Влизането в груповата фаза на ЛЕ няма да бъде по-трудно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Влизането в груповата фаза на ЛЕ няма да бъде по-трудно

Мнениеот Вълчан » 12 дек 2016 19:08

Часът е 19.07 .....жребият за Лудогорец се тегли преди 5 часа и се знае противника.Все още няма тема за мача....коментари ..мнения...Някои спи яко или въобще не му дреме за отбора.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2016 20:40

Вълчан написа:Часът е 19.07 .....жребият за Лудогорец се тегли преди 5 часа и се знае противника.Все още няма тема за мача....коментари ..мнения...Някои спи яко или въобще не му дреме за отбора.

До първия мач има повече от 2 месеца..за каква тема говориш?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

nevinen_autist
Контакти:

Мнениеот nevinen_autist » 13 дек 2016 09:38

Вълчан написа:Часът е 19.07 .....жребият за Лудогорец се тегли преди 5 часа и се знае противника.Все още няма тема за мача....коментари ..мнения...Някои спи яко или въобще не му дреме за отбора.

Ние, хората, които обичаме отбора Лудогорец, в голямата си част отбягваме да пишем във форум, където са се събрали половината хора, които мразят Лудогорец и лу завиждат, че техният отбор сега не е на негово място. Хпедпочитаме да пишем във форума на клуба, на които ние всички се кефим. Разбира се, че има хора, които се вълнуват от Лудогорец. И тяхната многомисленост е жестоко подценена.
Лудогорците имат достойнство и няма да позволят на други фенове да го уронват.
Затова в клубния форум на Лудогорец има тема за жребия,събрала няколко страници. Ако искаш да я видиш - ето следният линк:

http://forum.ludogorec.com/viewtopic.php?f=82&t=1300

Там и аз съм писал - с ник devstven_starets.

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 14 дек 2016 10:55

След като Лудогорец вече няма да печели коефициент за България съгласно новия регламент на УЕФА, а само за себе си, защо да се интересувам от евромачовете на този клуб при положение, че симпатизирам на друг български отбор ?

Интересно ми е при това положение с регламента, как поредния комедиант по телевизията ще ми обяснява, че Лудогорец е национална кауза и новия правилен отбор !!!

Върни се в “Футбол - Свят”