Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
koisa написа:И нека по-добрият отбор (Верея) победи. Както и днес срещу хибрида!
sandi74 написа:Нека по-малко слабия победи и нека топката издържи на зверствата и униженията на които ще бъде подложена в това градско дерби.Единствената дилема преди този спаринг е дали феновете на Верея няма да бъдат поне с 2-ма повече от тези на Берое![]()
![]()
![]()
August Burns Red написа:Дано бие малко поне да си стъпим на краката верея,нафтата, пирин локото тря ги опраскаме за да може да сме в топ 6 поне. !! Иначе този сезон и 7-да си пак имаш право да участие в европа !! в 1 мач със 4-въртия или 3-тия играеш които бие играе в ЕВРОПА !!
bsz1916 написа:August Burns Red написа:Дано бие малко поне да си стъпим на краката верея,нафтата, пирин локото тря ги опраскаме за да може да сме в топ 6 поне. !! Иначе този сезон и 7-да си пак имаш право да участие в европа !! в 1 мач със 4-въртия или 3-тия играеш които бие играе в ЕВРОПА !!
Може да си 7-ми и да играеш в Европа , но при регламента по който се играят мачовете във втората 8-ца , може и да отпаднеш от групата , а последният да се спаси и да играе в Европа . С тази пълна голова немощ в нападение , шансовете ни за първата 6-ца намаляват драстично с всеки изигран мач .
August Burns Red написа:bsz1916 написа:August Burns Red написа:Дано бие малко поне да си стъпим на краката верея,нафтата, пирин локото тря ги опраскаме за да може да сме в топ 6 поне. !! Иначе този сезон и 7-да си пак имаш право да участие в европа !! в 1 мач със 4-въртия или 3-тия играеш които бие играе в ЕВРОПА !!
Може да си 7-ми и да играеш в Европа , но при регламента по който се играят мачовете във втората 8-ца , може и да отпаднеш от групата , а последният да се спаси и да играе в Европа . С тази пълна голова немощ в нападение , шансовете ни за първата 6-ца намаляват драстично с всеки изигран мач .
Със страх и съжаление Трябва да кажа ДА !! Не знам просто имам количество без КАЧЕСТВО кеото е много ЛОШО. а с новия спонсор от нова година ако е някой стиснат не се знае кви времена ще доят вБЕРОЕ. !!!
August Burns Red написа:Дано бие малко поне да си стъпим на краката верея,нафтата, пирин локото тря ги опраскаме за да може да сме в топ 6 поне. !! Иначе този сезон и 7-да си пак имаш право да участие в европа !! в 1 мач със 4-въртия или 3-тия играеш които бие играе в ЕВРОПА !!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта