ЦСКА остава без треньор -утре Любо Пенев може да бъде сменен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Секто Г: Благодарим ти, че когато ти беше най-трудно остана
Благодаря му за направеното и успех на Йешич
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- metodito
- Контакти:
Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !
А мен Любчо ме кефи като личност. Не знам истината за уволнението му. Това, че не е приел намаляване с 50 % на заплатата му ми звучи най-правдопобно. Всеки би постъпил така. Въпросът е принципен. Но и определено се противопостави на някои решения на шефовете си, а не зне, че у нас не става така. Президентите на клубовете само 'дето не искат да влизат в игра. Не им влиза в главата, че работата им е да се грижат за финансовото състояние на клуба и това е. Те трябва да работят за феновете, а не за собственото си его. На прост човек дай власт и му гледай сеира. Дано Любо си намери работа във Валенсия или в Атлетико. А пък Борисов да духа супата!
- Pro-European
- Контакти:
Като човек от другия лагер - няма как да не се радвам, че идва Йешич.
Доказано некомпетентен и конфликтен.
Съжалявам за Любо, защото опита да покаже характер, да стегне родните глезльовци.
В крайна сметка го отнесе той - така става обикновено в България.
А това да му приемат оставката отпреди два месеца, за да не плащат обезщетение е адски грозно.
Абе Титан настигнаха Батков
От мен -респект за Любо
Доказано некомпетентен и конфликтен.
Съжалявам за Любо, защото опита да покаже характер, да стегне родните глезльовци.
В крайна сметка го отнесе той - така става обикновено в България.
А това да му приемат оставката отпреди два месеца, за да не плащат обезщетение е адски грозно.
Абе Титан настигнаха Батков
От мен -респект за Любо
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
- Контакти:
Аз ще кажа само БЛАГОДАРЯ. Не беше перфектния, но и Йешич не е НЕКАДЪРНИЯ.
кофти.. и сега какво пак сръбска скара 
дано този път като се провали миодраг повече да не го взимаме...
а за Любо Пенев ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!! И... ДО СКОРО

дано този път като се провали миодраг повече да не го взимаме...
а за Любо Пенев ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!! И... ДО СКОРО

Re: Любо Пенев официално бе сменен като треньор на ЦСКА !
"Имахме разногласия с Пенев относно целите, поставени пред отбора. Ние искаме титлата, но той не пожела да гарантира, че ще изпълни тази цел", каза Димитър Борисов.
Е - то и ние като привърженици я искаме много титлата.....
Но кой старши треньор е в състояние да ви гарантира че ще "изпълни тази цел", господин Борисов
"Ние приехме оставката, която Пенев подаде през ноември.
Ако той заведе дело за неустойка, тогава ще видим", каза още Димитър Борисов.
Моите работодатели пък миналата седмица искаха да ме уволняват заради това, че преди половин година съм шамаросал пазача на завода.....
Явно е време да спрете с медийните изяви поне за малко - вземете пример от съдружника ви Иво Иванов в това отношение, защото вече ставате за смях....
Е - то и ние като привърженици я искаме много титлата.....
Но кой старши треньор е в състояние да ви гарантира че ще "изпълни тази цел", господин Борисов

"Ние приехме оставката, която Пенев подаде през ноември.
Ако той заведе дело за неустойка, тогава ще видим", каза още Димитър Борисов.
Моите работодатели пък миналата седмица искаха да ме уволняват заради това, че преди половин година съм шамаросал пазача на завода.....

Явно е време да спрете с медийните изяви поне за малко - вземете пример от съдружника ви Иво Иванов в това отношение, защото вече ставате за смях....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Не мисля,че ще има треньор който да накара тези футболисти да играят по-добре,от колкото при Любо(особено Йешич).Просто с потенциала, с който разполагаше той направи повече от очакваното.Когато Йешич стана шампион и направи пробив в Европа в отбора имаше много по-титулувани и скъпоплатени футболисти.
Имам чуството,че използва похвата на чичо си,като направи известни имената на много нечувани до скоро футболисти.Не беше привлечено нито едно чак толкова известно име(като изключим Платини,но силно се съмнявам че идеята е била негова),а само млади многообещаващи момчета,повечето от които оставиха много добри впечатления.
Едно голямо благодаря за един истински мъжкар със истински червено сърце!!!!!!!!
Имам чуството,че използва похвата на чичо си,като направи известни имената на много нечувани до скоро футболисти.Не беше привлечено нито едно чак толкова известно име(като изключим Платини,но силно се съмнявам че идеята е била негова),а само млади многообещаващи момчета,повечето от които оставиха много добри впечатления.
Едно голямо благодаря за един истински мъжкар със истински червено сърце!!!!!!!!
Любо завинаги един от нас!Сигурен съм,че един ден отново ще се върне на Армията!
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
няма как при война футболисти - треньор да спечели треньора , аз не знам за такъв случай, така че и това е пореден пример де
Едно голямо благодаря! Любо, завинаги един от нас