Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Кой искате да бъде треньор на ЦСКА-София?

Мнениеот Teo » 27 ное 2016 20:57

CSKA69 написа:Стойчо Стоев категорично! За мен той е най-добрият роден треньор и ЦСКА е идеален шанс да го докаже след противоречивия си период в Левски ;)

Браво. Радвам се, че мислим еднакво!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 ное 2016 20:57

Явно и феновете на ЦСКА сас същите тикви като тези на Левски-Няма угодия които и да доиде.Вместо да изхвърлят тези некадърници носещи екипа на отбора те треньора им виновен....Жалка история.Ще си търсите вие момчетата дето ги изгонихте преди месеци...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2016 20:58

Който и да е фасаден треньор, реално решенията се взимат от Стойчо Стоилов и г-н Гриша Ганчев, бившето "джудже от Микре", както беше известен на стадион Българска Армия. :mrgreen:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 27 ное 2016 21:00

Веселин Великов
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 ное 2016 21:02

Teo написа:
CSKA69 написа:Стойчо Стоев категорично! За мен той е най-добрият роден треньор и ЦСКА е идеален шанс да го докаже след противоречивия си период в Левски ;)

Аз съм един от отявлените му поддръжници в този форум и позицията ми е ясна..исках го за треньор още по Лупово време и бях много разочарован, когато пое Левски.За радост периода му там не беше нищо особено и не мисля, че може да го числим като син кадър ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2016 21:02

А Йорданеску си е пълно румънско менте, ама ми стана кофти като видях колко се разочарова от освирепелите "фенове", които като ги гледам повече ми приличат на орангутани, отколкото на човешки същества. Ама явно тва е вече модерния български футболен фен - тотален човешки отпадък.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 27 ное 2016 21:04

Teo или Гриша Ганчев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 ное 2016 21:04

CSKA69 написа:
Teo написа:

Аз съм един от отявлените му поддръжници в този форум и позицията ми е ясна..исках го за треньор още по Лупово време и бях много разочарован, когато пое Левски.За радост периода му там не беше нищо особено и не мисля, че може да го числим като син кадър ;)

Ако му се гласува доверие и ние ще му гласуваме такова!
Да си направи селекция, подготовка и пролетта да ни води... :idea:
Убеден съм, че този ход ще има само положителни страни!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2016 21:08

Тео, ти вчера вечерта не написа ли, че днес разликата щяла да е седем точки? :mrgreen:
Който и да стане треньор при вас, с тези попикани латиноси - лигльовци ще се борите за 4-5 място. Това са реалностите. Нещата са генерално сбъркани в целия ни футбол и трябва да минат поне 5-6 години, и трябва всички клубове да последват това, което правят от две-три години насам Берое, Славия, Левски, Пирин, Национал, ДИТ и още няколко клуба. Тогава при мъжете ще почнат да влизат първите модерно и добре подготвени кадри от тези школи, не по един на година, а по няколко.
Дотогава нищо не може да с епромени. Много години се изгубиха, много набори и таланти бяха буквално пропилени с древни и неадекватни методики, слаби треньори, шуробаджанащина и простотии.
Искрицата е жива, иди гледай 5-6 мача в София на малките и ще се убедиш. Но трябва време, няма начин... :(
Грешките се заплащат жестоко. Маймунеци и мързеливи латиноси няма как да вдигнат нивото.
Само собствените ни деца могат да го направят. Не са нужни грандиозни инвестиции , само малко любов, малко средства и внимание.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 ное 2016 21:12

sin4ec написа:Тео, ти вчера вечерта не написа ли, че днес разликата щяла да е седем точки? :mrgreen:
Който и да стане треньор при вас, с тези попикани латиноси - лигльовци ще се борите за 4-5 място. Това са реалностите. Нещата са генерално сбъркани в целия ни футбол и трябва да минат поне 5-6 години, и трябва всички клубове да последват това, което правят от две-три години насам Берое, Славия, Левски, Пирин, Национал, ДИТ и още няколко клуба. Тогава при мъжете ще почнат да влизат първите модерно и добре подготвени кадри от тези школи, не по един на година, а по няколко.
Дотогава нищо не може да с епромени. Много години се изгубиха, много набори и таланти бяха буквално пропилени с древни и неадекватни методики, слаби треньори, шуробаджанащина и простотии.
Искрицата е жива, иди гледай 5-6 мача в София на малките и ще се убедиш. Но трябва време, няма начин... :(
Грешките се заплащат жестоко. Маймунеци и мързеливи латиноси няма как да вдигнат нивото.
Само собствените ни деца могат да го направят. Не са нужни грандиозни инвестиции , само малко любов, малко средства и внимание.

[offtopic]Трябва да им забранят и всякакви чалготеки или пиене, щото тва проваля младите футболисти, тотално ги зомбира и спира да им пука за футбола. Виж, че след някоя по-стойностна победа, първото нещо е да се удрят кючеци у спинозния град, да се пият уискита и да се забиват курви. Какви професионалисти са или ще станат в такъв случай?[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”