Tommi написа:Altarf написа:Лично мен ако ме питаш, за ЦСКА е по-добре да си карате със сегашното дружество.
А ние имаме и някакъв друг вариант ли? Може би трябва да припознаем Лудогорец и да си решим финансовите проблеми... Тези неща са за един друг форум.
Пред вас, феновете, варианти няма, защото нищо не решавате на този етап.
Пред търговското дружество има четири варианта:
1) Отложен фалит - дългогодишна финансова агония. Скапана селекция със свободни агенти, черно тото, липса на перспектива, слабо класиране, малко публика. Нас в ЦСКА това ни устройва.
2) Скорошен фалит - реално някой ще инвестира в марката Левски след фалита на ПФК Левски АД и ще се започне на чисто. Ако случите на готини хора, клубът бързо ще се развие и има реален шанс да се отърве от много нещастници.
3) Без чичко паричко задълженията биват покривани. Ще има същите последици като т.1, но без да се стигне до фалит. Реално ще отнеме много, много време и изключително управление. Малко е вероятно, защото задълженията са много големи, за да бъдат избити просто от ТВ права и няколко успешни трансфера.
4) Чичко паричко - е, мечтата на всеки фен... но рядко се сбъдва.
Така че разумният избор е между 1 и 2. Форумните оптимисти са за 3 и 4, но нямат аргументи, докато за фалита има много. Аз се надявам на 1 или 3, но се опасявам, че ще бъде 2.