Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ceBep

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот ceBep » 26 ное 2016 12:55

Остави агитките, те не могат културно да ти поискат личната карта за справка. Лична история, в документите си нося и картата на фенклуба, знаеш ли колко бързо от "обикновен гражданин" за секунди се превръщаш в "престъпник" и когато се опитваш да водиш нормален диалог се започва с "ти белята ли си търсиш" ?! защо не бяха такива гъзари и ония ден в харманли, а им счупиха краченцата. И това с нарежданията отгоре не е съвсем така. Когато става въпрос за маса и медийно отразяване си трайкат, но иначе е сладко да си мутра с държавна власт. Не ни пусна един е така на едно дерби хореографията, под предтекст, че била опасна не за кой да е, а за нашето ръководство. Когато се свързахме със Иво Котев и се останови, че няма нищо такова, въпросния господин си заяви в прав текст, че тази хореография няма да влезе, защото той така бил решил. Та такива неща. Няма как такива хора да ме карат да се чувствам, че живея сигурно и ще получа адекватна защита.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 ное 2016 13:19

ceBep написа: И това с нарежданията отгоре не е съвсем така.

Напротив, баш си е така. Щото като не изпълниш нарежданията и си позволиш повече, отколкото ти е наредено, утре ще те уволнят заради "превишаване на правата". И ще се чудиш как да си храниш децата.

Разбира се, и там си има много мърша, както е в цялото българско общество, но категорично не съм съгласен вечно те да са виновните за всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 26 ное 2016 19:53

Бунтът на пришълците:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NY_82OCWBhk[/youtube]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 26 ное 2016 20:05

Концлагер било, затвор било, айде отивай да им носиш вода на тия подовеци и ни се махай от главите.Ще се моля да не ти опънат халката, щото си правил и смислени клипове, ама тоя бие по простотия всичко хубаво дето си записвал. !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 26 ное 2016 20:30

Балкански Орел написа:Концлагер било, затвор било, айде отивай да им носиш вода на тия подовеци и ни се махай от главите.Ще се моля да не ти опънат халката, щото си правил и смислени клипове, ама тоя бие по простотия всичко хубаво дето си записвал. !

Аз съм правил няколко клипове на тази тема и съм обяснил откъде идва проблема с бежанците- от говорещите вратовръзки, които си играят на войници. Политическите пионки използват тактиката проблем - реакция - решение. Създава се изкуствено проблем по сценарий , чака се реакцията на обществото - то е гневно и иска решение и политиците предлагат решение , което преди това са искали да приложат като политика. Такъв е и проблемът с бежанците - нарочно създаден от политическите пионки и целта е да се насочи гневът на хората не към истинските терористи - политическите пионки, а към бежанците. Затова се правят видеа по сценарий като това в Харманли , с цел да предизвикат страха в зрителя, а страха води до омраза, омразата води до страдания. Трябва да се замислим кой е създал този проблем , а не да приемаме нещата емоционално.

Тази картинка най-добре обяснява цялата ситуация:
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 ное 2016 21:04

Напоследък все по-често се случва нещата да излязат от контрол на сценаристите и режисьорите и тогава става страшно наистина.

david_alfandari
Контакти:

Мнениеот david_alfandari » 27 ное 2016 08:09

Пий си хапчетата Недков, че като не ги пиеш, правиш поредния си малоумен клип.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 ное 2016 12:42

Зараза в лагера няма. Да приемем още 3 000 бежанеца, моля.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 ное 2016 12:52

Недков го знам, че е от толерантните братя, ама то от София и витошка е много лесно да си толерантен и да прайш клипове.
[center]Levski & Lazio[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 27 ное 2016 15:04

Тези рамбовци не били доволни от лагери затворен тип.а условията били непоносими.А ми че да се връщат по родните си места след като тука е така.До сега са живели в ад,а сега мат претенции.Това са икономически бежанци които не търсят работа ,а социални придобивки без да го заслужават.Малко са ни циганите,а сега и разни примати търтеи да храним.Майка ми взима 200 лв пенсия,а тези уроди не ги харесват при положение че не са помогнали с нищо за да ги получат.

Върни се в “Свободна зона”