост на Лудогорец, представянето в първенството е повече от задоволително. Отборът има убедителна разлика пред третия и четвъртия, съответно ЦСКА и Черно море. Реално след напускането на Петрович тимът на ПФК "Левски" АД запази инерцията и макар минимално, постига победи.
Проблемите на ПФК "Левски" АД са финансови, а спортно-техническото представяне е функция от паричната обезпеченост и възможностите за инвестиции. Не е мъдро в такъв момент основен предмет на дискусии да са качествата на треньора или играчите, тъй като тяхната смяна с по-добри е затруднена от липсата на ресурс.
Разумна цел пред ПФК "Левски" АД ще е запазването на сегашната форма, като се ограничат изходящите трансфери на ключови футболисти в случай на съкращаване на разходите.
Проблемите на ПФК "Левски" АД са финансови, а спортно-техническото представяне е функция от паричната обезпеченост и възможностите за инвестиции. Не е мъдро в такъв момент основен предмет на дискусии да са качествата на треньора или играчите, тъй като тяхната смяна с по-добри е затруднена от липсата на ресурс.
Разумна цел пред ПФК "Левски" АД ще е запазването на сегашната форма, като се ограничат изходящите трансфери на ключови футболисти в случай на съкращаване на разходите.