Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ceBep

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ceBep » 28 ное 2016 13:56

baraba написа:
ceBep написа:Гришата защо ви наказва така футболистите като знае, че те и в Литекс толкова си можеха.

Аз , не съм чул , Китанов , Чорбаджийски , Пинто , Педро , Симао , Б. Галчев .... да са можели толкова в Литекс , ама щом ти казваш ..... :roll: А , колко пъти са наказвани играчите на ЦСКА в миналото при лоши резултати , знаеш ли :roll: Или и от това си нямаш никаква представа ...

Какво си се разпенил бе, подигравката с името на великият отбор продължава. Микренската мутра си мисли, че е през 90-те години в Ловеч. Ало село, което се е настанило на Армията - Вън!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 ное 2016 14:19

ceBep написа:
baraba написа:
ceBep написа:Гришата защо ви наказва така футболистите като знае, че те и в Литекс толкова си можеха.

Аз , не съм чул , Китанов , Чорбаджийски , Пинто , Педро , Симао , Б. Галчев .... да са можели толкова в Литекс , ама щом ти казваш ..... :roll: А , колко пъти са наказвани играчите на ЦСКА в миналото при лоши резултати , знаеш ли :roll: Или и от това си нямаш никаква представа ...

Какво си се разпенил бе, подигравката с името на великият отбор продължава. Микренската мутра си мисли, че е през 90-те години в Ловеч. Ало село, което се е настанило на Армията - Вън!

За разлика от теб , аз въобще не съм се разпенил ... "БЕ" !!!
А подигравка има само в нечии глави , пак да те попитам , имаш ли на представа , колко пъти в миналото е имало подобни наказания ( че и по-лоши) към футболистите на ЦСКА в миналото :roll: Или просто представата ти за света стартира от около 1999 година и те това е .... :roll: Няма да е лошо да прочетеш малко литература с историята на ЦСКА ( Има доста издадени книги) и тогава може би , няма да си и помисляш да приказваш подобни глупости ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 28 ное 2016 14:28

Да разбираме ли, че приемаш за нормално президента да бъде и падар на отбора и да кара футболистите да целят вратата след мач. Той по-добре да им беше набил по един шамар, има си треньорски щаб за тези неща. Или румънската мамалига и това не е правил.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 28 ное 2016 14:30

ceBep написа:Ще припознаят някой друг като ЦСКА, те нямат проблеми с такива неща.

Аз припознах Черепа и той ще ме направи "Млад Меринджей с Мегафон"

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 ное 2016 14:49

Временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред CSKA.BG своите очаквания за предстоящите срещи на тима: "Остават ни четири мача. Очаквам четири победи, защото разполагаме с едни от най-добрите футболисти в България. Естествено, че искам да променя някои неща. Със сигурност ще има промени и в състава. Най-малкото ситуацията с контузените футболисти налага това."

Белчев допълни, че според него футболистите са затормозени психически, което им пречи да разкрият пълните си качества. Той обаче е оптимист за бъдещето: "Личи си, че играчите са добре тренирани. Ще работим най-вече върху психиката за предстоящите мачове."

Да имаше и някой да поработи върху психиката и на футболните фенове в България .... :roll:
В България , всеки разбира от футбол и политика .... :oops:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 ное 2016 14:51

Гриша Ганчев хвърли бялата кърпа! Бизнесменът ще се оттегли от ЦСКА-София. Интересно негово изказване се появи в сайта 7dnicska.bg преди минути. Ганчев явно е бесен на Христо Стоичков и феновете. Той възнамерява да даде акциите си на Камата или привържениците, които вчера поискаха оставката на треньора Едуард Йорданеску.

"Жозето какво прави в Манчестър със селекция за половин милиард? Резултати няма, но стадионът е пълен. Правят 1:1, стават и си заминават хората. И след две седмици пак са там. Тука ми омръзна от драми. Защо са скъпи билетите, защо са евтини билетите. Защо не играе този, а сега защо пък играе.

Правим база, ама защо я правим, първо да сме взели играчи за по милион и половина. Стига! Всеки иска да си прави на "Армията" Солунска митница, която да работи за него. Да се гонят треньори на 3 месеца, да се махат играчи на 6 и да се въртят едни неустойки, докато клубът пак фалира.

Да довършваме Панчарево и да се оправят. Давам акциите на Стоичков или на феновете и това е! Явно там са най-големите капацитети", категоричен е бил Ганчев снощи, цитиран от 7dnicska.bg.

И аз като барабата,да снеса новини.
Това може нали студенте.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 ное 2016 14:55

ceBep написа:Да разбираме ли, че приемаш за нормално президента да бъде и падар на отбора и да кара футболистите да целят вратата след мач. Той по-добре да им беше набил по един шамар, има си треньорски щаб за тези неща. Или румънската мамалига и това не е правил.

Всяка мярка , която може да допринесе за промяна на статуквото в момента я приемам !!!
Много е зле , когато нямаш познанията от миналото и не си наясно , че това снощи е едно нищо в сравнение с това , което е било преди години и то в период на тотална хегемония във футбола ни !!! А , дали е бил прав ... СОБСТВЕНИКА ... с решението си или не , ще покаже бъдещето ;) Според мен ще има доста сериозен ефект и още в следващите мачове , ако не друго , то поне отношението на играчите ще е по-различно :roll: А и никой от нас не е очаквал да е лесно ;)
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 ное 2016 14:56

petko.h.markov написа:Гриша Ганчев хвърли бялата кърпа! Бизнесменът ще се оттегли от ЦСКА-София. Интересно негово изказване се появи в сайта 7dnicska.bg преди минути. Ганчев явно е бесен на Христо Стоичков и феновете. Той възнамерява да даде акциите си на Камата или привържениците, които вчера поискаха оставката на треньора Едуард Йорданеску.

"Жозето какво прави в Манчестър със селекция за половин милиард? Резултати няма, но стадионът е пълен. Правят 1:1, стават и си заминават хората. И след две седмици пак са там. Тука ми омръзна от драми. Защо са скъпи билетите, защо са евтини билетите. Защо не играе този, а сега защо пък играе.

Правим база, ама защо я правим, първо да сме взели играчи за по милион и половина. Стига! Всеки иска да си прави на "Армията" Солунска митница, която да работи за него. Да се гонят треньори на 3 месеца, да се махат играчи на 6 и да се въртят едни неустойки, докато клубът пак фалира.

Да довършваме Панчарево и да се оправят. Давам акциите на Стоичков или на феновете и това е! Явно там са най-големите капацитети", категоричен е бил Ганчев снощи, цитиран от 7dnicska.bg.

И аз като барабата,да снеса новини.
Това може нали студенте.

Това , Петко отдавна е отречено , като новина , но ти както винаги все нещо не си разбрал или дочул ... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 ное 2016 14:57

Този сайт трябва да се цитира само, когато се пишат хубави и галещи егото неща. :lol:
Иначе ние трезвомислещите на Агоп Зарков сплетните си ги слагаме на оная работа.
Спокойно мога да се обзаложа, че до дни ще има статия, че Бойко паднал от власт, с това примката около ГГ се е поохалбила, идват неговите хора от БСП и спокойно може да си бие шута от армията.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 ное 2016 15:00

Teo написа:Не съм чул в Литекс да е наказвал футболисти, но в ЦСКА такива се наказват винаги когато не убеждават с играта си на терена! 8-)

Не си чувал, защото на "село" гласност на тези неща не се даваха, там имаше и по-големи крайности... примерно, като изриване на изпражненията на коне и крави в стопанството в Соколово, а други ходеха да хранят диви прасета в резервата "Бялка"... готино, а?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”