ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1

Мнениеот redhooligan » 05 дек 2016 01:33

Добре че си е Фелани да спаси бившия си клуб за 2 мин. игра !!! Няма такъв идиот и некадърник. Как може да провалиш усилията на целия отбор точно с първата или втората си игрова ситуация.
А пък златния трансфер няма какво да го коментирам. Направо не ми се пише за него! Да му взимат някакъв психотерапефт да работи с него и ако няма признаци на подобрени да го махат за половината пари и да знаят другия път да не плащат такива крпуни суми за такива играчи.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 дек 2016 09:06

Хвърляне на макс за купите, тук всичко е изгубено, след като имаш 2 победи в последните 11 кръга. Форма на изпадащ отбор :shock:

Сега ще бием Зарята с 4 гола, после хикс с Тотнъм!

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 05 дек 2016 10:05

MuFc1878 написа: после хикс с Тотнъм!

Мечти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 дек 2016 11:19

Евтина дузпа :| Нещо много почнаха да дават мизерни дузпи срещу големите ... Срещу нас миналия кръг на черешарите им дадоха същата мизерна дузпа :x Моуринката трябва да внимава със съдиите, щото може да го набележат и да има тесли :roll: В тоя мач дузпата е мизерна, но и съдията спести чист червен картон на Рохо в 20-тата минута :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 05 дек 2016 11:28

MuFc1878 написа:Хвърляне на макс за купите, тук всичко е изгубено, след като имаш 2 победи в последните 11 кръга. Форма на изпадащ отбор :shock:

Сега ще бием Зарята с 4 гола, после хикс с Тотнъм!

За Заря съм съгласен,но все си мисля че може да бием Тотнъм като домакини. Да формата ни не е великолепна има какво да се желае, но ако не играе Фелани за мен победата е на 90% сигурна ;)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 05 дек 2016 11:53

Истината е, че играем добре, но точките и победите не идват и не идват. Къде късмет, къде пропуски, къде простотия на футболист, къде простотия на треньора.. Много малко ни трябва поне според мен. Въпросът е дали Моуриньо знае как и е в състояние да допълни това малкото, което ни трябва. Играта се получава, личи си, че футболистите имат желание, Ибра започна пак да бележи.. Лошото е, че следващия мач определено е в графата задължителни. Ако искаме да топим разлика трябва да бием Тотнъм. Отборът ще е под напрежение, дано се справи.

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 05 дек 2016 12:37

Какво означава дали Моу знае как!?
Аз знам как , що не ми звънне да ме попита , ще му отговоря.
Фелайни - Аут
Погба - Аут

ШВАЙНЩАЙГЕР - ИН
Ей тия 3 условия ако бъдат изпълнени , процента на победите ще се вдигне многократно!
Ако сега от 11 кръга имаме 2 победи , то те ще станат поне 6 , ако Моу си промени и нагласата за мачовете процента ще скочи още!
Истината е че когато Погба е на терена ние все едно играем с червен картон!
А когато и Погба и Фелайни са на терена - 2 червени картона + дезертьор в отбора!
Не разбирам как можеш да държиш играч като Швайни извън групата , а безполезния г-н 100 милиона да ти е титуляр всеки мач!
Моу е изтрещял напълно!

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 дек 2016 23:47

Честно казано, тук най-малко заслужавахме победата, в сравнение с всичките ни равенства, направени в последните кръгове. Което пък погледнато от друга страна е добре, защото играхме добре. Рохо трябваше да бъде изгонен за онова ужасно влизане. Иначе мачът си беше доста равностоен, като ние имахме лек превез, но отново тая паника в защита ни изигра лоша шега. Най-лошото е, че играем сравнително добър футбол, най-добрият ни такъв от години насам, а точките и победите в първенството не идват. И рано или късно ще дойде момент, в който играчите ще почнат да се съмняват във възможностите си, ако не е и дошъл вече, и всичкият този хубав футбол ще замине по дяволите. И тогава Моу ще е напълно безпомощен струва ми се...
Това, което ни остава на нас е да се надяваме, че отборът ще се вдигне чисто психически (за мен точно там е и проблемът ни, а не толкова в късмета).
Колкото до Фелайни... той не е опорен халф. Не може да го ползваме на такава позиция, защото просто нещата изглеждат катастрофално зле. Вилмотс го беше казал преди, в Евертън играеше по-напред, най-силните си мачове за Ван Гаал изигра зад нападателя, без да е натоварен толкова с дефанзивни функции. Ако бъде изнесен малко по-напред, аз съм сигурен, че ще се справя доста по-добре. Друг е въпросът, че в по-предни позиции имаме доста по-класни играчи от него, но в някои конкретни ситуации той би ни свършил чудесна работа.
И с риск да вляза в конфликт с много от вас, моето мнение е, че Погба е от най-висока класа, просто трябва да започне да играе по-умно и да не си дава толкова свобода по терена. Качествата ги има и определено са от най-висока класа.
Сега покрай ситуацията с Фелето, евентуалната продажба на Шнайдерлин, може би отново ще видим Швайни в действие. Трябват му малко мачове и ще влезе в страхотна форма, толкова опит и класа просто не трябва да бъдат пропилявани.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”