Нефтохимик - ЦСКА-София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Нефтохимик - ЦСКА

Мнениеот Red thunderstorm » 30 ное 2016 00:15

[offtopic]
k20dan4o написа:Абе да питам някой сега ще си купи ли новия календар на ЦСКА да го гледа цяла година с мистър Пандури и другите мамалигари или ще се прави нова фотосесия.

Абе и аз да питам, ти имаш ли календари с арменеца и авера на Жозето, или бързо ги разграбиха и не успя да се вредиш? :lol: :lol: :lol:
Като говориш за мамалигари, вашите броил ли си ги скоро? ;)[/offtopic]
blue_lagoon_1914 написа:Лесен мач! 2-0 за Нафтата. Трупата на джуджака след мача ще бъде изкъпана в Морето и ще тича до София пред автобуса :).

Явно някои още ги топли една бургаска майска вечер! 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Нефтохимик - ЦСКА-София

Мнениеот dreben23 » 30 ное 2016 03:59

Надявам се да ги победим и Жорето Петков да не ни става треньор, че трябва да припознаваме 1948. :cry: :lol: :)
1:3 го турих аз, ама по-скоро съм за 0:1. Всяко начало е малко трудно. Не е и нужно да познавам всички мачове на точен, че и без това са ми лесни. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 ное 2016 10:11

Айде Нафта, айде Ице - бой над тия които те прогониха и развалиха ЦСКА!!!
След Йорданеску е ред на Стойчо Стоилов, а след него и на всички ловешки ритнитопковци! - барабар с лигавите португалци ;)
А ако не ще да си ходи, да вика Бруно Рибейро за треньор - той ще му довърши работата ;) :lol: Хем ще се разбира прекрасно лигаво, с останалите лигави португалци ;) :mrgreen:
Резултат: 2:0 със задължителен гол на Маламов!!! - и Коце Хазуров ;) :mrgreen:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 ное 2016 11:26

0:4 и за съжаление Ицко си заминава ,може би :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 ное 2016 11:49

petar_m_popov написа:
Red_Neck написа:1:3, ... Ицето е наше момче и ще ни влезе в положение :)

ПП: с три думи ...."реанимация, реанимация, .... реанимация!" :)

Само на това разчитате

[offtopic]За съжаление, половината форум е опериран от .... чувство за хумор ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 дек 2016 11:19

Ще променя прогнозата си, поради непрекъснато припомняния "интересен факт", че при последната среща м/у двата отбора, Ицко водеше ЦСКА-София и победи с 5:1. И като се има предвид, че сега, с почти същите футболисти се изправя, срещу ЦСКА-София, значи...мисля 3:1 за Нафтата! - все пак, за повече няма да имат сили, защото, едно е да играеш за ЦСКА и съвсем друго за Нефтохимик ;) ...
Голът за ЦСКА-София ще го вкара Чорбаджийски, с глава, след центриране от корнер!...момчето, още не може да свикне, че играе за друг отбор...въпреки че точно така играе, в повечето мачове ;)....
А Виана и Нунеш, ще си се разхождат по терена, в чест на треньора, който ги изведе/поведе, да победят Интер Милано!!!
А разхождат ли се по терена тези двамата, другите португалци гледат от тях ;) ....
А голямата грешка на Белчев ще бъде, да замени Нунеш с Преслав Йорданов, уж да разбие разходката на Нунеш и Виана ;)...

На Нефтохимик и Ицко им трябват точки!!! - а отбора на ....-София, не се бори за нищо...изобщо, нито се бори, нито се брои ;)...за нещо се!

Интересно, кой ще вкара третия гол за Нафтата?...Но два от тях ще са през Стоиловото бизнеснедоразумение Рафа Перес, в центъра на защитата - това е най-лесната прогноза във всеки мач де ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

KalinS37

Мнениеот KalinS37 » 01 дек 2016 11:28

kiril.a.d написа:Ще променя прогнозата си, поради непрекъснато припомняния "интересен факт", че при последната среща м/у двата отбора, Ицко водеше ЦСКА-София и победи с 5:1. И като се има предвид, че сега, с почти същите футболисти се изправя, срещу ЦСКА-София, значи...мисля 3:1 за Нафтата! - все пак, за повече няма да имат сили, защото, едно е да играеш за ЦСКА и съвсем друго за Нефтохимик ;) ...
Голът за ЦСКА-София ще го вкара Чорбаджийски, с глава, след центриране от корнер!...момчето, още не може да свикне, че играе за друг отбор...въпреки че точно така играе, в повечето мачове ;)....
А Виана и Нунеш, ще си се разхождат по терена, в чест на треньора, който ги изведе/поведе, да победят Интер Милано!!!
А разхождат ли се по терена тези двамата, другите португалци гледат от тях ;) ....
А голямата грешка на Белчев ще бъде, да замени Нунеш с Преслав Йорданов, уж да разбие разходката на Нунеш и Виана ;)...

На Нефтохимик и Ицко им трябват точки!!! - а отбора на ....-София, не се бори за нищо...изобщо, нито се бори, нито се брои ;)...за нещо се!

Интересно, кой ще вкара третия гол за Нафтата?...Но два от тях ще са през Стоиловото бизнеснедоразумение Рафа Перес, в центъра на защитата - това е най-лесната прогноза във всеки мач де ;)

Съфорумнико, май от сутринта си започнал с наздравиците?! Но май и нещо халюциногенно си взел? :shock: :lol:
По темата- 1:3 за ЦСКА!

ПП Между другото Ицко води Нефтофимик, а не ЦСКА! Нещо съвсем си се замаял! А, и критиката към Преслав Йорданов не я разбирам, нали е от "оригиналните" цесекари?! :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 дек 2016 11:41

KalinS37 написа:
kiril.a.d написа:Ще променя прогнозата си, поради непрекъснато припомняния "интересен факт", че при последната среща м/у двата отбора, Ицко водеше ЦСКА-София и победи с 5:1. И като се има предвид, че сега, с почти същите футболисти се изправя, срещу ЦСКА-София, значи...мисля 3:1 за Нафтата! - все пак, за повече няма да имат сили, защото, едно е да играеш за ЦСКА и съвсем друго за Нефтохимик ;) ...

Съфорумнико, май от сутринта си започнал с наздравиците?! Но май и нещо халюциногенно си взел?
По темата- 1:3 за ЦСКА!

ПП Между другото Ицко води Нефтофимик, а не ЦСКА! Нещо съвсем си се замаял! А, и критиката към Преслав Йорданов не я разбирам, нали е от "оригиналните" цесекари?! :mrgreen:

:lol: е...да беше нарязал и мезенце към ракийката, а?....тогава, въпреки явното ти слабоумие, можеше и да разбереш, какво съм казал...А то, ама направо ме разсмя!...
...ще се опитам да разясня, като за...слабоумен:
Първо - от как го няма Ицко и футболистите му от миналия сезон, вече няма такова нещо като ЦСКА!
Второ - Ицко, с все още някои футболисти от ЦСКА, победи Нафтата с 5:1 в първия мач.
Трето - днес, Ицко води Нафтата, а там са футболистите, които победиха Нафтата с 5:1.
Ерго...оооопс - не вярвам да знаеш латински ;), така че, следователно, днес, резултата трябва да е съответен - т.е. 5:1 за Нафтата, но все пак, едно е да играеш за ЦСКА и друго за Нефтохимик, така че, силите им ще стигнат само за 3:1 за Нафтата!
Други въпроси?....
А, аз имам един - защо не си се научил да мислиш, та всяка проява на мисъл ти се струва...пиянство? Ми...опитай да се напиеш тогава и...изведнъж може да се получи мисъл у теб, а? ;)...
Апропо - критика към Преслав няма!!! - нито към Виана и Нунеш! - цесекарят си е цесекар и няма да се изправи с Литекс, срещу истинския цесекар Христо Янев!!!
...съжалявам, ако си от ловешките "цесекари" които не знаят, какво е това ЦСКА?!...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 01 дек 2016 13:37

В момента в Бургас е -2 градуса, леко заваля сняг, терена е подгизнал, в 17:30 не ми се мисли, какъв клинч ще е и що за мач ще е.
Ако има повече от 1000 зрители ще си е рекорд.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”