Долно уйно написа:Сега ми споделиха, че изборът бил сведен до две имена, Белчев и Тодоров, след което изборът бил напраен, но ще го обявят след последния мач за 2016 година.
По-добре да е Белчев!Познава играчите и от Б отбора ,плюс това
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Долно уйно написа:Сега ми споделиха, че изборът бил сведен до две имена, Белчев и Тодоров, след което изборът бил напраен, но ще го обявят след последния мач за 2016 година.
goro73 написа:Христо Янев
Red joker написа:Долно уйно написа:Сега ми споделиха, че изборът бил сведен до две имена, Белчев и Тодоров, след което изборът бил напраен, но ще го обявят след последния мач за 2016 година.
По-добре да е Белчев!Познава играчите и от Б отбора ,плюс товаНе ни трябват чужденци или такива,които по няколко пъти си отиваха и се връщаха на Армията,без да постигнат нищо значително
Долно уйно написа:Red joker написа:Долно уйно написа:Сега ми споделиха, че изборът бил сведен до две имена, Белчев и Тодоров, след което изборът бил напраен, но ще го обявят след последния мач за 2016 година.
По-добре да е Белчев!Познава играчите и от Б отбора ,плюс товаНе ни трябват чужденци или такива,които по няколко пъти си отиваха и се връщаха на Армията,без да постигнат нищо значително
Ганчев е човек на емоциите и не е застрахован от грешни решения, като онова да назначи Атанас Джамбазки за треньор на Литекс и след два мача го смени.
Докато дойде време някой от втория отбор да се качи в първия вероятно ще сте сменили поне още двама треньори, така че мотива, че Белчев познавал играчите в него в случая няма никакво значение.
Че тези момци от втория ви отбор, към момента не вързано куче хляб не могат да дадат ти в първия искаш да се появят, че и наложат, като основни играчи.
Долно уйно написа:Отговарям на конкретно мнение, което е твое, а именно, че Белчев е по-добре да остане, защо видиш ли познавал момчетата от втория отбор. Това е факт и две мнения няма, но това към момента няма никакво значение, тъй като тези момчета ако се развият няма да е в близката една година, а след толкова време вероятно ще сте сменили поне още двама треньори.
В този ред на мисли този мотив издиша.
Светльо Тодоров не зная, къде е бил е треньор, но ако го назначат за старшия на ЦСКА-София ще е поредната идиотска грешка на този, което е взел решението.
Долно уйно написа:Ангел Джамбазки, вече е работил с Ганчев и си знаят слабите и силни места
delqnski47 написа:Долно уйно написа:Ангел Джамбазки, вече е работил с Ганчев и си знаят слабите и силни места
Джамбазки не беше ли тоя дет ГГ го бе е уволнил в Литекс след 2 мача или бъркам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта