Ливърпул - Уест Хям (11.12.16)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хям (11.12.16)

Мнениеот iliev72 » 12 дек 2016 20:07

Gil щом се връзваш на тези "специалисти" :)
Съмнявам се Клоп да приема капитана за даденост и ако смята , че Хендо не става вече да му е взел лената.
Проблемите са другаде , но няма кой да чете.Дори Гонг.бг.
Клоп: Коутиньо ни липсва, но трябва да се адаптираме
Това повече от ясно обяснява какви са проблемите от първа ръка !
Aldo - Liverpool played some great stuff against West Ham but Jurgen must decide if it's time to take Karius out of the firing line
Последна промяна от iliev72 на 12 дек 2016 20:14, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 дек 2016 20:07

sapio0o написа:
PSvilenov написа:Не , не знам и аз всички функции на капитана , затова говоря да се чете какво говори Джерард , защото това е най-големият и сърцат капитан в историята на футбола за мен . Капитан не означава да бележиш голове и асистенции или пък да хванеш рамото на колега и да му кажеш " спокойно, ти можеш, ще спечелим " .

Джерард бе невероятен футболист, а изглежда и като здраво стъпил на земята човек. Явява се един от много малкото англичани, които уважавам. Според мен обаче има доста футболисти, които могат да бъдат окачествени по същия начин. Пример за това са Раул, Касийяс, Пуйол, Шави, Оливър Кан, Буфон, Тери, Тоти и т.н, и т.н... Някои пък имат нужната харизма и без да носят капитанската лента. Що се касае пък до Роналдо или Меси, това, че са постигнали много и не играят за Ливърпул не ти дава право да им сипваш, а ти го правиш доста често. Достатъчно съм зрял, за да вникна в думите ти и да те разбера, но това, че някои са печелили по-малко от други (Джерард примерно) не ги прави едва ли не жертви, съответно по-достойни капитани както се опитваш да заявиш. Капитан всъщност може да значи много неща. Било то мотивиращи речи, застъпване за съотборник, излизане на сцената във важен момент (гол/асистенция/важно изчистване/шпагат и т.н.).. Примери колкото искаш. За мен е най-важно да виждам по лицата на футболистите, че горят за отбора, а макар да са малко, все още ги има. В моя отбор най-добрия пример за това е Марсело. От английските отбори се сещам за Тери в Челси. Той е същия. Коста пак от Челси. Фърдинанд на времето, Видич.. Не следя много самото първенство, сигурно има още. Санети от Интер е също голям пример.

Прав си донякъде . Затова съм и написал , че Джерард е най-големият капитан ЗА МЕН . Не съм задължавал някого с мнението си . Уважавам и други футболисти , а играчи като Касияс и Тери отговарят едно към едно на Джерард за клубовете си . Коментарът ми беше чисто пристрастен и от Ливърпулска гледна точка .
Съгласен съм , че може да допринасяш и изявяваш капитански дух чрез голове и асистенции , но не съм съгласен че това е критерия,който трябва да те предопределя . Ако беше така капитанските ленти за вратари , защитници и дефанзивни халфове се обезсмисля .
Що се късае до Роналдо и Меси не харесвам нито един от двамата като хора , а цялата еуфория със сравненията кой е най-добрият през всички тези години ми е дошла до гуша . Вашият седи и се дразни , че не са му подали да вкара дори в атаки дето вкарвате гол ,а Меси е арогантен лигльо дето си действа както му скимне зад репутацията си на спокойно момче .
Относно това защо не ви харесвам и отборите е това глорихънтърство дето имате в 2та испански гранда .Искам да отбележа , че не те смятам за такъв , тъй като не веднъж си писал интелигентни мнения и коментари за нашият отбор , за твоя си и за сравненията Англия-Испания като първенства . Обаче цялата тази лигавщина между феновете на Барса и Реал ме дразни , а дори не ги следя толкова . Фенове на Реал говорят колко слаб и безлик бил отбора , как не сте играли качествен футбол и как не са доволни от това представяне , а държите убедително първото място без загуба , Зидан най-накрая прави ротации и Реал не изглежда като отбор с 11 звезди и някакви си там резерви колкото за бог да прости и не е губил мач 34 мача (мисля , може и да са повече ) . Касияс е един от най-легендарните вратари , дал всичко за вас , а в продължение на година отнасяше псувни и освирквания . Ебати поведението , ебати феновете , такъв ли клуб да уважавам ? В Барса не е толкова различно , но спирам да коментирам , че и без това стана достатъчно дълго .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 дек 2016 20:21

Този път няма да упреквам Хендерсън, въпреки че ги имаше редовните безсмислени пасове настрани, назад и бягането като муха без глава. Този път ще отдам заслужените критики на Вайналдум, а и не за пръв път ги забелязвам тези неща просто вчера бяха непоносими. Много слаба игра, много пропуски на чисти положения и много пъти топката му беше отнемана елементарно в чуждото наказателно поле, а някак си това остана незабелязано от всички, а веднага се побърза да се обвини перфектния Матип за една от малкото му грешки откакто е в Ливърпул.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 дек 2016 20:48

Не забравяй, че Реал и Барса са може би най-подкрепяните и известни отбори в света. Напълно е нормално да съществуват т.н. ''глорихънтъри'', за които говориш. Особено тия малоумните азиатци, които използват всяка една секунда да се тровят в социалните мрежи. Колко коментара си виждал от испанските фенове? 1? 2? А колко от азиатци и африканци? Ето тук е разковничето. Заради тия се стига до подобни заключения.

За освиркванията съм говорил много, а и тук не е мястото, но все пак ще драсна нещо. Реал по принцип е отбор, изповядващ страшно атрактивен футбол, който се базира на бързи 3-4 докосвания преди да последва изстрел. През годините сме свикнали на такъв, независимо от последвалите резултати. На Бернабеу публиката е плашещо взискателна, а много подценяван фактор са туристите, водени от президента. На тях им се пада веднъж, два, три или четири пъти на сезон, на два сезона, на три и т.н. (за някои веднъж в живота) да се посетят мач на отбора. Следователно е напълно нормално да изискват по-гръмки победи с красива игра. Същите туристи се канят основно за мачовете с по-нискоразрядни отбори като Гранада и Хихон. И когато на терена са Роналдо, Бейл, Модрич и Кроос, извинявай, но мудно 1:1 някак не може да влиза в плановете. Пък и аз в освиркванията виждам един доста ефективен начин да демонстрираш на играчите, че трябва да се съвземат. Бялата фланелка го изисква. Виж, ако говорим за освирквания към отделни футболисти (легенди), то тогава съм по-скоро против, но при все че на стадиона имаш 80 хиляди и кусур, едните 500 недоволстващи ли са ти проблема? Мне..

За Роналдо и Меси съм съгласен, че идва в повече. Аз самият дори не съм най-големият привърженик на Кристиано, независимо, че е легенда на клуба. Погледни обаче за какви постижения говорим и на двамата. Неизбежно е да се споменават навсякъде и по всяко време. Според мен имат всичко нужно, за да се смятат и за най-великите за всички времена. Статистиката е красноречива. Може би, ако бяха попаднали във време, където медиите не управляваха света, то тогава щяха да получават повече признание, отколкото хейт. Примерно Зидан и Роналдиньо никой не ги мрази, защото по онова време хората гледаха с удоволствие. Сега всяко грешно действие се отбелязва на първа страница с главни букви и възможно най-сияещ цвят. Онзи симулирал, другият укривал данъци, третият се целувал с Бадр Хари, изпикал се някъде, не знам си к'во, не знам си що. Е, честно ли е всичкото? Хората просто правят това, в което са добри.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 09:00

Пичове, капитанът е единствения, който има право да говори със съдията, вече тарторите на отбора са друго нещо ;) Не е задължително капитана да е лидера на отбора, но е добре да е така ... По първата точка - странно ми е като вратаря е капитан :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”