бараба зная, че обичате да наблягате само на удобните изречения
нищо че в началото на цитираното пише друго.
Съвсем сериозен въпрос: Като на Ганчев академията я възвеличаха до небето, колко от вас са виждали и знаят, какво представлява тренировъчната база на Литекс и на каква база им са надеждите, че тази в Панчарево ще е нещо по различно.
До момента ви споделям само факти.
Дано бъда опроверган
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Последна промяна от Долно уйно на 25 ное 2016 23:46, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Голедароре, за сега адекватно управление... ще си замълча.
Стадион, я кажи тук, какви очаквания имаш/имате, защото освен някакви освежителни дейности, друго на мястото на настоящия стадиона няма да се появи, а и кой ще извади тая сума.
Сега гледам, как се развиват стадионите в южнта ни съседка и директно ти казвам, че получавам комплекси, като гледам хората, какво правят и то в името на футбола, а не в името на далаверата.
Новия стадиона на Газинтеп е в края на града, след него е пусто
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/Cw7dZVpW8AAcB8P.jpg:large[/rimg]
Това дано доживея да го видя, където и да е в България.
Стойността му е колкото е финлната стойност на стадиона в Подуене
Очаквам ЦСКА да играе на "Армията".Знаеш,че стадиона е собственост на ММС и догодина ще има търг за концесията на стадиона.Надявам се ЦСКА да я спечели.Относно модернизирането на съоръжението - не ми се вярва ММС да вложи пари и да ремонтира генерално "Армията",но знае ли човек,новия министър може да е от ЦСКА и да видим един стадион на европейско ниво в София.
Тоест вие ще спечелите концесията, но ММС ще ви оправи стадиона, който ще ви е даден на концесия....Налей ми от това, което пиеш, само да няма анасон в него
Айде наздраве,ама пак не си вдянал нищо от диалога ми с Долно уйно.[center]

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Голедароре, за сега адекватно управление... ще си замълча.
Стадион, я кажи тук, какви очаквания имаш/имате, защото освен някакви освежителни дейности, друго на мястото на настоящия стадиона няма да се появи, а и кой ще извади тая сума.
Сега гледам, как се развиват стадионите в южнта ни съседка и директно ти казвам, че получавам комплекси, като гледам хората, какво правят и то в името на футбола, а не в името на далаверата.
Очаквам ЦСКА да играе на "Армията".Знаеш,че стадиона е собственост на ММС и догодина ще има търг за концесията на стадиона.Надявам се ЦСКА да я спечели.Относно модернизирането на съоръжението - не ми се вярва ММС да вложи пари и да ремонтира генерално "Армията",но знае ли човек,новия министър може да е от ЦСКА и да видим един стадион на европейско ниво в София.
Тоест вие ще спечелите концесията, но ММС ще ви оправи стадиона, който ще ви е даден на концесия....Налей ми от това, което пиеш, само да няма анасон в него
Айде наздраве,ама пак не си вдянал нищо от диалога ми с Долно уйно.[center][/center]
Наздраве...и съм вдянал много. Уйно не за първи път пуска подобни снимки и материали за новостроящи се стадиони, които само като ги гледаш и ти става тъжно за нашата действителност.. и за цените, които се искат у нас. А вие..вие само искате, бога ми..и само се оплаквате. Да не говорим за мантрите и легендите за непосилния наем

Това се отнася за фалиралият вече ЦСКА. Уточнявам, за да не се бърка с неправомерното използване на базата от преименуваният Литекс
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Голедароре, за сега адекватно управление... ще си замълча.
Айде наздраве,ама пак не си вдянал нищо от диалога ми с Долно уйно.[center][/center]
Наздраве...и съм вдянал много. Уйно не за първи път пуска подобни снимки и материали за новостроящи се стадиони, които само като ги гледаш и ти става тъжно за нашата действителност.. и за цените, които се искат у нас. А вие..вие само искате, бога ми..и само се оплаквате. Да не говорим за мантрите и легендите за непосилния наем
Това се отнася за фалиралият вече ЦСКА. Уточнявам, за да не се бърка с неправомерното използване на базата от преименуваният Литекс
И всичко това какво общо има с диалогани ми с Уино относно моите очаквания ГГ да върви по начертания път от феновете - "Стадион,школа,адекватно управление" и репликата на Уйно към нея?
Каквото и да пиеш - замезвай,защото трудно следиш нишката на разговора.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Долно уйно написа:Голедароре, за сега адекватно управление... ще си замълча.
И всичко това какво общо има с диалогани ми с Уино относно моите очаквания ГГ да върви по начертания път от феновете - "Стадион,школа,адекватно управление" и репликата на Уйно към нея?
Каквото и да пиеш - замезвай,защото трудно следиш нишката на разговора.
Сега виж на кой твой пост съм отговорил и спри да пиеш..дори и вода

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:А имаш ли проблем да ни обясниш с думи прости и сърдечни, как преименуваният на ПФК "ЦСКА-София" ПФК "Литекс", създаден в Ловеч през 1921-а, е всъщност този ЦСКА, който е създаден в София на 05.05.1948-а?!?
Всяко мнение, несъвпадащо с кривата на твоето мислене е права, нали?!
То и аз не мога да си обясня как в АД може да има актив ''Титла'' и ''История''.
Ти първо си обясни как може да съществува отбор без клуб и след това всичко ще си дойде на мястото!
Делянски, ако всички студенти у нас са толкова....правно задръстени, не ми се мисли! Да не знаеш, че клубът съществува под формата на АД, поради законово изискване, а отборът е всъщност формацията, чрез която клубът участва в първенства и турнири.....
Извинявай за тъпия въпрос, но всички припознавачи ли сте толкова задръстени, или такава е партийната линия?!
Раздаването на квалификации не отговориха на въпроса:
Титлите на кого(какво) се водят актив?Казах ти нещо за поднасянето на информация.Все още си важи.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:А имаш ли проблем да ни обясниш с думи прости и сърдечни, как преименуваният на ПФК "ЦСКА-София" ПФК "Литекс", създаден в Ловеч през 1921-а, е всъщност този ЦСКА, който е създаден в София на 05.05.1948-а?!?
Всяко мнение, несъвпадащо с кривата на твоето мислене е права, нали?!
То и аз не мога да си обясня как в АД може да има актив ''Титла'' и ''История''.
Ти първо си обясни как може да съществува отбор без клуб и след това всичко ще си дойде на мястото!
Делянски, ако всички студенти у нас са толкова....правно задръстени, не ми се мисли! Да не знаеш, че клубът съществува под формата на АД, поради законово изискване, а отборът е всъщност формацията, чрез която клубът участва в първенства и турнири.....
Извинявай за тъпия въпрос, но всички припознавачи ли сте толкова задръстени, или такава е партийната линия?!
Раздаването на квалификации не отговориха на въпроса:
Титлите на кого(какво) се водят актив?Казах ти нещо за поднасянето на информация.Все още си важи.
Въпрос без класификации...
Възможно ли е отбор да съществува самостоятелно, без клуб, или някакво дружество (не е задължително да е търговско) да го представлява? Би ли ни посочил един такъв отбор, който участва в някое първенство у нас, Европа или някъде по света?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Каши,аз и да спра да пия това няма да ти помогне да вденеш за какво иде реч.Лека от мен,че пак окъсняхме.

- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:
Въпрос без класификации...
Възможно ли е отбор да съществува самостоятелно, без клуб, или някакво дружество (не е задължително да е търговско) да го представлява? Би ли ни посочил един такъв отбор, който участва в някое първенство у нас, Европа или някъде по света?!
Това което питаш е от компетененцията на хората,които съставят законите в съответната държава по принцип.Аз питам за титлите и успехите,които уж се водят актив на дружеството.И аз питам дали е така.Не само пасивите,но и активите са важни на едно дружество.Не бива да го забравяме.Знаеш ли какво се случи в момента?Случи се така че някой позволи ПФК ЦСКА АД да има задължения повече от собствената му себестойност.Я ми кажи как аз ще отида в някоя банка и ще поискам да ми дадат 10 милиарда?Историята е същата и тука.Всичко това ми прилича на умишлен фалит или разни сериозни дупки в законите.ЦСКА не струва толкова колкото са му задълженията,но струва все пак нещо(някаква част от тези задължения) и това не бива да го забравяме също.ГГ дано да го взел това предвид.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:petko.h.markov написа:baraba написа:Скъпи Армейци,
Във връзка с намалените цени на билетите, бих желал да внеса едно важно уточнение.
Нека всички от вас, закупили си абонаметни карти за настоящия сезон, да си припомнят, че още в началото на сезона обявихме, че ВСИЧКИ приходи от картите, ще отидат за нашите деца - за изграждане на терените на базата ни в Панчарево.
Това е факт и всички в клуба сме ви изключително задължени и благодарни. Щастливи сме, че с вашата любов вие допринасяте за развитието на клуба под една или друга форма!
Силно се надяваме, че вашата любов ще бъде все по-ясно изразена в подобни кампании.
В началото на сезона ви обещахме също така, че имената на всички, закупили си абонаментна карта за сезон 2016/2017, ще бъдат изписани на специална плоча на базата в Панчарево в знак на благодарност. Така вашето дело ще бъде увековечено.
В резултат на многото фактори, които съпътстват представянето на отбора до този момент обаче, ръководството на клуба взе решение да намали цените на билетите, което още веднъж показва, че ние осъзнаваме, че моментната форма на отбора не е задоволителна и в знак на уважение към вас направихме този жест.
Така както ние вярваме във вас, така се надяваме, че и вие вярвате в нас. Дългият път, по който сме поели, не е лесен и равен.
Искам да успокоя „червената" общност и тя да знае, че се движим в правилната посока и че място за отстъпление няма!
Искрено Ваш,
Гриша Ганчев!
Ти на длъжност пощальон ли си?
Целта на поставянето на новини в темата е който има желание да я коментира в рамките на добрия тон.Тук сме за да си говорим,а не да се заяждаме.
Както ти казаха по горе - ако няма какво да казваш нямаш работа тук.Форумът не е задължителен.
Модератор си,когато скрит филтрираш обидни,нецензурни мнения.Когато пишеш тук си един от нас,нито повече,нито
по-малко.Не влизай с пръчка или палка като милиционер.И твоите мнения не блестят с интелект.
За първи път ли прочиташ въпрос като мнение?Какво лошо виждаш във въпроса.Освен да пишем ние и четем и няма
нужда някой непрекъснато да ни ги завира в очите.