Цветков и Жоро са наказани за този мач и Гонзо ще трябва да сглобява халфова линия някак си от Дани + Паланков + още някой:
- дефанзивен вариант: Траянов - Дани - Паланков (или Станчев като опорен халф, а Траянов защитник)
- умрял вариант: Дани - Паланков - Малик
- смел вариант: Дани - Паланков - И.Илиев
- нестандартен вариант:
1. Дани - Паланков - Йосков (показа хубави неща срещу Пирин)
2. Дани - Паланков - Коконов (може да играе зад нападателя, но това означава Романов на крилото)
3. Дани - Паланков - Минков (това си му е титулярната позиция)
Всякакви алтернативни формации като 5-4-1, 4-4-2 са равносилни на разгром. Скамейката ни е изключително къса -- бройка има, но нито качество, нито доверие към играчите от страна на треньора.
19-ти кръг Лудогорец - Черно море 14.12.2016/15:15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 19-ти кръг Лудогорец - Черно море 14.12.2016/17:30ч.
И на мен ми направи впечатление че Жоро и Сашо нарочно си изкараха картоните. По- добре да изпуснат мача с Лудогорец отколкото някой нататък. Мисля че ще загубим и това е най- нормалното нещо да се случи. Драми няма.
Re: 19-ти кръг Лудогорец - Черно море 14.12.2016/15:15ч.
Некадърникът-връзкар, синчето на тати, реферът с мото "всяко докосване-нарушение" Никола Попов е назначен за съдия на този мач. Да ни е честито, напълно по вкуса на Лудогорец и налагания от тях безконтактен футбол.
-
- Контакти:
Ох, Боже, най-бездарния съдия - Попов. Тоя всяко пипане фал дава, по 100 фала на мач, футбол не се играе хич при Попов. Аз ще си купя малко аспиринец за главата и едно кафе ще ударя да не взема да заспя....Без Жоро и Цветков става още по-лесен мача. Не, изобщо не съм съгласен с някакви измислени варианти с по 3 дефанзивни халфа и да играем като дървари!!! Илиан Илиев младши твърдо на терена и колкото може момчето!!! Другия вариант е ролята на Илиан да бъде поета от Йосков, той показва поливалетност и добър пас, макар, че точно така се унищожават млади нападатели - да ги пускаш по грешни позиции - Попа бездарника и Генов така съсипаха Николов и особено Капитанов. Няма НИКАКЪВ смисъл да се пускат Дани Г, Паланков и Малик при все, че Малик са заминава след мача буквално, Паланков и Дани Г сядат на пейката после....Паланков и Дани Г - ОК, но пред тях ТВЪРДО Илиан!!! И ако Бакари не е готов - Йосков, дървото Кузма в тоя мач ще е безполезен, играейки на контри (щото със сигурност няма да доминираме) ни трябва нещо по-скоростно от тоя муден пън....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
Съмнява ме Йосков, Минков, или Илиев да започнат като титуляри. Най-вероятно Паланков и Станчев ще си партнират в средата на терена, а Дани ще оперира зад нападателя. На мястото на Станчев в центъра на отбраната ще излезе Траянов. Надявам се да измъкнем нещо от този мач. Моята прогноза е Х.
Truth is hate for those that hate the truth.
Кролик написа:Най-лесния мач ! Излизаме и бием
Успех Моряци !
Не е ли по-точно - "Излизаме кат аслани, прибираме се кат на....и"
Успех на нашите!
Сериозно - ако Дерменджиев пусне бразилците в отпуск, да си видят семействата в Бразилия, 1 -1
Логично е с титулярите - 3 - 0
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
thisisthelife написа:Най-вероятно Паланков и Станчев ще си партнират в средата на терена, а Дани ще оперира зад нападателя. На мястото на Станчев в центъра на отбраната ще излезе Траянов.
Това би бил същински тактически капан, който неминуемо ще изненада противника. Клетите орлета, смутени и объркани до неузнаваемост от този дързък и изобретателен ход на нашия треньор, със сигурност ще инкасират минимум един гол и няма никакъв начин да ни отбележат.
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Без Жоро Илиев и Александър Цветков мачът става значително по-труден за нас, тъй като халфовата ни линия става много по-слаба. Освен това и Бакари, ако не се лъжа е контузен. Ако успеем да отмъкнем точка с този осакатен състав , ще е много голям успех.
krumeto написа:Кролик написа:Най-лесния мач ! Излизаме и бием
Успех Моряци !
Не е ли по-точно - "Излизаме кат аслани, прибираме се кат на....и"
Успех на нашите!
Сериозно - ако Дерменджиев пусне бразилците в отпуск, да си видят семействата в Бразилия, 1 -1
Логично е с титулярите - 3 - 0
По вероятно е направо да излезем като наср**ни ... Ама знаеш ли, топка е

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?