Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 09:26

kingofpop написа:жалко, че никога няма да се разбере какво биха напрабили Барса във ВЛ, но според мен ще сме шампиони поне с 10-15 точки :roll: :mrgreen:

то щом ЛЕСТЪР става шампион, че и Сити с Пелегрини, даже и щом Челси преди 2 години станах с 15 точки...да, бяха добри тогава с Моу, но реално не бяха нищо особено и да станат с такава лекота шампиони направо си беше смешно за нивото на ВЛ......и щом 20 години няма кой да измести Арсен от топ 4 сметай :mrgreen:

Щом Лестър стават шампиони, значи футбола в това първенство е още жив, а не са важни само парите :!: Не важат катарските аеролинии, дон Флорентино, краля, кралицата, баджанака на краля и т.н. :!: Нещо, което за съжаление, е безвъзвратно загубено в Примера ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 дек 2016 09:29

Темата в последните 2-3 страници в една снимка:

Изображение

Много загрижени за Атлети бе, браво :lol:
Иначе от тези дни има инфо че наследника на Чоло ще бъде Почетино, останалото там за изчерпаност и лимитираност на играчите го оставям без коментар.

ПП: Руснак, Валенсия след изгубените два финала с Купер, 2-3 години по-късно става шампион на Испания (2004).
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 09:30

Но и говори за това колко непостоянни биват грандовете. Пък и не е като да е нямало други шампиони освен Реал и Барса в Испания. Вярно, не толкова колкото на острова, но все пак.

bilyaletdinov написа:Моите уважения към Симеоне. Свърши феноменална работа с едни посредствени играчи на Атлетико, игра 2 финала, но този проект приключва след неговото напускане от Мадрид. Просто друг треньор не може да изтиска от тези момчета повече.
За мен това е най-добрата комбинация треньор/клуб в последните години.

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 09:35

Острова го разсипват в последните години манчестърските отбори с циганското им пилеене на стотици милиони, Челсито го правеха преди това, сега малко дръпнаха ръчната ( смятайте докъде ми се е променила психиката, щом трансфера на Канте за 35 млн. и Миши Ботуши за 30 са "дърпане на ръчната" ) :lol: Лошото е, че явно ще продължат да помпат балона и собствено изградените играчи ще стават все по-малко :|

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 13 дек 2016 09:39

JackPackage написа:Иначе от тези дни има инфо че наследника на Чоло ще бъде Почетино, останалото там за изчерпаност и лимитираност на играчите го оставям без коментар.

ПП: Руснак, Валенсия след изгубените два финала с Купер, 2-3 години по-късно става шампион на Испания (2004).

Почетино? Това ще е интересно ;) Аржентинецът работи прекрасно с млади играчи и има собствен приятен стил на игра, като разбира се залага на здравата защита, но според мен е тактически наивен и допуска много грешки във воденето на мачовете.. Добра алтернатива е, но е едно ниво под Симеоне като треньорски умения, лично мнение..

Валенсия спечели две титли на Испания (2002 и 2004) под ръководството на Рафаел Бенитес и една Купа на УЕФА (2004) ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 09:42

Атлетико според мен се изградиха като голям клуб и дори без да спечелят ШЛ ще останат такъв след Симеоне. Просто трябва да уцелят правилния човек и да продават възможно най-малко основните си футболисти. Тоя Гризман имам чувството, че няма да остане. Изглежа ми податлив на големи оферти. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 09:44

sapio0o написа:Атлетико според мен се изградиха като голям клуб и дори без да спечелят ШЛ ще останат такъв след Симеоне. Просто трябва да уцелят правилния човек и да продават възможно най-малко основните си футболисти. Тоя Гризман имам чувството, че няма да остане. Изглежа ми податлив на големи оферти. :roll:

Ти ако си на негово място и Челсито ти обядят едни 250-300 к паунда на седмица ... Какво ще направиш :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 09:46

boabbb написа:
sapio0o написа:Атлетико според мен се изградиха като голям клуб и дори без да спечелят ШЛ ще останат такъв след Симеоне. Просто трябва да уцелят правилния човек и да продават възможно най-малко основните си футболисти. Тоя Гризман имам чувството, че няма да остане. Изглежа ми податлив на големи оферти. :roll:

Ти ако си на негово място и Челсито ти обядят едни 250-300 к паунда на седмица ... Какво ще направиш :lol: :lol:

Ако от Атлетико ми осигуряват примерно 180-200 и имам възможността да се боря за купи ще откажа. В крайна сметка не всичко опира до парите. Не мисля, че Гризман е беден, за да приема материалното като основен фактор. Със сигурност влиза, не ме разбирай погрешно. Просто казвам, че не бих бил за едните 20-50к отгоре. Пък и 100 да са. Има обичта на феновете, неутралните също го харесват. Защо му е да го разваля всичко това? Виж, примерно ако играя за Хетафе/Нюрнберг и ми дойде Реал.. приемам и не се замислям. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 10:15

smoothc написа:Проста статистика:Погледни колко пъти топ отборите от Испания, Италия, Германия, Франция са се дънили срещу тези категории отбори(2-ро и 3-то ниво) и ги сравни с честотата на издънките при топ отборите от Висшата лига.
Гарантирам, че разликата ще бъде умопомрачителна!

А питаш ли се защо или просто си го чул някъде от Боби и мислиш, че ще свърши работа за у форумо? :) Едно е Челси и Арсенал да гостуват на Палас, съвсем друго Реал и Барса на Хетафе. Още повече ти сам каза колко са важни традициите всъщност. В Испания Реал и Барса са доминирали в почти всички ери. Изключение правят 30-те години на Билбао и тук там някоя друга спечелена титла пак от тях, Атлети (10) и Валенсия (мисля 6). Поединично има също няколко шампиона. Виж, аз за конкуренция не говоря нищо. Знам, че няма с какво да изляза на сцената и си мълча. Но пък и ти като виждаш резултатите в Европа, вземи също замълчи, дявол го взел. Нямате какво да кажете, ала пак ви лаят балалайките.

Пак казвам. Вземи за пример Реал и Барса с ПСЖ. Едните се борят до последно за титлата, другите я имат теоирично още десетия кръг (изключение прави този сезон), а към февруари-март е решено. Защо тогава максимумът им дотук е 1/4 финал? Ето че все пак и този мит бива разрушен. Защо англичаните стигаха финали между 2005 и 2012 с малки изключения? И тогава имаха мачове докато другите от топ първенствата почиват. Пореден мит в канала.
Последна промяна от sapio0o на 13 дек 2016 10:23, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 дек 2016 10:16

Ще види след Чоло дали ще останат топ клуб. Вижда се, че нещата започнаха да скърцат още този сезон, поне в първенството. В ШЛ се справиха отлично на този етап.
Ще ме прощавате ама Тиаго, Габи, Коке, Хуанфран и другите бастуни не са върха на футболната пирамида.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”