Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:
Ай за Грузия да си траеш, а?! За Афганистан няма за нито едните, нито за другите, обаче Корея май е първа в списъка. Чек са сетя кога Русия (ссср) е нападнал държава, съюзник на САЩ или пък неутрална. Говорим за неща след ВСВ, нали?!
В корейската война, агресорът е съюзникът на СССР - Северна Корея, ще има да вземаш.![]()
![]()
Както и във Виетнам - съветското протеже напада американското и САЩ отиват да си бранят съюзника.
Мдаааааааааааааа... в Корея се бият под егидата на ООН..американци, канадци, австралийци..все искрено заинтересовани от нещата там..както и китайци, на страната на Ким.
Опитвам се да се сетя дали ООН прати обединени войски във Виетнам срещу Франция, или срещу САЩ, но ми е трудно да се сетя, все пак Виетнам си защитаваше суверенитета, а не беше агресор![]()
Да ти напомням ли и февруари 1945-а и Дрезден?! Да унищожиш най-красивият град на Германия, който не е имал стратегическо значение, само защото ще остане под съветски контрол....как се сетиха да го бомбардират дни, преди да бъде взет от Червената армия
Не ми разтягай локуми, и в Корея, и във Виетнам комунистите запалиха войната, тоест - протежетата на СССР. Накрая пак САЩ били виновни ..... ама СССР снабдяваше с оръжия Северна Корея и Виетнам, нали, дори в корейската война и пилоти праща .....
Боли ме патката за Дрезден - Хитлер и немците колко красиви европейски градове опустошиха, за тях що не скърбиш ??! Като русофил, малко е нелепо да жалиш немците, при положение какви злини причиняват в Русия по време на войната ..... не, че ме учудвате де.