Измама за 25 милиона лева лъсна в проекта "Черноморец"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Измама за 25 милиона лева лъсна в проекта "Черноморец"
Преди да разкрият каквато и да е далавера в Черноморец, ще закрият перачките на пари като ЛокоСофия, Литекс или Черно море 

АМА ВИЕ КАКВО СИ МИСЛЕХТЕ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯКОЙ ЩЕ ХВАНЕ ДА НАЛИВА ПАРИ ВЪВ ФУТБОЛА?!?!?!?!
Оттам само се вземат пари чрез всякакви врътки, всичко друго е баластра...

Оттам само се вземат пари чрез всякакви врътки, всичко друго е баластра...
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
- greenlandia
Голямата перачница е на път да се срути!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Нещата са много прости. Клубовете и най-вече техните собственици искат да лапнат без пари имоти и терени за милиони. Същият е случаят във Варна. Нали и там щяха да строят супемодерен стадион. Нещо да е направено? В София да не е по-различно? Левски и ЦСКА искат Раковски и Българска армия. За ЦСКА - откъде-накъде клуб с милиони дългове ще вземе стадион, който по най-прости сметки струва 100 милиона? Кой е този идиот министър, който ще им го даде? В Левски ореваха света за Раковски. Като са толкова загрижени за отбора, защо не направят нов "Георги Аспарухов"? Ами защото земята под Герена струва 100 лева кв. метър, а тази под Раковски 1000 лева. Направете си труда да проверите - нито една европейска държава не е дала ей така просто стадион на даден клуб. ЗАщо това трябва да става в България?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Нещата са много прости. Клубовете и най-вече техните собственици искат да лапнат без пари имоти и терени за милиони. Същият е случаят във Варна. Нали и там щяха да строят супемодерен стадион. Нещо да е направено? В София да не е по-различно? Левски и ЦСКА искат Раковски и Българска армия. За ЦСКА - откъде-накъде клуб с милиони дългове ще вземе стадион, който по най-прости сметки струва 100 милиона? Кой е този идиот министър, който ще им го даде? В Левски ореваха света за Раковски. Като са толкова загрижени за отбора, защо не направят нов "Георги Аспарухов"? Ами защото земята под Герена струва 100 лева кв. метър, а тази под Раковски 1000 лева. Направете си труда да проверите - нито една европейска държава не е дала ей така просто стадион на даден клуб. ЗАщо това трябва да става в България?
Накрая това нещо ще се случи ! Калпава ни е държавата и ще се подаде на мафиотските босове!
pas браво няма ден в който да не напишеш някоя простотия за Черноморец.Ти повече мразиш Черноморец отколкото обичаш Нефтохимик!Да си пуснал една тема за Нефтохимик в gong?А колко против "акулите"... мани 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Пичове да няма някъква надпревара, кой ще съсипе пръв футбола в България съответно да източи и най-много пара ебаси навсякъде само схеми и дебилщина. 

Parmalat написа:pas браво няма ден в който да не напишеш някоя простотия за Черноморец.Ти повече мразиш Черноморец отколкото обичаш Нефтохимик!Да си пуснал една тема за Нефтохимик в gong?А колко против "акулите"... мани
За сметка на това ти много активно копираш "новините" от сайта на Ч-ц. Както ти бях казал наскоро си най-активния в този форум, а уж беше от Добруджа. Ясно ми е каква ти е целта, но това, което правиш е жалко за наблюдаване. Впрочем, ако беше наистина от Добруджа щеше да знаеш колко пъти сме се събирали заедно като привърженици на различни отбори и колко писма сме пращали в подкрепа на вашия футболен клуб.
Стига да ми кажеш къде е тук форума на Нефтохимик веднага ще пусна тема там, но такъв явно е преценено, че не трябва да има за отбор извън "А" група и аз се съобразявам с правилата. Иначе мога и аз като теб да пускам всеки ден по 10 "новини", които не интересуват никого. Затова и си пиша само в нашия сайт, който, уверявам те, е не по-лош.
И си мисля, че имам пълно право, като данъкоплатец, да взимам отношение по въпроси, касаещи загубите и дълговете на общинските дружества в Бургас. Все пак парите идват и от моя джоб.
п.п. Много ми се иска дори да не чувам за Ч-ц, но ако поне малко се интересуваш от футбол ще знаеш, че цялото им съществуване, от основаването до днес, е основано на паразитиране върху моя любим отбор, така че няма как да нямам отношение към тях.
- POPCORN
- Контакти:
опаа излезнаха кирливите ризи

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Blacksea13
- Контакти:
unist_gp написа:Преди да разкрият каквато и да е далавера в Черноморец, ще закрият перачките на пари като ЛокоСофия, Литекс или Черно море
Не бъди толкова сигурен за Черно море