17-ти кръг Локомотив Пд - Черно море 02.12.16г./17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 17-ти кръг Локомотив Пд - Черно море 02.12.16г./17.30ч
Като псувахте като каруцари вашия юноша и бивш футболист много ясно показахте кой е простак и кой не. За културата и възпитанието ви толкова. ... Напълно равностоен мач, който за наше съжаление загубихме. Имахме повече положения, но за съжаление ги изпуснахме. Драми няма да правим. На мен отбора ми хареса (най- вече през първото полувреме).
Хм, юноша, заклел се във вярност в ЛОКОМОТИВ и проповядващ селяния от софия, защото той дори не е един от вас, НЕ!!! Гонзо е ясен, некадърник, поне в сравнение с ЕДО... победата ни бе тежка,но бе ясна именно заради гонзо и ЕДО...
-
- Контакти:
Поредния ни безидеен и отвратително изигран мач през второто полувреме. С отбор за 45 минути максимума е 7-8 място, но добре, че БЕрое, Ботев, Славия и Верея са по- зле и от нас
- Irish stout
- Контакти:
Vladislav написа:Като псувахте като каруцари вашия юноша и бивш футболист много ясно показахте кой е простак и кой не. За културата и възпитанието ви толкова. ... Напълно равностоен мач, който за наше съжаление загубихме. Имахме повече положения, но за съжаление ги изпуснахме. Драми няма да правим. На мен отбора ми хареса (най- вече през първото полувреме).
Няма как да знаеш, но Гонзо си изпроси отношението срещу него още с първия си мач с Левски срещу Локото в Пловдив прези много години. ВИнаги се е държал като каруцар, независимо дали е при вас или в Левски.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Глупостта ражда глупост.Нищото ражда нищо.Няма как Гонзо да роди нещо след мача за купата с Левски.Късмета е до време,а няма как да искаш да те покрива във всеки мач.
След мача за купата всичко е едно на мъка или мъка на мъка.Странно ми е,че не се надиграваме,а чакаме и аз не зная какво..........За съжаление няма изпълнители,които да направят разлика.
Няма как да играеш с Кузма забит срещу 3-4 ма защитника или Бакари пак с тези.С тактика всички назад и сигурност,а напред каквото стане няма как да има победи със страх и "сигурност".
Да не говоря за едни и същи пенсионерски смени.......................
След мача за купата всичко е едно на мъка или мъка на мъка.Странно ми е,че не се надиграваме,а чакаме и аз не зная какво..........За съжаление няма изпълнители,които да направят разлика.
Няма как да играеш с Кузма забит срещу 3-4 ма защитника или Бакари пак с тези.С тактика всички назад и сигурност,а напред каквото стане няма как да има победи със страх и "сигурност".
В добавка : Жоро е почти обезличен.Секо е е играч за едно полувреме.Коконов нямам идея,какво прави,но с него сме с един по-малко.Прилича ми на Божилов от едни отминали времена
Цветков се съвзема и му намериха мястото,за сметка на Жоро.Трудно ми е да схвана какво прави и Венков в отбора.За толкова мача нито един голов пас и само проблеми,ако атакуват през него.......

- violetovgeneral
- Контакти:
Случва се...Да не сме Лудогорец,че да правиме трагедии...Ще губим...Още.
- violetovgeneral
- Контакти:
piconero написа:Глупостта ражда глупост.Нищото ражда нищо.Няма как Гонзо да роди нещо след мача за купата с Левски.Късмета е до време,а няма как да искаш да те покрива във всеки мач.
Страхотен си...Ти си човека,братле...
- violetovgeneral
- Контакти:
piconero написа:В добавка : Жоро е почти обезличен.Секо е е играч за едно полувреме.Коконов нямам идея,какво прави,но с него сме с един по-малко.Прилича ми на Божилов от едни отминали временаЦветков се съвзема и му намериха мястото,за сметка на Жоро.Трудно ми е да схвана какво прави и Венков в отбора.За толкова мача нито един голов пас и само проблеми,ако атакуват през него.......
И на мен ми е трудно,но това е сега.ТОВА Е СЕГА !
- violetovgeneral
- Контакти:
Хайде по-реално...Какво искаме?Загуби,ще има още много.Е не много,но,ще има!Стига мрънкане...Първи няма да сме...