CSKA69 написа:Furious_Monk написа:Все повече ми се затвърждава мнението, че Зидан разчита предимно на мотивация, качествата на играчите и късмета.
Категорично не съм съгласен. Поне през първото полувреме ясно си личеше идеята в играта на Реал; тактическия замисъл на Зизу

Някъде след 30-тата минута обаче някак си играчите на Реал отхлабиха убийствената си преса и позволиха на Дортмунд да овладеят центъра - нещо, което съм сигурен, че Зидан не желаеше.. Виждайки какво става, той промени тактиката през второто и Реал се прибра и дебнеше на контраатака

Дали това беше правилно решение не се наемам да коментирам, но е факт, че си беше промяна наложена от треньора, а не от натиска на Борусия, който си беше хаотичен през целия мач

Реал се защитава най-добре когато държи топката в свое притежание. Това че дръпна отбора назад си е чисто тактическа грешка. 45 минути искаше да се отбранява ли?
А третата смяна закъде си я пази, защо не го насити центъра с още полузащитници, хем да затвори средата на терена и да пресира съперника там, хем да задържа повече топката?
Изравнителният гол става след контраатака на противника в 88- та минута?
Тухел си го надигра категорично и в двата мача с по-слаби футболисти.
Обамеянг не е световна класа материал и едва ли някога ще облече фланелката на Реал. Още повече че с годините най-вероятно ще загуби най-силното си качество- скоростта.
Аз си пожелавам Ювентус. Мисля че ще се получат хубави мачове. Може и Арсенал.