Специално за вас, мигранти и мюсюлмани,
Аз ви познавам! Аз не съм като повечето финландци. Живях във вашите страни 10 години. И съм виждал колко жестоки, арогантни и глупави сте. Вие не сте създали нищо. Вие не сте създали абсолютно нищо. Вие сте просто една жестока секта. Вие не уважавате вашите жени. Принуждавате ги да са ваши роби. Не уважавате другите религии, не уважавате християнството. Виждал съм го 10 години. Виждал съм как убивате християни. Не харесвате истината. Би трябвало да сте толерантни според вашите имами, но вие не сте толерантни. Виждали ли сте църква в Саудитска арабия? Виждали ли сте християнин в С.Арабия, който изповядва вярата си? Вие искате от нас да празнуваме вашите празници. Вие празнувате ли Коледа? Вие празнувате ли Великден? Вие абсолютно не принадлежите на този свят. Вие даже не би трябвало да съществувате. Вие би трябвало да бъдете отстранени от всяко цивилизовано общество. Но не се тревожете. Един ден ние ще ви изритаме всичките навън, дори и младите. Вие изоставихте вашите страни дда се сринат. Вие дори не се бихте, вие нямате кураж! Вие не се бихте за вашите страни, за вашите народи, за вашите семейства и деца. Вие просто избягахте! Но бъдете сигурни, един ден по-голямата част от Европа ще се изправи срещу вас. Вие сте се опитвали и преди да ни завладеете с оръжия, чрез война. Но ние ще ви победим, защото вие не си заслужавате. Искам да кажа още едно нещо - финланци, изправете се, не оставяйте ислямизацията да расте. Просто станете, бъдете мъже, доказвали сте го преди, докажете го отново. Бийте се за вашата свобода.....
Не претендирам за най-добрия преводач, но това казва този господин! Очевидно във Финладния не са толерасти