ШЛ | ПСЖ - Лудогорец | 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: ШЛ | ПСЖ - Лудогорец | 6.12.2016 / 21:45ч.

Мнениеот Pragmatichen » 04 дек 2016 02:16

Аз не съм много убеден в победата на ПСЖ, Лудогорец има коварни, бързи и опитни нападатели.
Че на хартия победата е 99% за ПСЖ, е ясно.
Но според мен, този мач спокойно може да завърши и Х, и дори двойка.
Смейте ми се, мислете ме за луд, но дяволът не е толкова черен.
А иначе, че двамата братя Джака в Арсенал и Базел ще изиграят един мач от сорта на 1:1, е повече от ясно.
Всъщност, честно казано, мачът в Базел няма да е Х, или ще си е рутинна победа на Базел, или просто Арсенал ще си бие с игра.
Х е резултат, който всеки нормален човек би написал, но именно Х няма да е.
Въпросът е, дали Лудогорец е в състояние да направи нещо в Париж?
Пак ще го кажа, за 100000 път, с този треньор, мисля, че по-скоро НЕ!
Дерменджиев не става!
Този човек не прави навременни смени, страхлив е и няма хъс.
Отборът му може много, но той е слаб треньор.
Няма да се учудя, ако паднем в Париж в последните минути, именно заради грешки на Дерменджиев.
Не смея да дам прогноза за мача.
Но дори и да ни бият, няма да е с много, на ПСЖ дори една победа от 2:0 е напълно достатъчна.
Ще видим! :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 дек 2016 08:30

Голов Х за ужасТ на всички "доброжелатели" :mrgreen:

treto
Контакти:

Мнениеот treto » 04 дек 2016 10:49

LSFC 1914 написа:7:0

абе поне една 6-тица ще отнесат

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 04 дек 2016 19:54

Луд Гидия 123 написа:
kiril.a.d написа:Ще гледам този погром с удоволствие, за да се насладя още веднъж на глупостта на Домусчиев. А каква и защо глупост?
Ми защото и той като всеки български олигарх, администрира и футбола така, че и футболния му проект да бъде монополист и да няма конкуренция в първенството.
И като нямаш вътрешна конкуренция, като излезеш в Европа, средни отбори като Арсенал и ПСЖ те бият като...маче у дирек! :lol:
Е не, някой да не ми разправя, че тези двата отбора са от водещите отбори в Европа!!! - да им видят европейските постижения ;)...
Та и аз очаквам нещо от порядъка на 4-6:0...всичко зависи от французите и нищо от Лудогорец!

Арсенал и ПСЖ били средни отбори???? Я се пробвай пак! Като си пишеш злобните коментари гледаш ли класирането в английското и френското първенство?

:lol: :lol: :lol: бе теб, кой те е излъгал, че английското и френското първенства да водещи? - казах: преброй им успехите, особено на ингилизите, от последните години!
Та, "пробвах се пак"...а ти си дъвчи и предъвквай злобата и не рипай срещу разума!!! - като престанеш да си луд гидия, ми се обади да си говорим ;)
Апропо - знам че за слабаци от ІV-та урна, средняци са тези от ІІІ-та урна, но не аз съм направил този комерсиален вариант на ШЛ! - като дойдат четвъртфиналите, тогава почваш да броиш отборите, кой-къде е и какво е...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 05 дек 2016 12:05

0:2, ПСЖ са от класата на ПСВ , а щом Лудогорец ги би 2:0 като гост , не виждам защо да не повтори същото упражнение - факт 8-)
А и Базел ги изтърваха и вместо да е 0:3 за Базел , мачът свърши 3:0 за арабите
Само Лудогорец , оле
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 05 дек 2016 15:58

Шансовете на Лудогорец да вземе нещо в този мач са почти равни на нула . Класирането им за следващата фаза на ЛЕ зависи изцяло от мача на Базел с Арсенал . Но дори да не се класират , това което постигнаха досега едва ли ще е по силите на друг български отбор в близките поне 10 години . Драсканиците на хейтърите от двата бивши столични гранда дори не заслужават да бъдат коментирани .

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 05 дек 2016 18:22

bsz1916 написа:Шансовете на Лудогорец да вземе нещо в този мач са почти равни на нула . Класирането им за следващата фаза на ЛЕ зависи изцяло от мача на Базел с Арсенал . Но дори да не се класират , това което постигнаха досега едва ли ще е по силите на друг български отбор в близките поне 10 години . Драсканиците на хейтърите от двата бивши столични гранда дори не заслужават да бъдат коментирани .

Така е, не го харесвам Домуса, но не мога да отрека че Лудогорец направиха име в Европа и говорят за тях, а нашите два гранда, никой не говори за тях, те вече са история.Лудогорец е лицето на България, колко и да не ни се иска, така ще е и за напред.

мили

Мнениеот мили » 05 дек 2016 19:35

Защо да не направим едно малко хиксче!!! ;) :o

KellyB

Мнениеот KellyB » 05 дек 2016 23:36

мили написа:Защо да не направим едно малко хиксче!!! ;) :o

Ми щото не можете! :) :) :)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 06 дек 2016 12:16

kiril.a.d написа:Ще гледам този погром с удоволствие, за да се насладя още веднъж на глупостта на Домусчиев. А каква и защо глупост?
Ми защото и той като всеки български олигарх, администрира и футбола така, че и футболния му проект да бъде монополист и да няма конкуренция в първенството.
И като нямаш вътрешна конкуренция, като излезеш в Европа, средни отбори като Арсенал и ПСЖ те бият като...маче у дирек! :lol:
Е не, някой да не ми разправя, че тези двата отбора са от водещите отбори в Европа!!! - да им видят европейските постижения ;)...
Та и аз очаквам нещо от порядъка на 4-6:0...всичко зависи от французите и нищо от Лудогорец!

3:1
Като купуваш Сашета, ще играеш като Саше. Какво да направи Домусчиев, че фонда ви за заплати е колкото заплатата на един негов играч?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Лудогорец”