Излагацията на Йовов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Излагацията на Йовов

Мнениеот iliev72 » 08 дек 2016 10:57

bsz1916 написа:Кой измисли тази глупава тема ? Вместо да коментираме отличното представяне на българския шампион в Шампионската лига , ние се занимаваме с глупостите казани от някакъв олигофрен , при това представител на отбор , известен най-вече с прозвището ЕВРОИДИОТ . Не разбирам и защо от btv- action не подбират по -внимателно гостите които канят в коментарното си студио .

И кое му е отличното представне на Лудогорец в ШЛ ?! Арсенал и ПСЖ ги разпиляха и благодарение на огромният си късмет излязоха сухи от Париж.Посредствени мачове с Базел.Иначе казано много зле.Да не споменавам , че отново късмета ги спаси в Сф да не паднат от Базел.Въобще много зле.И все пак незабравяйте , че всеки има прави на мнение без значние да ли ни харесва или не.Няма смисъл да плюете по Йовов.Той го каза и пред тв че е това си е лично негово мнение , а че дебил на като Петричев не го споделя си е негов личен проблем.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 дек 2016 11:24

Само в България се атакува персонално човек, защото не ни кефи мнението му.
Странното в случая с Йовов е, че критиците на думите му, не атакуват самото изказване, а почват с персоналните нападки.
А е всеизвестно, че като свършат аргументите, се започва с обидите.

Което означава, че казаното от Христо е вярно и няма как да се обори от критиците. 8-)

P.S.

Петричев срещу Йовов да тича, нема как да го стигне на интелектуално ниво.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 08 дек 2016 11:32

iliev72 написа:И кое му е отличното представне на Лудогорец в ШЛ ?!

Ама разбира се че не е отлично представяне излизането от групите на ШЛ.Нашите отбори всяка година си играят минимум полуфинал в турнира :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 дек 2016 12:05

Тук нали се коментира държанието на Йовов?

Аз гледах студиото и макар да ненавиждам проекта на Киро, също мисля, че Йовов се изложи яко.
След мача физиономията му бе, все едно е изпил кило оцет на екс и определено търсеше под вола теле.
Според мен, Ице "Бижутеру" се нервира на слагаческите коментари и въпроси на водещия ... даже очаквах да стане и да си излезе ;)
Няма как да се принизява толкова крайно постигнатото от Лц в ЕКТ през последните 4 години - спечелиха групата си в ЛЕ, играха 1/8-финал после, влизане в групите на ШЛ, първа БГ победа и сега ново влизане в групите на ШЛ и продължаване в ЛЕ на пролет.

Само не ми е ясно за какво ... "излизане от групите на ШЛ" ми говорят от Разград вече втори ден!?!?
Излизат ПСЖ и Арсенал, ... Лц и Базел отпадат от турнира, като Лц продължават в турнира ЛЕ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 дек 2016 13:06

THE G.A.M.E написа:Само в България се атакува персонално човек, защото не ни кефи мнението му.
Странното в случая с Йовов е, че критиците на думите му, не атакуват самото изказване, а почват с персоналните нападки.
А е всеизвестно, че като свършат аргументите, се започва с обидите.

Което означава, че казаното от Христо е вярно и няма как да се обори от критиците. 8-)

P.S.

Петричев срещу Йовов да тича, нема как да го стигне на интелектуално ниво.

Смешното е, че Йовов бива атакуван не толкова от фенове на Лудогорец, колкото от "фенчета" (за мен комплексарчета) на Черно море, Берое, Локо Сф, фенове без отбори, който просто си мразят Левски и т.н.
Реално на тях не им пука за мнението на Йовов по адрес на Лудогорец, а чисто и просто искат да си избият злобата и комплексите към Левски чрез Йовов. Това може да се забележи в голяма част от коментарите. Толкова не се коментират думите на Йовов, колкото Левски, участието ни в ШЛ и тем подобни глупости!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2016 13:31

diplomat написа:
1982 написа:
Значи ние сме комунисти, но в същото време браниш комунистическия проект на Домусчиев, който беше назначен от същите тея комунисти за "бизнесмен", те му дадоха и парите и връзките, както на всички останали.

Точно така, комунизмът пращи от вас, с цялото това чувство, че някой ви е длъжен. Аз ти обяснявам най-простичко, че се радвам на този грандиозен за нашите стандарти успех, както бих се радвал на Левски, ЦСКА, ЦСКА-София, Локо София, Ботев Пловдив, Локо Пловдив, Черно море и който и да е друг български отбор, защото ние не сме в състояние да си позволим да не се подкрепяме извън граница. Но това ваше отношение, на червени и сини, произтича от комунистическото ви възпитание и идеята, че ви се дължи нещо, че сте заслужили нещо повече. Реалността обаче е съвсем друга и вместо да сте по миши дупки, вие сте първа писта да се подигравате и да унижавате другите. Изобщо не ми върти номера на неразбрал, непрочел, какво съм написал аз и какво съм имал предвид - много ясно се изразих, колегата фен на Черно море също много ясно е синтезирал какво е мнението на повечето хора. Ако не ти харесва истината, това е твой проблем и няма какво повече да ти кажа.

Как ли пък няма да се крия по миши дупки, щото някаква гнусна мутра си купила успехи ..... мутра, която пияна като гъз, обижда журналист на олигофрен, само защото си е позволил да спомене, че в новооткритата трибуна имало празни седалки .... айде, да не продължавам с всичките им изпълнения, че ......

И къде видя да твърдя, че нещо ни се дължи ???! Или си пишеш наизуст, като нямаш аргументи ?!
Последна промяна от 1982 на 08 дек 2016 13:32, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 08 дек 2016 13:32

Daniel Levski написа:Освен група селяни, смятам,че всички мразят Лудогорец - и фенове на Ботев и Локо Пд, и ние и ЦСКА - София. Мразят ги защото се представят за кауза, много са арогантни, страшно им върви, а явно и работят със съдийте не само в България. Затова има такива мнения. Браво на Йовов многоправилно го е казал.

Бойковият и левскарският дебилизъм са като вселената- безкрайни.
Убеден съм, че Домуса, освен на съдията е дал и някое евро на бедните катарчета, собственици на ПСЖ.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2016 13:33

diplomat написа:Закривай тоя селски български футбол. Да останат само разновидностите на ЦСКА и Левски, да си играят само те и да се бият в гърдите колко били велики навремето. Да им ходят само шепата наркомани на мачовете, да пускат бомби, С-4, димки, флашки, гранати и квото искат. Нищо не става в тая държава, футбол няма, спорт няма, те обаче не искали да "правят евала" на някой си. Ебати смешната и комплексирана българска история.

Аре бе, по агитките на двата пловдивски отбора хич няма наркомани и утайки, нали ??! Ама за тях мълчиш, все Левски и ЦСКА са ти на устата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 дек 2016 13:35

diplomat написа:За 1982:

Главният акционер в ЦСКА Гриша Ганчев заяви в прав текст, че първенството в Първа професионална лига не се играе съвсем честно. Бизнесменът заяви, че в него има много „подизпълнители“, срещу които дадени отбори просто трябва да „разходят фланелката“, за да вземат трите точки.

Ганчев отказа да назове конкретен тим, който използва подобни схеми, но беше категоричен, че нито „червените“, нито Левски действат по такъв нечестен начин.

„Не знам премиерът Бойко Борисов защо честити титлата на Лудогорец. Първенството не е свършило, трябва да се изиграят всички мачове. Защо да няма интрига? Изиграли са се 16 кръга, по мои сметки трябва да са 36 или 38 кръга. Значи още не сме преполовили сезона. Всичко става, топка е“, коментира Ганчев пред камерата на DIEMA SPORT.

ЦСКА е призван по природа да се бори за титла. Аз не съм от вчера във футбола. Първо ние, за да имаме претенции за титлата, трябва да имаме отбор. Отбор с равностойно смени, с класни играчи и в същото време да можем да отговорим на предизвикателствата. Както виждате, ние не играем като някои отбори с подизпълнители, ние играем честно.“

„Подизпълнители“ значи, че преди да почне шампионата, си имаш едни 30 точки примерно... По мои сметки между 24 и 30 точки, за които излизаш да разходиш фланелката. Дали визирам Лудогорец? Не, никого, просто така си говоря.“

„За нас във всеки мач може да стане белята. Виждате в Испания какво се случи – тим от третата дивизия направи равен с Барселона. Това е футболът, заради това е интересен и хиляди ходят да го гледат.“

„Тук могат да се случват такива неща, ако всичко е окей и е феърплей. За нашия отбор всичко е феърплей, това мога да го гарантирам на 200 процента. От това, което виждам, двата гранда (Левски и ЦСКА – б.р.) играят по правилата“, отсече босът на ЦСКА.

Удебеленото олицетворява психологията на феновете на ЦСКА и Левски. По комунистическата си природа сте призвани, без значение че вашите методи са били още по-престъпни, по-безскрупулни и по-нечовешки от тези на Домусчиев. Очаквах поне ти да разбереш, като мислещ фен на грандовете, ала не би...

Мога да ти цитирам шефове на Реал, Байерн Мюнхен и т.н., изказващи се, че тези грандове са призвани да се борят за трофеи и успехи, и те ли са комунисти ??

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 дек 2016 13:35

Red_Neck написа:Тук нали се коментира държанието на Йовов?

Аз гледах студиото и макар да ненавиждам проекта на Киро, също мисля, че Йовов се изложи яко.
След мача физиономията му бе, все едно е изпил кило оцет на екс и определено търсеше под вола теле.
Според мен, Ице "Бижутеру" се нервира на слагаческите коментари и въпроси на водещия ... даже очаквах да стане и да си излезе ;)
Няма как да се принизява толкова крайно постигнатото от Лц в ЕКТ през последните 4 години - спечелиха групата си в ЛЕ, играха 1/8-финал после, влизане в групите на ШЛ, първа БГ победа и сега ново влизане в групите на ШЛ и продължаване в ЛЕ на пролет.

Само не ми е ясно за какво ... "излизане от групите на ШЛ" ми говорят от Разград вече втори ден!?!?
Излизат ПСЖ и Арсенал, ... Лц и Базел отпадат от турнира, като Лц продължават в турнира ЛЕ.

Според "кмета" всичко това се дължи на късмета. :lol:
Какъвто футболист беше, такъв и футболен коментатор.
Трагедия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Футбол - България”