Аз не съм оптимист

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.
Аз не съм оптимист
koisa написа:Sardukar написа:Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.
Аз не съм оптимист
Как я виждаш тази висока посещаемост при сезон, който е приключил на 90% още преди Нова Година?Качеството на играта, лъжите на собственика и глупостите на директорите няма да ги коментирам.
Кашчей написа:koisa написа:Sardukar написа:Реалността е, че ако не искаме, част от левскарите да трябва да припознават друг отбор (за свой резил и този на идеята "Левски"), а другите да изгубим една пътеводна идея, то трябва да сме на стадиона, когато имаме тази възможност. Само високата посещаемост може да спаси клуба от ситуацията, в която е към днешна дата.
Аз не съм оптимист
Как я виждаш тази висока посещаемост при сезон, който е приключил на 90% още преди Нова Година?Качеството на играта, лъжите на собственика и глупостите на директорите няма да ги коментирам.
Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона
Кашчей написа:Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона
Кашчей написа:boabbb написа:Метка, ще ме извиняваш, ама направо нямаш нищо общо с реалносттаДоброто, злото, комунизъм ... Гледай по-малко МИтоди Андреев по тИлИвизията
Хах, а ти имаш общо с реалността, като пишеш небивалици за ЦСКА-София и пъпната му връзка с фалиралият вече ЦСКА
koisa написа:Кашчей написа:Значи, за да има висока посещаемост не е важно само да играе "Левски", а трябва непременно да има и интрига и шанс за титла, иначе не си струва да подкрепяш отбора си на стадиона
Не знам къде и в кой век си мислиш, че живееш, но би трябвало да си забелязал, че нещата в България от футболна гледна точка не са като в Англия, Испания и Германия. Нито като традици, нито като култура! Можеше да си спестиш поредния безсмислен въпрос, ако беше отчел фактите, че стадионите в България се пълнят предимно във важните мачове, когато отборите играят добре и се борят за трофей или нещо подобно. Времената, в които срещу Марек и Беласица стадионите бяха пълни, а на хората им се налагаше да се катерят по близките дървета и къщи за да гледат мачовете отминаха.
angel93 написа:На мен ми е любопитно какво ще стане ако сложат вход свободен на мача с нефтохимик примерно дали ще има хора...Знам че е излагация дори да си го помисля но ние така или иначе се излагаме в посещаемоста срещу такива отбори...
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, noo и 19 госта