в-к" 7дни спорт "спря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: в-к 7дни спорт спря

Мнениеот Tommi » 09 дек 2016 21:36

fcb_bg написа:
Tommi написа:Това е съдбата на всички хартиени вестници, които не са се адаптирали към променящия се свят и не са преструктурирали дейността си онлайн. ;) Това е може би най-безперспективният бизнес в днешно време. :) Е, все още има хора на средна възраст, които не използват компютър и си купуват вестници, но тенденцията е повече от ясна.

Как да преструктурираме в-к "Трета възраст"? :?

След някоя и друга година, като се разместят малко поколенията, "третата възраст" няма да се разделя със своя компютър, таблет и умен телефон. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 дек 2016 21:36

Tommi написа:Това е съдбата на всички хартиени вестници, които не са се адаптирали към променящия се свят и не са преструктурирали дейността си онлайн. ;) Това е може би най-безперспективният бизнес в днешно време. :) Е, все още има хора на средна възраст, които не използват компютър и си купуват вестници, но тенденцията е повече от ясна.

Никаква електронна книга не може да замени удоволствието да прелистиш страница и да зашумоли хартия, да ти замирише на печатано, а не на постнато.
7 дни спорт имат и онлайн версия, при това доста добре направена.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 09 дек 2016 21:37

Sole написа:Спортен вестник като "7дни спорт" които пишеше 10 страници само за сините и червени мумии и само 1 страничка кратко инфо за всички останали отбори в България естествено,че ще фалира. Просто защото никой извън София не се интересува от умрелите комунистически книжни грандове !

Мидке,когато това беше така вестника цъфтеше. Варнеския ви спортен вестник кой е и кога е излизал и е създаден??? Ти си от най-утрепананите еклери и си само едно от 7 те фенчета на зелените. Никога не сте били аудитория на нито един вестник. Стой си в черупката! Случайно да знаеш колко фен клуба има Левски в България,че и във Варна и колко Ч.море??? Нещастник!
Последна промяна от forever bluet на 09 дек 2016 21:39, променено общо 2 пъти.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2016 21:38

Кашчей написа:

Никаква електронна книга не може да замени удоволствието да прелистиш страница и да зашумоли хартия, да ти замирише на печатано, а не на постнато.

Едно е да имаш книга на хартиен носител, съвсем друго е да даваш пари на вятъра за вестници. Двете нямат нищо общо, просто на по-възрастните ви е навик. Баща ми преди купуваше по 6-7 вестника на ден, сега поне ги е намалил до 1-2. :mrgreen:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 дек 2016 21:42

Този вестник обръщаше много внимание и на другите спортове.Имаше достатъчно и за волеибол и баскетбол.Че даже и гола мацка на последна страница...Аз лично го харесвах но пък не съм го купувал от години...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 дек 2016 21:47

bobo_13 написа:
Sole написа:Спортен вестник като "7дни спорт" които пишеше 10 страници само за сините и червени мумии и само 1 страничка кратко инфо за всички останали отбори в България естествено,че ще фалира. Просто защото никой извън София не се интересува от умрелите комунистически книжни грандове !

да не го бъркаш с 'Тема спорт" или "Меридиан мач"........

Не го бъркам,защото "Тема и Меридиан" пишат само за Левски и Ментето и почти нищо за останалите отбори и българския спорт.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 дек 2016 21:49

Кашчей написа:

Основното предназначение на вестника е да бъде източник на информация. Но по тази линия е на светлинни години от съвременните информационни източници. Ако утре си купя вестник, най-вероятно ще се информирам за резултатите от мачовете в Лига Европа снощи. :mrgreen: Онлайн версията, поне за мен, е под всякаква критика.
За традиционните книги също може да се поспори дали могат да се сравняват с електронните издания. Но там вече има значение за какви точно книги говорим.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 дек 2016 21:52

diplomat написа:
Кашчей написа:

Едно е да имаш книга на хартиен носител, съвсем друго е да даваш пари на вятъра за вестници. Двете нямат нищо общо, просто на по-възрастните ви е навик. Баща ми преди купуваше по 6-7 вестника на ден, сега поне ги е намалил до 1-2. :mrgreen:

Как да ти го обясни човек, след като не четеш вестници? Влизам в едно барче и чакам жена ми да дойде след работа. За това ми трябва половин час. Поръчвам си една бира и съм си купил един 7 дни спорт, задължително него, когато съм в това барче, но надали ще разбереш, ако никога не си го чел. В него най-интересното не бяха..или не са, страниците за футбола у нас. В броя, преди последният старт от Ф1, имаше анализ от Иван Тенчев за това, кой е по-добре да стане шампион от гледна точка на маркетинга на "Мерцедес". Е, след два дена Хамилтън се изложи яко, но това не омаловажава изобщо написаното от Тенчев. Къде го има другаде това..в Спортал, в Тема Спорт, в Лайф спорт..никъде! Интервю с Херо за работата му в Казахстан, ама не напудрено...в тема Спорт, в Спортал, в Меридиан мач..забрави! В ГОНГ пък въобще.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: в-к" 7дни спорт "спря

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 дек 2016 21:55

Това са данни от една анкета отпреди няколко години за пристрастията на спортните журналисти в България (извадил съм само за този вестник):
"7 дни спорт"
Юлий Москов – Славия
Иван Николов – ЦСКА, Милан
Данаил Кънев – ЦСКА, Челси
Боян Денчев – ЦСКА, Арсенал
Филип Зуберски – Левски
Иво Кръстев – Левски, Милан
Тодор Христов - Локомотив Пловдив
Живко Сребрев – Левски
Владимир Зарков – Локомотив София, Милан
Стиляна Божидарова - ЦСКА, Пирин, Добруджа
Предполагам, че някои имена не са актуални, а има и нови - не чета "7 дни спорт". :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 дек 2016 21:57, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2016 21:57

Кашчей написа:

Всъщност с лекота можеш да свикнеш дотолкова с електронните версии, че хич да не ти прави впечатление липсата на хартия и мастило.

Знам от опит, защото съм изчел огромни количества хартиени книги. Когато започнах да чета на таблета ми трябваха точно 2 дена да свикна, след това ми е все тая какъв ще е носителя.

Разбира се, за някои хора хартията има своето очарование, други просто не свикват, всичко е до приспособимост.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”