CSKA69 написа:Не съм припознавач, нито авиатор, а съм един обикновен цесекар. Подкрепям Ганчев, защото той предложи единствения разумен изход за клуба в създалата се ситуация. Това обаче не означава, че ще му спестявам простотиите, които прави откакто е начело![]()
Безумната тъпотия да се откажеш изцяло от миналогодишния отбор, защото на селските беци дошли от Литекс не им оттърва да играят с тях и не могат да се сработят, беше последвана от още по-безумното решение да смени Янев с абсолютния румънски анонимник Йорданеску, който е известен с това, че е син на баща сиСтоилов пък побърза да напълни отбора с португалски ментета и така кашата стана още по-голяма, като отбора от две се раздели на три групички с неспособен да се справи треньор..
Това обаче, което ме вбеси най-много е реакцията на ГГ след оставката на най-очевидния неставащ елемент - треньора.. Ганчев реагира точно като ощипана мома, защото в Ловеч той не е свикнал на каквато и да било фенска съпротива и си разиграваше коня, както му скимне - кеф му е да сложи Джамбазки за треньор, кеф му е Балъков
Тук обаче е ЦСКА и трябва не три, а хиляда пъти да се отмери, преди да се отрежеЗащото вместо да се надгради на свършеното през миналата година и сега ЦСКА да има боеспособен състав, готов да атакува титлата, имаме разбит отбор без ясен стил на игра и с трети треньор за 6 месеца
Преез зимната пауза ще имаме и четвърти
Крайно време е Гриша Ганчев и цялата му кохорта да разберат, че ЦСКА не може да се управлява така, както го правеха в Литекс, иначе последствията ще са пагубни за любимия клуб
Не мога да разбера защо за пореден път се връзвате на поредната манипулация на доказаното говедо Агопа ! Не чети нищо , което започва със 7 ! Това е третият му опит да изгони Ганчев от ЦСКА . Сега е регистрирал и 7 Дни Левски . Да ти обяснявам ли още ?