Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2016 23:13

Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:Единствения проблем пред ЦСКА бяха дълговете.Миналия сезон играхме в трета дивизия,спечелихме я,спечелихме и купата на България,според теб не трябва ли при това положение да се завърнем при професионалистите?Ако отговора ти е ДА,защо това бе невъзможно?Като си отговориш на този въпрос ще разбереш и какъв бе проблема пред ЦСКА!

При един сериозен бизнесмен или група от бизнесмени, които наистина искат да правят реален бизнес в ЦСКА, то тези задължения, които реално се оказаха, че са около 15 милиона лева изобщо нямаше да е проблем съшите да бъдат разсрочени за 15 години и клуба да продължи своето развитие.

Ако водещ клуб не може да генерира поне 1 000 000 годишна печалба по-добре да пуска кепенците.

Хипотетично през това време ако се приеме, че успее да направи пробив в групова фаза на ЕКТ, то ще си съкрати срока на изплащане на задълженията.

Всичко това при положение, че собствениците са с чисти помисли, цели и желание за правене на бизнес.

ЦСКА имаше синдик,ако наистина дълговете са 15 000 000 лева то защо Черепа не го купи (по схемата на Берое)?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 дек 2016 23:16

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Кви мантри , кви литекси ....тук се говори за числа , принципи за бизнес ....и т н ....не ми се повтарят думите му . Ясно е , че може би си на заплатка и как се изкарват пари ти е чужда мантра.

Абсолютно.ГГ ми дава по 5 бона на мнение.
Аз ти говоря в числа,ти ми плещиш за литекси и заплатки. ;) Още едно въпросче да разсъждаваш.Домуса вече е бил в ЦСКА.Според тебе щеше ли да отиде в Разград,ако ЦСКА имаше някакви по нормални дългове?Нали го спомена по горе тоя Домус,та реших да те питам.

Концентрирай се малко ...как се отразява задължение от 30 млн на оперативната ти печалба ? Ако не ме разбираш , спокойно си гледай Шоуто на Слави .... тия глупости за Домуса , като не си в час , не открехвай врата , през която не можеш да минеш ....

Никой не се намери в тая страна като тебе разбирач,но с пари и да дойде и да спаси ЦСКА.Жалко. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2016 23:17

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:Единствения проблем пред ЦСКА бяха дълговете.Миналия сезон играхме в трета дивизия,спечелихме я,спечелихме и купата на България,според теб не трябва ли при това положение да се завърнем при професионалистите?Ако отговора ти е ДА,защо това бе невъзможно?Като си отговориш на този въпрос ще разбереш и какъв бе проблема пред ЦСКА!

При един сериозен бизнесмен или група от бизнесмени, които наистина искат да правят реален бизнес в ЦСКА, то тези задължения, които реално се оказаха, че са около 15 милиона лева изобщо нямаше да е проблем съшите да бъдат разсрочени за 15 години и клуба да продължи своето развитие.

Ако водещ клуб не може да генерира поне 1 000 000 годишна печалба по-добре да пуска кепенците.

Хипотетично през това време ако се приеме, че успее да направи пробив в групова фаза на ЕКТ, то ще си съкрати срока на изплащане на задълженията.

Всичко това при положение, че собствениците са с чисти помисли, цели и желание за правене на бизнес.

ЦСКА имаше синдик,ако наистина дълговете са 15 000 000 лева то защо Черепа не го купи (по схемата на Берое)?

Или си забравил как стоят нещата с Берое, или страдаш от амнезия!
Всъщност, има ли припознавач, който да не страда от амнезия?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 дек 2016 23:17

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:

Черепа предложи да го купи за около 65 000 лева на месец през първите 3 години и после 27 години по около 25 000 лева на месец , сметай ти ква е цената ....сметни също , че се заделят и по 15 000 лева на месец провизии за Установителни искове . Като получиш числото за закупуване , ела ми се обади . Сега Държавата и Кредиторите ще вземат един по дебел !!!
Последна промяна от Beladona на 13 дек 2016 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 дек 2016 23:18

Ганчев влезе в ЦСКА и синдик нямаше.
Защо е влзал синдика и разни божковци са ми все тая.
Мнението ми е в съвсем друга насока, а именно след като не може да посрещенеш Х задължение, то ти няма да генерираш Y печалба, а да работиш само на загуба нали не си от наивниците, които ще се хванат на тази въдичка?

Въдичките със стадион, база и подобни са за наивници.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 дек 2016 23:18

delqnski47 написа:
Tommi написа:А защо се захвана по собствено желание с този клуб? Ако тези 30 млн. лв. са проблем за него, защо не отиде някъде, където ситуацията е по-добра и където може да разгърне целия си управленски потенциал? :)

То тия 30 милиона са проблем за всички,които искат да инвестират във футбола(в БЪЛГАРИЯ....не в Италия,Испания и другите държави,които обичате да давате за пример),не само за него.Една част от тях - окей,но в плана за оздравяване цената се закова и няма мърдане.
Щот му е по изгодно на Армията,а и реално погледнато по добре е да се играе футбол на Армията отколкото да стане дом за гущери,бездомници,наркомани и динозаври.И извънземни.

Как му е по-изгодно, като току-що написа, че тези дългове са непосилни за него и който и да е друг? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 дек 2016 23:20

Tommi написа:
delqnski47 написа:
Tommi написа:А защо се захвана по собствено желание с този клуб? Ако тези 30 млн. лв. са проблем за него, защо не отиде някъде, където ситуацията е по-добра и където може да разгърне целия си управленски потенциал? :)

То тия 30 милиона са проблем за всички,които искат да инвестират във футбола(в БЪЛГАРИЯ....не в Италия,Испания и другите държави,които обичате да давате за пример),не само за него.Една част от тях - окей,но в плана за оздравяване цената се закова и няма мърдане.
Щот му е по изгодно на Армията,а и реално погледнато по добре е да се играе футбол на Армията отколкото да стане дом за гущери,бездомници,наркомани и динозаври.И извънземни.

Как му е по-изгодно, като току-що написа, че тези дългове са непосилни за него и който и да е друг? :)

Ми ей така.Изкупува фалиралото дружество,мести се на Армията...играе се футбол...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 дек 2016 23:21

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:

Или си забравил как стоят нещата с Берое, или страдаш от амнезия!
Всъщност, има ли припознавач, който да не страда от амнезия?!

Ти кажи,нали си главния припоизнавач на републиката припознал 2010 за Дунав още от 2010 година.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 дек 2016 23:22

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Кви мантри , кви литекси ....тук се говори за числа , принципи за бизнес ....и т н ....не ми се повтарят думите му . Ясно е , че може би си на заплатка и как се изкарват пари ти е чужда мантра.

Абсолютно.ГГ ми дава по 5 бона на мнение.
Аз ти говоря в числа,ти ми плещиш за литекси и заплатки. ;) Още едно въпросче да разсъждаваш.Домуса вече е бил в ЦСКА.Според тебе щеше ли да отиде в Разград,ако ЦСКА имаше някакви по нормални дългове?Нали го спомена по горе тоя Домус,та реших да те питам.

Концентрирай се малко ...как се отразява задължение от 30 млн на оперативната ти печалба ? Ако не ме разбираш , спокойно си гледай Шоуто на Слави .... тия глупости за Домуса , като не си в час , не открехвай врата , през която не можеш да минеш ....

Никой не се намери в тая страна като тебе разбирач,но с пари и да дойде и да спаси ЦСКА.Жалко. 8-)

Здраве да е .... :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 дек 2016 23:24

delqnski47 написа:
Tommi написа:
delqnski47 написа:

Ми ей така.Изкупува фалиралото дружество,мести се на Армията...играе се футбол...

Т.е. ЦСКА трябва да фалира, за да заеме мястото му?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”