Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f_jXqwAUd68[/youtube]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Имаме трима настоящи световни шампиони в отбора, вече имаме и световен рекордьор
Да му е честито на Уолкът, дано в края на сезона бройката на головете му да е 34
(може и повече де
)

Без битка няма победа!
-
- Контакти:
Габриел Паулиста с разтърсващо послание след трагедията
Бразилският защитник на Арсенал Габриел Паулиста не сдържа сълзите си пред камерата на официалнния канал на отбора, говорейки за трагичния инцидент в Колумбия.
Паулиста разкри, че е бил изключително близък приятел с някои от загиналите играчи и е меко казано съкрушен от случилото се.
Ето какво каза той през сълзи:
"Малко е трудно да говоря за случилото се. Надявам се семействата на загиналите да бъдат силни. Имах много приятели там. Играх във Витория пет години с треньора и целия екип. С двама от играчите също. Бяхме много близки приятели. Много е трудно да се преживее. Това е нещо, което никога не си си представял, че може да се случи с теб или твой приятел. Най-малкото, което мога да направя е да изкажа саболезнованията си към семействата. Знам от личен опит, че не е лесно да загубиш член от семейството. Самият аз загубих брат си и знам колко е болезнено. Желая сила на този отбор, който преди пет години беше в четвърта дивизия и изненада всички. Можем да пазим само хубави спомени за тима в сърцата си и всички добри приятели, които създадох покрай футбола. Имаме чат с бразилците и аз им написах: "Не оставяйте нещо за утре, ако можете да го свършите днес." Казвам това, защото на последния си рождения ден исках да звънна на Кайо Жуниор (б.р. треньорът на Шапекоензе, който също загина при катастрофата), но го оставих за другия ден. Сега тази трагедия се случи, затова, ако искате да направите нещо, ПРОСТО ГО НАПРАВЕТЕ НА МОМЕНТА, защото не знаете какво ви носи утрешният ден!"
Линк към видеото

Много силни думи на Габриел

Без битка няма победа!
- Udoji90
- Контакти:
Пффф, Дебюши ще отсъства 6 седмици според Венгер. Жиру и той май нямало да е готов за "чуковете". При Елнени изглежда е лек проблемът. Бейерин адски липсва. За Касорла вече стана въпрос... Всяка година едно и също.
Поне за Уелбек четох, че май още преди НГ щял да е готов, което е доста по-рано от очакваното.

-
- Контакти:
За Дебюши чак и мен ме хвана яд. Въпреки че бях много скептичен към него преди мача с Борнемут, а и като цяло не го харесвам, докато се контузи игра на много добро ниво. Сега 6 седмици контузия...ще пропусне натоварената програма около Нова година, неприятна работа. Бейерин предполагам, че до седмица ще е възстановен, но определено ще е загубил игрова практика и въпреки това вероятно ще му се наложи да изиграе всичките мачове в сгъстения цикъл, което малко или много е предпоставка за нова контузия...Третата опция (Дженкинсън) я оставям без коментар.
За Уелбек доколкото разбрах Венгер е казал, че тренира (май индивидуално), но ще му трябва поне 1 месец, за да може да играе в мачовете. Струва ми се обаче, че едва ли можем да очакваме чудеса от него през сезона, а може би и за в бъдеще. Не се сещам в Юнайтед да е имал някакви сериозни контузии, а при нас за 2 години му съсипахме кариерата - първо 10 месеца, сега 8...не знам, дано се върне по-силен от всякога, макар да съм много скептичен.
За Уелбек доколкото разбрах Венгер е казал, че тренира (май индивидуално), но ще му трябва поне 1 месец, за да може да играе в мачовете. Струва ми се обаче, че едва ли можем да очакваме чудеса от него през сезона, а може би и за в бъдеще. Не се сещам в Юнайтед да е имал някакви сериозни контузии, а при нас за 2 години му съсипахме кариерата - първо 10 месеца, сега 8...не знам, дано се върне по-силен от всякога, макар да съм много скептичен.
Без битка няма победа!
- Udoji90
- Контакти:
Ще видим, аз лично с интерес очаквам завръщането на Уелбек. Миналия сезон след 9 месеца пауза се завърна в страхотна форма и беше може би най-добрият ни играч през пролетта, докато не се контузи пак. Дано и сега да избухне с някоя изява.
- Udoji90
- Контакти:
Тцтцтц, на 04.03. гостуваме на Ливърпул и 3 дни след това е реваншът с Байерн на Емирейтс.
Дупе да ни е яко...
Поне мачът в Мюнхен се пада между домакинство на Хъл и евентуален двубой за Купата.

Поне мачът в Мюнхен се пада между домакинство на Хъл и евентуален двубой за Купата.
-
- Контакти:
Udoji90 написа:Сега с нашия късмет ще се паднем с Байерн или Реал/Борусия.
boabbb написа:Не искам единствено Байерн на жребия, другото е ОК
TheNameOfTheGame написа:Струва ми се обаче, че съдбата ще си направи лоша шега с нас и на 1/8 финал ще ни се падне Байерн или Реал/Борусия, които биха били фаворити срещу нас.
Това е след мача с Базел

Udoji90, дано не съм лош пророк, но ми се струва, че реваншът на "Емирейтс" ще е протоколен и съвсем спокойно ще можем да се концентрираме за мача с Ливърпул.

Без битка няма победа!
- Udoji90
- Контакти:
Така е, и според мен вероятността да продължим не е голяма. Ако хипотетично мачовете се играеха през следващите 2-3 седмици, смятам, че щяхме да имаме прилични шансове. През февруари-март обаче очаквам Байерн да са се стабилизирали, а ние точно в този период обикновено гълтаме вода. В този ред на мисли би било логично да ни ушият стабилно в Мюнхен и да можем да се концентрираме върху Ливърпул в началото на март, ако тогава не сме загубили шансове и за титлата, както обикновено се случва. 

-
- Контакти:
on whether contract talks could affect players’ form…
There is no concern, not at all.
on why he is confident about that…
You waste your time because these players have 18 months on their contracts and I don’t see why there is any urgency in every press conference to have that question. Maybe you lack a bit of creativity in the newspapers and you always come up with the same subject. I don’t see why that should turn up in every press conference.
Според мен изключително несериозно изказване. Всеки клуб в такава ситуация би направил всичко възможно да удължи договорите на най-добрите си играчи, а наш Венгер излиза с това, че видиш ли им оставали цели 18 месеца от договорите...просто нямам думи. Това според мен означава 2 неща:
1) Клубът се стиска и не иска да им предложи съществено по-добри условия от сегашните (по-малко вероятно);
2) На самите играчи им е писнало от липсата на успехи и искат да сменят обстановката (много по-вероятно).
Без битка няма победа!