Дерменджиев великан. Избра супер състав и брилянтна тактика. Поздрав и за всички, които се съмняват в качествата му.
ШЛ | ПСЖ - Лудогорец | 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ | ПСЖ - Лудогорец | 2:2 FT
Да не забравя да поздравя жалките хейтърчета
Дерменджиев великан. Избра супер състав и брилянтна тактика. Поздрав и за всички, които се съмняват в качествата му.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- South_Park
KalinS37 написа:Вари го, печи го, но селският отбор си остава селски! Чак мен ме хвана яд на неадекватността на Лц в последните минути! Това да изпуснеш нарисувана победа е висш идиотизъм, с който само Левски се славеха!
Даже в последните секунди на Кавани не му достигнаха сантиметри, за да вкара гол, с който щеше да вкара Лц в аналите на футбола, като един от най-големите евроидиоти!
Напълно съм съгласен с теб , коефициентът за ПСЖ в 90 мин беше 34 и обмислях да рискувам, но не се престраших
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
поздравления за Лудогорец, които успяха да се класират напред, не с 2, а с 3 точки, което не е прецедент колкото и някой да искат да го изкарат
3 равни и 3 загуби, перфектен резултат в групата в която бяха
3 равни и 3 загуби, перфектен резултат в групата в която бяха
- Долно уйно
- Контакти:
Домусчиев изпраща много поздрави на една мастия.
Честито на Лудогорец.
Честито на Лудогорец.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Бравос на Лудогорец само така трябва да се играе .
Честита победа ся в Ле имат по-голям шанс.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Добър ден за Българския футбол
Хайде честито за успеха на всички българи в деня на морския празник
Съболезнования за хейтърите от завистливата диема и нещастните софиянци. 
-
ShooterMan
- Контакти:
Поздравления! Малко опит не достигна за такова ниво, затова и ПСЖ изравни. Успех в ЛЕ 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
гражданин от село
Не знам какви са тези суперлативи за играта на Лудогорец.Просто ПСЖ играха мача без никакво настроение и като махленски отбор, всеки нападател се опитваше да мине поне 3-4 защитника.И въпреки това ги покри късмета и съдията(дузпа и ЧК за Бастун).
-
favaca8888
- Контакти:
Re: ШЛ | ПСЖ - Лудогорец | 6.12.2016 / 21:45ч.
ЕМИЛ написа:5:0
Извини се бе
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Честито на разградчани и успех !