Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Sardukar » 07 дек 2016 23:03

Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.
Аз не съм оптимист :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 дек 2016 23:28

Sardukar написа:Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.

Как я виждаш тази висока посещаемост при сезон, който е приключил на 90% още преди Нова Година? :roll: Качеството на играта, лъжите на собственика и глупостите на директорите няма да ги коментирам.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 дек 2016 00:28

koisa написа:
Sardukar написа:Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.

Как я виждаш тази висока посещаемост при сезон, който е приключил на 90% още преди Нова Година? :roll: Качеството на играта, лъжите на собственика и глупостите на директорите няма да ги коментирам.

Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 дек 2016 09:49

Кашчей написа:
koisa написа:

Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона :roll:

Тук не става въпрос за шансове за титла, сезон и дори моментно качество на игра и резултати. Става въпрос за това, че няма никаква идея за бъдещи планове за развитие. Ръководството не знае какво ще се случи утре. Днес говорят едно, утре друго. Спас Русев казва, че е придобил акциите на Левски, а после, че е тук само заради Виваком.Казва, че ще строи табло и козирка, после, че машините сега не можели да влязат на терена, а накрая излезе, че новият сектор трябва да бъде бутнат. Това какво е? Отделно тези дето е назначил надолу по веригата не стават за тази работа. Казва, че ще прави селекция през зимата, а сега нямало пари и трябвало да се намалят заплатите. Всичко това феновете го усещат и за това не ходят на стадиона. И не е само сега при Русев. И при Тонев и другите двама беше така и преди това при Батков. Докато беше тандема Сираков Стоилов имаше успехи и с малко пари защото те управляваха правилно отбора, Батков само даваше изявления. В момента в който той ги махна и реши да се прави на истинки ръководител, нещата забоксуваха и така до ден днешен. Ситуацията ми напомня на един друг отбор от София, Славия. И там отдавна няма развитие, собственикът само лъже и си гледа интересите, а е оставил отбора да съществува колкото да го има без някакви цели. И за това феновете на Славия макар и малко не сама 30, 40 човека колкото има по мачовете, а доста повече. Но те не ходят на мачове по същата причина. Очаквам, ако така продължават нещата в Левски и при нас да протекат същите процеси. Все по малко хора ще идват на мачовете и малкото които идват сега ще изглеждат мнного в един бъдещ момент.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 дек 2016 10:56

Кашчей написа:Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона :roll:

Не знам къде и в кой век си мислиш, че живееш, но би трябвало да си забелязал, че нещата в България от футболна гледна точка не са като в Англия, Испания и Германия. Нито като традици, нито като култура! Можеше да си спестиш поредния безсмислен въпрос, ако беше отчел фактите, че стадионите в България се пълнят предимно във важните мачове, когато отборите играят добре и се борят за трофей или нещо подобно. Времената, в които срещу Марек и Беласица стадионите бяха пълни, а на хората им се налагаше да се катерят по близките дървета и къщи за да гледат мачовете отминаха.
R.I.P.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 дек 2016 11:27

Кашчей написа:
boabbb написа:Метка, ще ме извиняваш, ама направо нямаш нищо общо с реалността :| Доброто, злото, комунизъм ... Гледай по-малко МИтоди Андреев по тИлИвизията ;)

Хах, а ти имаш общо с реалността, като пишеш небивалици за ЦСКА-София и пъпната му връзка с фалиралият вече ЦСКА :mrgreen:

Фалирали отбори - бол, дори и в България :roll: Никъде не съм видял да реват много-много и да правят подобни политически въпроси като в случая с ЦСКА. Но е нормално - все пак ЦСКА е сериозен дразнител, аз лично не отдавам голямо значение на тролството, транспаранти, попове и т.н. Колкото до чичо Спас - аз лично съм изненадан, очаквах да вкара някой лев, а той бая се стиска, което не е добре за привържениците на Левски :roll: Ако почнат да докарват и нови чужденци зимата, работата е ясна - само защо махахте Батков да се чуди човек :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 дек 2016 15:40

koisa написа:
Кашчей написа:Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона :roll:

Не знам къде и в кой век си мислиш, че живееш, но би трябвало да си забелязал, че нещата в България от футболна гледна точка не са като в Англия, Испания и Германия. Нито като традици, нито като култура! Можеше да си спестиш поредния безсмислен въпрос, ако беше отчел фактите, че стадионите в България се пълнят предимно във важните мачове, когато отборите играят добре и се борят за трофей или нещо подобно. Времената, в които срещу Марек и Беласица стадионите бяха пълни, а на хората им се налагаше да се катерят по близките дървета и къщи за да гледат мачовете отминаха.

Колкото и да си говорим за мантри и спомени от миналото, българите не сме футболна нация. Да, по соца хората са ходели по стадионите, като форма на забава, но днес е различно. Да идеш да дадеш 10-15 лв, да гледаш два отбора, които се опитват да спукат топката. И да приемем, че е само това (кофти играта), иди доди, но тук говорим за пълен непрофесионализъм от собственици и управници.
Отбор в България не се издържа от феновете.
Домусчиев какво си е мислел? Област Разград, по данни от 2011 е почти 130 хил. жители. Стадиона сега е с капацитет 8808 места. Половината села и градове са на 10лв. газ в двете посоки. Какво пречи на всеки мач да има поне по 6-7 хиляди, при все, че отбора играе добре, прави мачове в Европа.. с две думи - има еуфория. Виждаме обаче, че не е така. Българина има друг манталитет, несравним с феновете от западна Европа, а и другите страни от източна...
Ако Левски в момента беше на мястото на Лудогорец във всяко едно отношение (като устройство на клуба, статут, бази, финанси и тн) Г.Аспарухов щеше да се пълни за мачове от ЕКТ, но във вътрешното първенство, срещу Верея, Монтана, Дунав и тн. щеше да има 10 хил в силен ден (удобен час, хубаво време и тн.). по 15 можеше да има срещу Ботев, Локо, Берое..
И разбира се щеше да е хубаво и толкова да има, но никога няма да сме като отборите от острова или в Германия, които кретат в първа или втора лига, но стадионите са пълни.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 08 дек 2016 15:59

На мен ми е любопитно какво ще стане ако сложат вход свободен на мача с нефтохимик примерно дали ще има хора...Знам че е излагация дори да си го помисля но ние така или иначе се излагаме в посещаемоста срещу такива отбори...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 дек 2016 16:26

Серафиме, прав си :| В Разград, а и доста софиянци, предпочитат събота и неделя да си отидат на село ( разбирай, по родните места ) и да си свършат някаква работа, или просто да шибнат по ракия с приятели, отколкото да ходят на мач :lol: Тоя манталитет е много труден за промяна, а с наличното ниво на отборите - направо невъзможен :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 дек 2016 17:11

angel93 написа:На мен ми е любопитно какво ще стане ако сложат вход свободен на мача с нефтохимик примерно дали ще има хора...Знам че е излагация дори да си го помисля но ние така или иначе се излагаме в посещаемоста срещу такива отбори...

Цените на билетите не са проблем! Проблемът е на горните етажи при Спасчо Русев и всичките бивши собственици и шефове, които дълги години се надпреварваха кой повече ще отврати феновете. Призиви чрез видео клипове, свободни входове и празни обещания няма да върнат хората. За мен само няколко неща може да върне хората на стадиона и това са: силен отбор, добре организиран и правилно работещ клуб. На първо време силен отбор би свършил добре работа!
R.I.P.

Върни се в “Левски”