Не е забранено да мразиш Лудогорец.Това, че е в студиото не означава, че трябва да лижи задници.Това което е казал си е за негова сметка.
(Глупаво изказване)
Излагацията на Йовов
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Излагацията на Йовов
[center]Levski & Lazio[/center]
Петричев пита: Йовов, можеш ли да си напишеш името правилно?
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира изказванията на Христо Йовов по адрес на шампионите.
Ръководителят обяви, че не е сигурен дали Бижутера може да си изпише правилно името. Както е известно, Йовов бе доста критичен към Лудогорец в коментарното студио след двубоя между ПСЖ и Лудогорец.
"Аз имам две висши образования и не бих коментирал човек, който е със съмнително образование. Не съм убеден дали може да си напише името без правописна грешка, така че не бих коментирал такъв човек", каза Петричев.
Точно заради това нагло държание на ракъводителите на Лц ви мрази почти цяла България!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eLoXCveApZc[/youtube]
На 42 мин. децата на Лц говорят на бащиния си език. Вижте видеото.
Балкански Орел написа:Не е забранено да мразиш Лудогорец.Това, че е в студиото не означава, че трябва да лижи задници.Това което е казал си е за негова сметка.
(Глупаво изказване)
Изказването е глупаво, защото е такъв човекът, който го направил.

"Петричев отвърна на Йовов: Не бих коментирал човек със съмнително образование
Novsport
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори на бившия футболист на Левски Христо Йовов, който обяви, че „разградчани” постигат успехите си на европейската сцена основно с късмет.
„Аз имам две висши образования и не бих коментирал човек, който е със съмнително образование. И не съм убеден дали може да си пише името без правописни грешки, така че такъв човек не бих коментирал”, каза Петричев пред Би Ти Ви.
„Излизането от групите на Шампионската лига на български отбори – предполагам всички си дават сметка, че това е изключително голям успех на фона на състоянието на футбола като цяло в България. Моите поздравления към треньорския щаб и към момчетата, които успяха да направят една доста сериозна крачка”, добави Ангел Петричев.
„Не сме си правили сметки, нека изчакаме жребия, но този отбор има много потенциал. Стигали сме осминафинали, сега, дай Боже, по-напред”, каза още той."
diplomat написа:1982 написа:Къде видя да съм се озлобил, дори почти не ги коментирам отдавна, сега дето се включих в темата, понеже ми дойде в повече този рев, когато някой каже нещо "неправилно" срещу "националната кауза".
И да не говорим за комунистическо минало, че миналото на Домуса не е по-различно ..... не е забогатял току-така през `90-те ....
Е и? Аз не защитавам Домусчиев тук, просто се радвам на успеха на български отбор в ШЛ, имайки предвид че едва ли нещо повече може да се постигне в сегашната ситуация с родния футбол. Левски и ЦСКА съсипаха целия спорт в България, те тръгнали да псуват Лудогорец. Всички фенове на Левски и ЦСКА сте комплексирани комунисти по душа, това отдавна съм го забелязал и няма да се промени. Мислите се за някакви аристократи и по-велики от другите, а сте всъщност продукт на най-голямото престъпление в българската история.
Значи ние сме комунисти, но в същото време браниш комунистическия проект на Домусчиев, който беше назначен от същите тея комунисти за "бизнесмен", те му дадоха и парите и връзките, както на всички останали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:И ако можеш ми кажи кой е бил последният собственик на един от двата гранда, чиито пари не са направени с престъпни действия, с комунистически връзки, с измамни схеми и т.н., за да си го запиша в тефтера с бисери.
Ма защо мен питаш, ти намеси комунистите в темата, а в същото време казваш, че подкрепяш не по-малко комунистическия Лудогорец, защото и той се издържа от такъв "бизнесмен". Но него не го съдиш, а нас съдиш.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Петричев пита: Йовов, можеш ли да си напишеш името прави
Петричев е абсолютен нещастник. Няма две мнения. В случая Йовов са го поканили да коментира мача. Бижутера си изказа мнението. Хубаво, лошо тово си е неговото мнение. Никой не те кара да го приемаш за правилно или грешно.
Вече нападката на Петричев си е абсолютна селяния. Когато Йовов играеше на Камп Ноу и Стамфорд Бридж, бележеше на световния и европейски шампион Бартез, бележеше па Олимпико в Рим този г-н Петричев къде е бил? Неговият клуб тогава не беше създаден камо ли да мисли за ШЛ
Та, Христо Йовов си е извоювал това да има мнение и да го изказва в национален ефир. Прав ли е или не - всеки си преценява.
Ама на мен ми писна да се плюе всеки, който не прави евала на Лудогорец и не ибрикчийства на Киро вербално
Вече нападката на Петричев си е абсолютна селяния. Когато Йовов играеше на Камп Ноу и Стамфорд Бридж, бележеше на световния и европейски шампион Бартез, бележеше па Олимпико в Рим този г-н Петричев къде е бил? Неговият клуб тогава не беше създаден камо ли да мисли за ШЛ
Та, Христо Йовов си е извоювал това да има мнение и да го изказва в национален ефир. Прав ли е или не - всеки си преценява.
Ама на мен ми писна да се плюе всеки, който не прави евала на Лудогорец и не ибрикчийства на Киро вербално
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Тоя пък ром, Петричев, какво се натяга, имал 2 виШи .... голям показател за акъл, колко простаци са виШисти .....
Пак повтарям за засегнатите - какви претенции имат изобщо Разград като ПСЖ удариха 4 греди наред с 10 100 %-ви шанса ? Вместо да палят свещи и да се радват на равния , те се надъхват че са загубили 3 точки . Пълни комплексари . С това отношение Рома , Шалке , Шахтьор , Апоел , Селта Виго и отбори от техният ранг ще ги направят за смях.
1982 написа:
Значи ние сме комунисти, но в същото време браниш комунистическия проект на Домусчиев, който беше назначен от същите тея комунисти за "бизнесмен", те му дадоха и парите и връзките, както на всички останали.
Точно така, комунизмът пращи от вас, с цялото това чувство, че някой ви е длъжен. Аз ти обяснявам най-простичко, че се радвам на този грандиозен за нашите стандарти успех, както бих се радвал на Левски, ЦСКА, ЦСКА-София, Локо София, Ботев Пловдив, Локо Пловдив, Черно море и който и да е друг български отбор, защото ние не сме в състояние да си позволим да не се подкрепяме извън граница. Но това ваше отношение, на червени и сини, произтича от комунистическото ви възпитание и идеята, че ви се дължи нещо, че сте заслужили нещо повече. Реалността обаче е съвсем друга и вместо да сте по миши дупки, вие сте първа писта да се подигравате и да унижавате другите. Изобщо не ми върти номера на неразбрал, непрочел, какво съм написал аз и какво съм имал предвид - много ясно се изразих, колегата фен на Черно море също много ясно е синтезирал какво е мнението на повечето хора. Ако не ти харесва истината, това е твой проблем и няма какво повече да ти кажа.
Закривай тоя селски български футбол. Да останат само разновидностите на ЦСКА и Левски, да си играят само те и да се бият в гърдите колко били велики навремето. Да им ходят само шепата наркомани на мачовете, да пускат бомби, С-4, димки, флашки, гранати и квото искат. Нищо не става в тая държава, футбол няма, спорт няма, те обаче не искали да "правят евала" на някой си. Ебати смешната и комплексирана българска история.
Върни се в “Футбол - България”