Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 26 ное 2016 10:38

Долно уйно написа:бараба зная, че обичате да наблягате само на удобните изречения
нищо че в началото на цитираното пише друго.

Съвсем сериозен въпрос: Като на Ганчев академията я възвеличаха до небето, колко от вас са виждали и знаят, какво представлява тренировъчната база на Литекс и на каква база им са надеждите, че тази в Панчарево ще е нещо по различно.

До момента ви споделям само факти.

Дано бъда опроверган

Да си ме чул да възвеличавам академията на Литекс за ... каквото и да било ??? Това е показателно и за твоите " факти" , сами си ги измисляш или интерпретираш , както ти падне и после ги обявяваш за ... факти !!! Нарочно подчертах единственото важно в случая , а именно кога от ръководството обявяват , че всичко ще приключи , а не някакви неясни надежди за приключване на някакъв междинен етап !!!
Така че , споделяй си какво си мислиш ти или какво ти се иска , но не изопачавай фактите , такива , каквито са , моля :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2016 12:27

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Въпрос без класификации...

Възможно ли е отбор да съществува самостоятелно, без клуб, или някакво дружество (не е задължително да е търговско) да го представлява? Би ли ни посочил един такъв отбор, който участва в някое първенство у нас, Европа или някъде по света?!

Това което питаш е от компетененцията на хората,които съставят законите в съответната държава по принцип.Аз питам за титлите и успехите,които уж се водят актив на дружеството.И аз питам дали е така.Не само пасивите,но и активите са важни на едно дружество.Не бива да го забравяме.Знаеш ли какво се случи в момента?Случи се така че някой позволи ПФК ЦСКА АД да има задължения повече от собствената му себестойност.Я ми кажи как аз ще отида в някоя банка и ще поискам да ми дадат 10 милиарда?Историята е същата и тука.Всичко това ми прилича на умишлен фалит или разни сериозни дупки в законите.ЦСКА не струва толкова колкото са му задълженията,но струва все пак нещо(някаква част от тези задължения) и това не бива да го забравяме също.ГГ дано да го взел това предвид.

Наистина ли смяташ, че това, което питам е от компетенцията на законодателите?! И да, успехите на един клуб са негови спортни активи, които не се измерват с пари. Аз не виждам някой от инакомислещите тук (включавам и себе си) да отрича, че фалиралият вече ЦСКА бе управляван лошо, погрешно, възможно е и нарочно да е било така. Изпитвам леки съмнения, че от ТИТАН-АС просто така прежалиха 20 млн., но е факт, че го направиха. Изпитвам и силни съмнения, че феновете не виждате своята вина, заети постоянно да се борите срещу някого и нещо, и искащи непременно титлата и КБ всяка година, защото така сте свикнали от времето на соца, когато правилата бяха други.
И да се върна отново на моят въпрос:
Би ли посочил един случай, когато е написано или казано "Отборът ЦСКА-София(Левски, Лудогорец, Ботев и т.н.)" , а не "Отборът НА ЦСКА-София (Левски, Лудогорец, Ботев и т.н.)"! Няма отбор без дружество, освен в махалата и в "Каменица фен купа"! Може да има дружество без отбор, просто регистрирано и не извършващо никаква дейност, но отбор без дружество няма. Тези две понятия са взаимно свързани, като сиамски близнаци са и смъртта на едното обикновено води до смъртта на и на другото, а смъртта на дружеството води неминуемо до смъртта на отбора и няма как да е иначе и не зависи от законотворците, нито у нас, нито по света.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 ное 2016 15:27

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Възможно ли е отбор да съществува самостоятелно, без клуб, или някакво дружество (не е задължително да е търговско) да го представлява? Би ли ни посочил един такъв отбор, който участва в някое първенство у нас, Европа или някъде по света?!

Това което питаш е от компетененцията на хората,които съставят законите в съответната държава по принцип.Аз питам за титлите и успехите,които уж се водят актив на дружеството.И аз питам дали е така.Не само пасивите,но и активите са важни на едно дружество.Не бива да го забравяме.Знаеш ли какво се случи в момента?Случи се така че някой позволи ПФК ЦСКА АД да има задължения повече от собствената му себестойност.Я ми кажи как аз ще отида в някоя банка и ще поискам да ми дадат 10 милиарда?Историята е същата и тука.Всичко това ми прилича на умишлен фалит или разни сериозни дупки в законите.ЦСКА не струва толкова колкото са му задълженията,но струва все пак нещо(някаква част от тези задължения) и това не бива да го забравяме също.ГГ дано да го взел това предвид.

Наистина ли смяташ, че това, което питам е от компетенцията на законодателите?! И да, успехите на един клуб са негови спортни активи, които не се измерват с пари. Аз не виждам някой от инакомислещите тук (включавам и себе си) да отрича, че фалиралият вече ЦСКА бе управляван лошо, погрешно, възможно е и нарочно да е било така. Изпитвам леки съмнения, че от ТИТАН-АС просто така прежалиха 20 млн., но е факт, че го направиха. Изпитвам и силни съмнения, че феновете не виждате своята вина, заети постоянно да се борите срещу някого и нещо, и искащи непременно титлата и КБ всяка година, защото така сте свикнали от времето на соца, когато правилата бяха други.
Би ли посочил един случай, когато е написано или казано "Отборът ЦСКА-София(Левски, Лудогорец, Ботев и т.н.)" , а не "Отборът НА ЦСКА-София (Левски, Лудогорец, Ботев и т.н.)"! Няма отбор без дружество, освен в махалата и в "Каменица фен купа"! Може да има дружество без отбор, просто регистрирано и не извършващо никаква дейност, но отбор без дружество няма. Тези две понятия са взаимно свързани, като сиамски близнаци са и смъртта на едното обикновено води до смъртта на и на другото, а смъртта на дружеството води неминуемо до смъртта на отбора и няма как да е иначе и не зависи от законотворците, нито у нас, нито по света.

Ще те репликирам само за успехите и титлите на едно акционерно дружество.Такова нещо не съществува.Съществуват други активи,които ГГ трябва да изкупи за да покрие част от дълговете.Стига той да желае,дано го направи.Другото си е твое мнение,няма проблем.Светът е шарен. ;) А умрели клубове по света няма.Има трансформации.Нещо което не е физическо няма как да умре.Отбор без дружество не може,но двете не са равни,а и не съм много сигурен че отбора произтича от нещо което е направено половин век след него.Не ми се връзва.Но това си е мое мнение
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 ное 2016 17:05

Айде 7 точки разлика от утре... алеееееее, алеееееееее, алеееееее напред Червенитееееееее оооООООо :lol:

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 26 ное 2016 18:21

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:

Футболен клуб и търговско дружество не е едно и също нещо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 ное 2016 18:23

delqnski47 написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Не ви ли омръзна да повтаряте едно и също,сякаш като ви се отговори ще приемете отговора и няма пак да спамите в темата.Оня от Русе не си гледа отбора взел да ръси морал тука,сякаш самия той е морален човек,смех.Глей си там припознатия 2010 и пускай теми с дитирамби за него и не се занимавай с ЦСКА.Ние крачка по крачка вървим в правилната посока и дай боже скоро феновете да се обединим и разделението да свърши.

Ти па поне си умен тип, каква правилна посока те гони? Ганчу си докара цялата селска трупа на Армията, барабар с клоуните и палячувците, всичко е прах в очите. Ква школа, кви инвестиции, кви пет лева? :(

Те всички са клоуни и палячовци в А група,така че не виждам нещо нередно.Само Гела прави нещо.

Е, да, това е в общи линии така. Без пари-толкова. Да се научат да си произвеждат играчи, чак тогава ще дръпнем от дъното.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2016 18:28

tochavos написа:Футболен клуб и търговско дружество не е едно и също нещо.

Знаеш ли, още един заблуден ми идва в повече! Потресен съм от липсата на елементарна правна култура у припознавачите! Някои го правят напълно съзнателно и то срещу заплащане, примерно Altarf, baraba, soilwork, докато при други е от обикновена глупост. От кои си ти сам прецени!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 26 ное 2016 18:32

Кашчей написа:

Знаеш ли, още един заблуден ми идва в повече! Потресен съм от липсата на елементарна правна култура у припознавачите! Някои го правят напълно съзнателно и то срещу заплащане, примерно Altarf, baraba, soilwork, докато при други е от обикновена глупост. От кои си ти сам прецени!

Кажи какво казва УЕФА по случая - или и те са правно заблудени?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2016 18:46

tochavos написа:
Кашчей написа:

Любопитно, какво ли казва УЕФА в случая :twisted: Сигурно приема, че клубовете са нещо различно от дружества, дали търговски или не, но са ЮЛ по всички законодателства на държавите-членки.
Питах Делянски, ама на него му е трудно да отговори, та ти може да си по-добър:
Дай пример в световен мащаб, в който отбор да съществува и да се състезава в шампионат, организиран от местната футболна централа, без да има зад гърба си някакво дружество (клуб)!

Потресаващо невежество цари при вас, потресаващо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 26 ное 2016 18:55

Кашчей написа:
tochavos написа:
Кашчей написа:

Любопитно, какво ли казва УЕФА в случая :twisted: Сигурно приема, че клубовете са нещо различно от дружества, дали търговски или не, но са ЮЛ по всички законодателства на държавите-членки.
Питах Делянски, ама на него му е трудно да отговори, та ти може да си по-добър:
Дай пример в световен мащаб, в който отбор да съществува и да се състезава в шампионат, организиран от местната футболна централа, без да има зад гърба си някакво дружество (клуб)!

Потресаващо невежество цари при вас, потресаващо!

Някакво дружество? УЕФА администрира футболни клубове, а не търговски дружества. Може би за това официалното им становище е, че Литекс не е ЦСКА-София.

Върни се в “ЦСКА”