Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Левски и Цска еднояйчни близнаци.

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 21:43

child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино! :)

Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 13 яну 2010 21:49

Който има нерви да ги троши. Аз пък не виждам какъв аджеба е катаклизма в моя отбор, че не спря тоя рев до небесата няколко години... Ясно е, че пари няма и е криза, ясно е, че футболът ни е поне 3 нива над държавата, ясно е, че феновете решиха само да плачат, а не да ходят на мачове... Бабешка работа... Продължавайте да плачете...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2010 21:49

deepblue1963 написа:
child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино! :)

Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?

Не виждам къде е проблема? Не визирам само Левски говоря общо за управлението на БГ отборите повярваи ми не взимам Коко за светец даже имам лошо предчуствие за бъдещето на ЛОКО в годините напред! Факт е че БГ отборите са зле управлявани с малки изклю4ения! Не виждам защо се нервираш!
Последна промяна от child in time на 13 яну 2010 21:50, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 13 яну 2010 21:49

Махни, махни.

Отборите на народа - съответно Левски и ЦСКА + може би Ботев и Локо затъват колкото могат повече от недостиг на пари, а клубове с фенове, чиято бройка е колкото пръстите на ампутиран крак - съответно Черноморец и Литекс, преуспяват. И защо става така ? Наистина ли онея не виждат, че ако налеят точно 1 или 2 милиона за една хубава селекция + кадърен треньор, то резултатите ще дойдат, стадионите ще се пълнят и т.н.! Ама не, трябва Гришата да им прави кебапчета или да им плаща за да идват на мачове.Аман от палячовци!
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 яну 2010 21:51

Да ти кажа пич че ЦСКА се пише с главни букви. Не ти определяш кой отбор как се пише,чат ли си?

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 13 яну 2010 22:01

Еднояйчните близнаци са еднакви, но рано или късно всеки поема по своя път. Мисля, че случаят е направо "ези-тура". Но така си е - както всеки народ си заслужава управниците, така и ние, феновете, си заслужаваме подигравателно-надменното отношение на собствениците. И Бай Ганьо и пернишките кюмюри (нищо лично към жителите на миньорския град!!!) са си просто поредните измамници. Да сме живи и здрави и с по-дебели нерви, колеги сини и червени!

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.

Мнениеот per4i_vd » 13 яну 2010 22:40

За съжаление, богатите хора в България , които могат да си позволят да издържат клуб и то голям (за рамките на нашата страна), не са много, а и са все Бай Ганьовци, така че не се надявайте на много по-добри времена за футбола.... Знам , че звучи зле, но никой не ни е виновен за положението, в което се намира държавата.Докато едни забогатяват за часове, а хората с интелект и възможности,най-вече умствени, тънат в мизерия, България ще е на този хал, а оттам и футбола ни. Така ,че честити управници на всички, и дано някога се намерят някакви чужденци за двата "гранда", че и нашето поколение(на 25год. съм) да стане свидетел на големи футболисти, качествени попълнения от школите, и малко поне истински европейски футбол.... :cry:
Последна промяна от per4i_vd на 13 яну 2010 22:41, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 яну 2010 22:41

ivo1964 написа:Еднояйчните близнаци са еднакви, но рано или късно всеки поема по своя път. Мисля, че случаят е направо "ези-тура". Но така си е - както всеки народ си заслужава управниците, така и ние, феновете, си заслужаваме подигравателно-надменното отношение на собствениците. И Бай Ганьо и пернишките кюмюри (нищо лично към жителите на миньорския град!!!) са си просто поредните измамници. Да сме живи и здрави и с по-дебели нерви, колеги сини и червени!

Евала за това ти мнение! дано го мислиш наистина! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 яну 2010 22:41

феновете ще почнат да имат значение, когато приходите от билети почнат да са някаква означаваща нещо цифра, респективно и приходите от фенски артикули сега всеки може да си прави каквото си иска

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 яну 2010 22:48

Не разбрахте ли, че няма да толерирам спаменето в каквато и да била форма? ще изтрия всичките офф-топици, и моля ви, не пишете пак глупости извън темата! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”