http://varnautre.bg/2016/11/26/40999/%D ... 0%BD%D0%B0
Само “моряци” в призовата тройка в анкетата
Първото попадение на Бакари в мача между Монтана и Черно море (0:2) му донесе и приза Играч на мача.
Нападателят на Черно море се разписа в 25-ата минута, а това наклони везните към него за спечелването на приза. Вратарят на домакините Христо Иванов направи ужасяваща грешка. Той бе уловил топката с ръце и търсеше съотборник, към когото да я насочи. Докато се двоумеше какво да направи, Иванов изпусна топката на ръба на наказателното поле, а дебнещият наблизо Бакари овладя и без напрежение вкара кълбото във вратата му за 1:0.
“Вратарят направи грешка и аз вкарах, важното е, че спечелихме 3-те точки, този гол беше най-лесният, който аз вкарвам. Ние трябва да печелим всеки мач, знаехме, че този ще е труден, успяхме да спечелим, щастливи сме”, коментира Бакари.
“Имаме мач след 3 дни, бях уморен и затова бях сменен, във всеки мач играем за победа”, каза още футболистът на Черно море.
Бакари събра 56,82% от вашите гласове. Втори се нареди другият голмайстор Тодор Паланков с 20,45%, а трети Иван Коконов с 6,82%.