Берое-Локо ГО-15 декември от 15 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Берое-Локо ГО-15 декември от 15 часа
Последен мач за 2016 година.Приемаме отново пряк конкурент за оставане в групата.Този мач в никакъв случай не бива да го губим.След неговото завършване ботушарите ни и дърварите ни спокоойно могат да се отдадат на заслужена почивка и една огромна част от тях може спокойно никога повече да не се върнат на стадиона под Аязмото.На никого няма да липсват.
Re: Берое-Локо ГО-15 декември от 15 часа
sandi74 написа:Последен мач за 2016 година.Приемаме отново пряк конкурент за оставане в групата.Този мач в никакъв случай не бива да го губим.След неговото завършване ботушарите ни и дърварите ни спокоойно могат да се отдадат на заслужена почивка и една огромна част от тях може спокойно никога повече да не се върнат на стадиона под Аязмото.На никого няма да липсват.
Фактите са си факти.
- greenlandia
Хиксче
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Ако Феро пак пусне Цонев ,Берое губи. По калпав футболист в Берое не е имало никога.
Тъпотията ходи най-вече по тъпите!
0-1. Берое са гола вода!
Тъпотията ходи най-вече по тъпите!
- August Burns Red
Победа задължително яд ме е за вчера 1-1 мапуку вкара гол мега як и после венци василев заспа и 1-1 ааааакохей като при 0-1 тряше да вкара ахх

Gagakler написа:0-1. Берое са гола вода!
Ти откъде се пръкна? Като говориш за Цонев, дай ме един пример когато някой играч е турил пръста на синия отбор и е дошъл в Берое? Поне за това го уважавам. Ако е добър, нека са играе момчето. Такива ни трябват с чепати характери. Имахме много, които се махнаха в посока левскариште за повече пари. И какво получиха - контузии, плювни.... Ние да не сме като говедата
Вал написа:Gagakler написа:0-1. Берое са гола вода!
Ти откъде се пръкна? Като говориш за Цонев, дай ме един пример когато някой играч е турил пръста на синия отбор и е дошъл в Берое? Поне за това го уважавам. Ако е добър, нека са играе момчето. Такива ни трябват с чепати характери. Имахме много, които се махнаха в посока левскариште за повече пари. И какво получиха - контузии, плювни.... Ние да не сме като говедата
Явно има някакво проклятие още от времето когато Берое е изваден от " А " група заради Левски , защото всички които отидоха от Берое в Левски се провалиха , а някои даже провалиха и отбора си - автоголовете на Иво Иванов и Везалов лишиха Левски от класиране в Европа и от титла в България . Цонев не е напуснал Левски заради Берое , а защото си мислеше че там рядко играе и защото никъде не го харесаха в чужбина и остана без отбор - спомнете си по кое време дойде в Берое . Мисля че нямаме нужда от левскари в Берое , а и Цонев няма и качества да играе в такъв отбор ( нямам в предвид състоянието в което се намираме в момента след този експеримент САШКО ЕТАПА ) . След Христофор Хубчев , Панайотов , Алекс Колев е време и Цонев да си ходи . Сашковите ментета и протежета нямат място в Берое .
Очевидно ,за да не ходите по мачове има защо. Някъде написах ,че с такива като Цонев и Колев няма да стане. Един катил ми опонира,че съм казвал така защото Цонев бил избягал от Левски. Че той и в Левски беше ботуш бре. Обаче се оказах прав. Вчера са освободили Колев,скоро и Цонев. Винаги сте имали много по-читави футболисти от Цонев и Колев. Протежетата на Етапа си заминават и ще се оправите. А иначе с Горна е крив мача,но мисля че ще биете. Вие ,Лудогорец и Пирин сте читавите зелени отбори,онези от Варна са отврат
. Успех!

Много тъп трябва да си ,за да прекараш смрадливия си живот в злоба и дебнене....така ще е боклуко
- August Burns Red
Цонев ли цонев не го харесвам в левски нищо не игра и в берое нищо не играе с пирин онзи ден са опитваше нещо да направи ама ще видим. Алекс колев ми олекнакато се махна много се кефя тоя изобщо лятото не трябваше да идва както и тоя панайотов,и много други. Маркитос според мен беше плеймейкър като джоман но жалко. Сега реално имаме само божилов и мапуку. Манга и той май си ходи !! Зимата 4-5 нови задъжлтително 2чисти нападатели 2 халфа и защитници лятото !!! Може и сега ! Кирилов,александър василев,почански все крила зехиров дано остане в берое той си е офанзивен халф хубчев го направи Бек. През новата година повече време за изява на емин ахмед и руси чернаков !! има още 2,3 момчета пламен тенев,ивелин илиев кирил личев !! ивелин халф,кирил и той халф !!