ЦСКА - Пирин
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-София - Пирин
Лежерна победа за ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Важното в случая е, че прибрани пред вратата си отбори, не могат да разчитат вече да вземат нещо от ЦСКА, както беше досега ! Това е "незначителната" промяна в момента.
Не ми хареса мача, като изключим резултата. Манолев много, много слаб. Положителното, което видях е, че има малко наченки на отбор дори и при тази куца игра. С тази игра нямаме шансове за класиране в зона ЕКТ.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- obi4am_pirin
- Контакти:
Без да сме показали нищо можехме да си тръгнем с точка.Не знам защо Тони Тасев се опита да продължи при нарушението в наказателното поле в 84-та минута.Иначе странен мач за нас.Да не можеш да центрираш една топка като хората и като цяло с Дунав играхме, днес нещо без желание беше.
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
-
obi4am_pirin написа:Без да сме показали нищо можехме да си тръгнем с точка.Не знам защо Тони Тасев се опита да продължи при нарушението в наказателното поле в 84-та минута.Иначе странен мач за нас.Да не можеш да центрираш една топка като хората и като цяло с Дунав играхме, днес нещо без желание беше.
Ами ние до сега нямаме едно свестно центририне за изминалите мачове(освен случайните като в 90+1 мин.) ти искаш вие да имате в един мач.

ПЕРУКАТА ми купи лекарствата утре нещастника смотан!!!!!!!
@ Направи мача в 22:30 боклук нещастен!!!!!
На Армията е такива отборчета като Пирин трябва да ги отнасяме още първото полувреме с 3-4 гола!
Зимата всеки да си ходи от където е дошъл! За нищо не стават тия! Само 3-4 човека остават и се взимат 10-12 нови!
@ Направи мача в 22:30 боклук нещастен!!!!!
На Армията е такива отборчета като Пирин трябва да ги отнасяме още първото полувреме с 3-4 гола!
Зимата всеки да си ходи от където е дошъл! За нищо не стават тия! Само 3-4 човека остават и се взимат 10-12 нови!
1Neutralen написа:Имаше свастика в агитката на ЦСКА-София...
Дай линк !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Свастиката е символ от преди хиядолетия.Има го от Азия до Америка.Това, че някой си го е присвоил и е станал негов символ в очите на неуките, неграмотните и промитите мозъци е друг въпрос.
Добро впечатление ми направи Колев . Ще следя изявите му .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Old_death написа:Добро впечатление ми направи Колев . Ще следя изявите му .
Колев и в предешния мач започна много добре, но после се поскри и в края на мача пак се "появи".Надявам се наистина да се окаже откритие.