Добре че си е Фелани да спаси бившия си клуб за 2 мин. игра !!! Няма такъв идиот и некадърник. Как може да провалиш усилията на целия отбор точно с първата или втората си игрова ситуация.
А пък златния трансфер няма какво да го коментирам. Направо не ми се пише за него! Да му взимат някакъв психотерапефт да работи с него и ако няма признаци на подобрени да го махат за половината пари и да знаят другия път да не плащат такива крпуни суми за такива играчи.
ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- redhooligan
- Контакти:
Re: ВЛ | 14-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед | 1:1
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Хвърляне на макс за купите, тук всичко е изгубено, след като имаш 2 победи в последните 11 кръга. Форма на изпадащ отбор
Сега ще бием Зарята с 4 гола, после хикс с Тотнъм!

- stanislava_
- Контакти:
MuFc1878 написа: после хикс с Тотнъм!
Мечти.
Евтина дузпа
Нещо много почнаха да дават мизерни дузпи срещу големите ... Срещу нас миналия кръг на черешарите им дадоха същата мизерна дузпа
Моуринката трябва да внимава със съдиите, щото може да го набележат и да има тесли
В тоя мач дузпата е мизерна, но и съдията спести чист червен картон на Рохо в 20-тата минута 

Леевски, оле

- redhooligan
- Контакти:
MuFc1878 написа:Хвърляне на макс за купите, тук всичко е изгубено, след като имаш 2 победи в последните 11 кръга. Форма на изпадащ отбор![]()
За Заря съм съгласен,но все си мисля че може да бием Тотнъм като домакини. Да формата ни не е великолепна има какво да се желае, но ако не играе Фелани за мен победата е на 90% сигурна

ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Истината е, че играем добре, но точките и победите не идват и не идват. Къде късмет, къде пропуски, къде простотия на футболист, къде простотия на треньора.. Много малко ни трябва поне според мен. Въпросът е дали Моуриньо знае как и е в състояние да допълни това малкото, което ни трябва. Играта се получава, личи си, че футболистите имат желание, Ибра започна пак да бележи.. Лошото е, че следващия мач определено е в графата задължителни. Ако искаме да топим разлика трябва да бием Тотнъм. Отборът ще е под напрежение, дано се справи.
Какво означава дали Моу знае как!?
Аз знам как , що не ми звънне да ме попита , ще му отговоря.
Фелайни - Аут
Погба - Аут
ШВАЙНЩАЙГЕР - ИН
Ей тия 3 условия ако бъдат изпълнени , процента на победите ще се вдигне многократно!
Ако сега от 11 кръга имаме 2 победи , то те ще станат поне 6 , ако Моу си промени и нагласата за мачовете процента ще скочи още!
Истината е че когато Погба е на терена ние все едно играем с червен картон!
А когато и Погба и Фелайни са на терена - 2 червени картона + дезертьор в отбора!
Не разбирам как можеш да държиш играч като Швайни извън групата , а безполезния г-н 100 милиона да ти е титуляр всеки мач!
Моу е изтрещял напълно!
Аз знам как , що не ми звънне да ме попита , ще му отговоря.
Фелайни - Аут
Погба - Аут
ШВАЙНЩАЙГЕР - ИН
Ей тия 3 условия ако бъдат изпълнени , процента на победите ще се вдигне многократно!
Ако сега от 11 кръга имаме 2 победи , то те ще станат поне 6 , ако Моу си промени и нагласата за мачовете процента ще скочи още!
Истината е че когато Погба е на терена ние все едно играем с червен картон!
А когато и Погба и Фелайни са на терена - 2 червени картона + дезертьор в отбора!
Не разбирам как можеш да държиш играч като Швайни извън групата , а безполезния г-н 100 милиона да ти е титуляр всеки мач!
Моу е изтрещял напълно!
Честно казано, тук най-малко заслужавахме победата, в сравнение с всичките ни равенства, направени в последните кръгове. Което пък погледнато от друга страна е добре, защото играхме добре. Рохо трябваше да бъде изгонен за онова ужасно влизане. Иначе мачът си беше доста равностоен, като ние имахме лек превез, но отново тая паника в защита ни изигра лоша шега. Най-лошото е, че играем сравнително добър футбол, най-добрият ни такъв от години насам, а точките и победите в първенството не идват. И рано или късно ще дойде момент, в който играчите ще почнат да се съмняват във възможностите си, ако не е и дошъл вече, и всичкият този хубав футбол ще замине по дяволите. И тогава Моу ще е напълно безпомощен струва ми се...
Това, което ни остава на нас е да се надяваме, че отборът ще се вдигне чисто психически (за мен точно там е и проблемът ни, а не толкова в късмета).
Колкото до Фелайни... той не е опорен халф. Не може да го ползваме на такава позиция, защото просто нещата изглеждат катастрофално зле. Вилмотс го беше казал преди, в Евертън играеше по-напред, най-силните си мачове за Ван Гаал изигра зад нападателя, без да е натоварен толкова с дефанзивни функции. Ако бъде изнесен малко по-напред, аз съм сигурен, че ще се справя доста по-добре. Друг е въпросът, че в по-предни позиции имаме доста по-класни играчи от него, но в някои конкретни ситуации той би ни свършил чудесна работа.
И с риск да вляза в конфликт с много от вас, моето мнение е, че Погба е от най-висока класа, просто трябва да започне да играе по-умно и да не си дава толкова свобода по терена. Качествата ги има и определено са от най-висока класа.
Сега покрай ситуацията с Фелето, евентуалната продажба на Шнайдерлин, може би отново ще видим Швайни в действие. Трябват му малко мачове и ще влезе в страхотна форма, толкова опит и класа просто не трябва да бъдат пропилявани.
Това, което ни остава на нас е да се надяваме, че отборът ще се вдигне чисто психически (за мен точно там е и проблемът ни, а не толкова в късмета).
Колкото до Фелайни... той не е опорен халф. Не може да го ползваме на такава позиция, защото просто нещата изглеждат катастрофално зле. Вилмотс го беше казал преди, в Евертън играеше по-напред, най-силните си мачове за Ван Гаал изигра зад нападателя, без да е натоварен толкова с дефанзивни функции. Ако бъде изнесен малко по-напред, аз съм сигурен, че ще се справя доста по-добре. Друг е въпросът, че в по-предни позиции имаме доста по-класни играчи от него, но в някои конкретни ситуации той би ни свършил чудесна работа.
И с риск да вляза в конфликт с много от вас, моето мнение е, че Погба е от най-висока класа, просто трябва да започне да играе по-умно и да не си дава толкова свобода по терена. Качествата ги има и определено са от най-висока класа.
Сега покрай ситуацията с Фелето, евентуалната продажба на Шнайдерлин, може би отново ще видим Швайни в действие. Трябват му малко мачове и ще влезе в страхотна форма, толкова опит и класа просто не трябва да бъдат пропилявани.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.