Мнениеот sapio0o » 12 дек 2016 20:48
Не забравяй, че Реал и Барса са може би най-подкрепяните и известни отбори в света. Напълно е нормално да съществуват т.н. ''глорихънтъри'', за които говориш. Особено тия малоумните азиатци, които използват всяка една секунда да се тровят в социалните мрежи. Колко коментара си виждал от испанските фенове? 1? 2? А колко от азиатци и африканци? Ето тук е разковничето. Заради тия се стига до подобни заключения.
За освиркванията съм говорил много, а и тук не е мястото, но все пак ще драсна нещо. Реал по принцип е отбор, изповядващ страшно атрактивен футбол, който се базира на бързи 3-4 докосвания преди да последва изстрел. През годините сме свикнали на такъв, независимо от последвалите резултати. На Бернабеу публиката е плашещо взискателна, а много подценяван фактор са туристите, водени от президента. На тях им се пада веднъж, два, три или четири пъти на сезон, на два сезона, на три и т.н. (за някои веднъж в живота) да се посетят мач на отбора. Следователно е напълно нормално да изискват по-гръмки победи с красива игра. Същите туристи се канят основно за мачовете с по-нискоразрядни отбори като Гранада и Хихон. И когато на терена са Роналдо, Бейл, Модрич и Кроос, извинявай, но мудно 1:1 някак не може да влиза в плановете. Пък и аз в освиркванията виждам един доста ефективен начин да демонстрираш на играчите, че трябва да се съвземат. Бялата фланелка го изисква. Виж, ако говорим за освирквания към отделни футболисти (легенди), то тогава съм по-скоро против, но при все че на стадиона имаш 80 хиляди и кусур, едните 500 недоволстващи ли са ти проблема? Мне..
За Роналдо и Меси съм съгласен, че идва в повече. Аз самият дори не съм най-големият привърженик на Кристиано, независимо, че е легенда на клуба. Погледни обаче за какви постижения говорим и на двамата. Неизбежно е да се споменават навсякъде и по всяко време. Според мен имат всичко нужно, за да се смятат и за най-великите за всички времена. Статистиката е красноречива. Може би, ако бяха попаднали във време, където медиите не управляваха света, то тогава щяха да получават повече признание, отколкото хейт. Примерно Зидан и Роналдиньо никой не ги мрази, защото по онова време хората гледаха с удоволствие. Сега всяко грешно действие се отбелязва на първа страница с главни букви и възможно най-сияещ цвят. Онзи симулирал, другият укривал данъци, третият се целувал с Бадр Хари, изпикал се някъде, не знам си к'во, не знам си що. Е, честно ли е всичкото? Хората просто правят това, в което са добри.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]