Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
На Русев му е през оная работа за Левски. ЦСКА вървеше в пакет с кремиковци и с концесията за боклука на София, а сега Левски върви в пакет с виваком. Русев никога не е искал клуба, натресоха му го и сега се чуди как да се измъкне. След известно време пак ще има подаряване на акции.
Още преди два месеца съм писал, че съвсем спокойно може да се освободят 3-4 заплати и да се пренасочат към по-необходими постове - голаджия и един архитект зад него. Галин, Мики (Генев ще замества Минев при необходимост), Мицански (може и да остане, ако не се намери по-добър) и Лукин (не е слаб, но просто се събраха доста защитници). При някаква оферта може да се помисли и за раздяла с Краев.
Шведът трябва да остане и да му се даде още време за адаптация. От доста време съм забелязал, че все още не е ориентиран в обстановката. За Деса се колебая, но по-скоро съм на мнение, че трябва да получи шанс до лятото.
Шведът трябва да остане и да му се даде още време за адаптация. От доста време съм забелязал, че все още не е ориентиран в обстановката. За Деса се колебая, но по-скоро съм на мнение, че трябва да получи шанс до лятото.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Eminem написа:Това не променя факта, че трансферната политика на клуба е най-малоумната в света. Взимат играчи с големи заплати, не им дават шанс и разтрогват с големи неустойки.....
Колега, я си задай въпроса кой печели най-много от тези врътки?
СТД и двам-трима покрай него си делкат комисионните с мениджърите и всичко се пише на задника на клуба, който в един момент става .... нерентабилен!?!
Т.нар. "ресто" от големите заплати също се делка м/у "заинтересованите страни".
А защо си мислиш, че няма да има "ресто" и от неустойките?
Мамата си е евало .....
Ние на бая от нашите "юнаци" имената не сварихме да научим, камо ли в игра да видим ....
Последна промяна от Red_Neck на 05 дек 2016 15:31, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
koisa написа:Русев можеше да направи всичко обещано като се бръкне с лични пари и да чака възвръщаемост от ЕКТ, трансфери и т.н. Стига да искаше можеше да промени много неща за кратко време, а не да разваля всичко за още по-кратко време с единствената цел да не си бърка в джобчето.
Реално погледнато, осигуреното спонсорство от Виваком за споменаваните сумите не е малък принос от чисто финансова гледна точка. Ако и мениджмънтът подобри работата си и също осигури допълнителни постъпления, нещата може да се получат. А защо не и тръстът като акционер да насочи усилията си в осигуряване на дребни спонсори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- blue avalanche
- Контакти:
Eminem написа:blue avalanche написа:Ръководството изплаща ли задълженията на клуба? Изплаща ги.
Или искаме "ръководство",което се пъчеше:
"Можем да платим на НАП,но решихме да правим трансфери!" ????
В резултат на което един друг клуб първо загуби лиценза за ЕКТ,а после се "загуби" и целия клуб?
Може би феновете ще са доволни да изпонакупим играчи,да спечелим титлата със 16т. пред втория и да пуснем кепенците?
Дето се казва:"Да затворим вратата след себе си с трясък"...
Това не променя факта, че трансферната политика на клуба е най-малоумната в света. Взимат играчи с големи заплати, не им дават шанс и разтрогват с големи неустойки. Всеки нормален клуб първо ще им даде шанс, а пък ако не стане, ще ги продаде. А не е като да не сме имали играчи, които можеха да се продадат.
Съгласен съм. Но това не е "патент" само на сегашното ръководство. Ние отдавна сме синоним на тъпи трансфери. Входящи и изходящи.
Red_Neck написа:Eminem написа:Това не променя факта, че трансферната политика на клуба е най-малоумната в света. Взимат играчи с големи заплати, не им дават шанс и разтрогват с големи неустойки.....
Колега, я си задай въпроса кой печели най-много от тези врътки?
СТД и двам-трима покрай него си делкат комисионните с мениджърите и всичко се пише на задника на клуба, който в един момент става .... нерентабилен!?!
Т.нар. "ресто" от големите заплати също се делка м/у "заинтересованите страни".
А защо си мислиш, че няма да има "ресто" и от неустойките?
Мамата си е евало .....
Ние на бая от нашите "юнаци" имената не сварихме да научим, камо ли в игра да видим ....
Прав си.
А също така и политиците не искат пълни стадиони. На тях не им трябва обединен и буден народ, а точно обратното.
Зимната подготовка къде ще се проведе 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Отменя се. Файда от нея и без това няма, пак се влачат като охлюви, само се харчат едни пари. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- blue avalanche
- Контакти:
rhaegar написа:Отменя се. Файда от нея и без това няма, пак се влачат като охлюви, само се харчат едни пари.
По-добре да ги пратят да строят козирка.

- modor
- Контакти:
blue avalanche написа:rhaegar написа:Отменя се. Файда от нея и без това няма, пак се влачат като охлюви, само се харчат едни пари.
По-добре да ги пратят да строят козирка.
.......с пари от техните заплати

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.