Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 22:35

Балкански Орел написа:Аз никъде в темата не съм казвал, че знам от къде са му парите, но казвам, че с първите му медийски изяви тоя човек си личеше че има пари.

Ясно, но той си върти нещата далеч преди първата му медийна изява. Бежанци прииждат от доста преди това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 ное 2016 22:40

Олио да ги попари
Последна промяна от ЕМИЛ на 24 ное 2016 22:41, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 24 ное 2016 22:41

Абе загубеняци. Тоя бил такъв, оня бил онакъв. Тоя направил това, пък онзи онова. Аре сега всеки палячо, който ги тръби тези неща да отиде в прокуратурата и да предостави доказателствата и фактите, с които разполага в подкрепа на своите обвинения. В противен случай той става съучастник на лицето, което обвинява. Баси смешниците сте. Изписахте две страници в кухи обвинения за тоя карикатурен персонаж Динку. Няма ли да кажете нещо и за другия клоун - Перата ? :lol: :lol: Хвани единия - удари другия е тук ситуацията. Ама то и за вас се отнася. 8-) 8-)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:41

1982 написа:
Балкански Орел написа:Аз никъде в темата не съм казвал, че знам от къде са му парите, но казвам, че с първите му медийски изяви тоя човек си личеше че има пари.

Ясно, но той си върти нещата далеч преди първата му медийна изява. Бежанци прииждат от доста преди това.

Това нито ти, нито аз можем да го разберем.
За мен няма как от такава дейност да направи такива пари, а и не ме интересува, аз гледам делата !

Хора с много повече пари, само крадат бедния народ и серат отгоре ни, това е.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:44

Messi_fan написа:Абе загубеняци. Тоя бил такъв, оня бил онакъв. Тоя направил това, пък онзи онова. Аре сега всеки палячо, който ги тръби тези неща да отиде в прокуратурата и да предостави доказателствата и фактите, с които разполага в подкрепа на своите обвинения. В противен случай той става съучастник на лицето, което обвинява. Баси смешниците сте. Изписахте две страници в кухи обвинения за тоя карикатурен персонаж Динку. Няма ли да кажете нещо и за другия клоун - Перата ? :lol: :lol: Хвани единия - удари другия е тук ситуацията. Ама то и за вас се отнася. 8-) 8-)

Кво за Перата ? Кажи ти нещо.

barura

Мнениеот barura » 24 ное 2016 22:47

Messi_fan написа:Абе загубеняци. Тоя бил такъв, оня бил онакъв. Тоя направил това, пък онзи онова. Аре сега всеки палячо, който ги тръби тези неща да отиде в прокуратурата и да предостави доказателствата и фактите, с които разполага в подкрепа на своите обвинения. В противен случай той става съучастник на лицето, което обвинява. Баси смешниците сте. Изписахте две страници в кухи обвинения за тоя карикатурен персонаж Динку. Няма ли да кажете нещо и за другия клоун - Перата ? :lol: :lol: Хвани единия - удари другия е тук ситуацията. Ама то и за вас се отнася. 8-) 8-)

значи Динко и Перата се вдигат, организират отряди и са клоуни , ако някой не се вдигне и само седи тук и пише също е виновен ,че бездействал , а тогава какво да правим за да угодим на такива като теб ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 ное 2016 22:49

Боко малоумника къде е бе? Къде е тоя мишок?
Напълни страната с бежанци... аре пуснете им на тия две бомби над главите и да се свърша...
Мършите гадни дошли на българска територия и си правят каквото искат...
Ебати скапаната държава! Цялото правителство оставка! Оставете да се размножават в тия блокове дето сте ги настанили, идиоти.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:49

Teo написа:Боко малоумника къде е бе? Къде е тоя мишок?
Напълни страната с бежанци... аре пуснете им на тия две бомби над главите и да се свърша...
Ебати скапаната държава! Цялото правителство оставка! Оставете да се размножават в тия блокове дето сте ги настанили, идиоти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 22:56

Балкански Орел написа:
1982 написа:

Това нито ти, нито аз можем да го разберем.
За мен няма как от такава дейност да направи такива пари, а и не ме интересува, аз гледам делата !

Хора с много повече пари, само крадат бедния народ и серат отгоре ни, това е.

Чудесно, ама ти така и не можеш да ми дадеш адекватен отговор - откъде Динко има такива крупни финанси ?? Той солиден бизнес няма, това е факт. А този факт поражда доста тъмни перспективи ...... щото май и той краде бедния народ и сере отгоре му ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2016 22:59

Teo написа:Боко малоумника къде е бе? Къде е тоя мишок?

Колко пъти да подава оставка едно правителство, чиято оставка е гласувана от парламента, о двоен бакалавре и единичен магистре?!? Как я виждаш тази ситуация с двете бомби над главите им при положение, че нямаме бомбардировачи :roll:

А по темата... Добри Войников го е написал преди доста години- "Криворазбраната цивилизация"-това е Европа и България, като част от нея.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”