Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: "Бежанците" си показаха рогата ......

Мнениеот pomiqr272 » 24 ное 2016 21:56

Балкански Орел написа:
1982 написа:
Балкански Орел написа:Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.

Човек, що се правиш, че не живееш в тази държава ??!

Каналите през границата се държат именно от подобни местни мутри в пограничните райони. В момента там се правят яки пачки от сума динковци.

Иначе и баба ми имаше бая земи ..... ама нямам стандарта на Динко, който води откак "бежанците" почнаха да ни заливат. ;)

Незнам кой какво държи, ама ти знаеш ли колко струва само АТВ-то на Динко когато беше първата му изява ? Дрехите му, татусите му ?За такъв кръст подобен на неговия съм се интересувал и сумата е колкото една колица, макар и не такъв мерцедес. :lol:

Само ще кажа, че имам повече доверие на Динко отколкото на всички в парламента.
Местан говори чист български, но не вярвам и на една негова дума.

За теб света е черно и бяло. Беше и за АТАКА, ВМРО и патриотите, а сега ги плюеш? Защо, нали и те бяха големи като Динко? Динко е пълен селяк и вреди на България с действията си и всички, които залавят нелегални емигранти в България? Защо ли? Ограничен си и няма да се сетиш сам и ще ти помогна. Всеки заловен нелегален остава в пределите на българската държава и се издържа от парите на майка ти и татко ти. Динко е като същите селяци, които биха с палки някакъв на магистралата. За тоя е нормално да хванеш жена за косата и да я влачиш по пътя и да я риташ, Динко не работи и е милионер! Сигурно търка билетчета. Такива селяци като Динко трябва да им осигуряват бавна смърт в газова камера.

След като потрошиха лагера си, Бойко ще може да влезе и да го ремонтира с отпуснатите от ЕС пари за нелегалните и да прибере едни парички с надписване на фактури. Холкото повече рошат, толкова повече парички.
Последна промяна от pomiqr272 на 24 ное 2016 21:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 21:57

1982 написа:
Балкански Орел написа:
Колата не струва 300 000 ! ЛЪЖА, аз като ти казвам да пускаш CV за жълтите медии...
Не го знам, но аз казах, че още с първата му медийна изява видях, че този човек има голям стандарт.

След тезата 300 бона, другата част от мнението ти за мен се изчерпва.

Напротив, S клас купе, колко е според теб, и то с АМG ??

300 бона ли струва ? В каква валута ?
[center]Levski & Lazio[/center]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 24 ное 2016 22:01

Какво сме тръгнали да обясняваме на човек сложил Георги Илиев на профила си...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:03

pomiqr272 написа:Какво сме тръгнали да обясняваме на човек сложил Георги Илиев на профила си...

Говори, така ми говори...

https://www.youtube.com/watch?v=WC_j1GJk_EE

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:06

pomiqr272 написа:
Балкански Орел написа:
1982 написа:
Балкански Орел написа:Може баба му да е имала земи, може да имал имоти, може всико.Ебати хората дето сте.

Каналите през границата се държат именно от подобни местни мутри в пограничните райони. В момента там се правят яки пачки от сума динковци.

Иначе и баба ми имаше бая земи ..... ама нямам стандарта на Динко, който води откак "бежанците" почнаха да ни заливат. ;)

Незнам кой какво държи, ама ти знаеш ли колко струва само АТВ-то на Динко когато беше първата му изява ? Дрехите му, татусите му ?За такъв кръст подобен на неговия съм се интересувал и сумата е колкото една колица, макар и не такъв мерцедес. :lol:

За теб света е черно и бяло. Беше и за АТАКА, ВМРО и патриотите, а сега ги плюеш? Защо, нали и те бяха големи като Динко? Динко е пълен селяк и вреди на България с действията си и всички, които залавят нелегални емигранти в България? Защо ли? Ограничен си и няма да се сетиш сам и ще ти помогна. Всеки заловен нелегален остава в пределите на българската държава и се издържа от парите на майка ти и татко ти. Динко е като същите селяци, които биха с палки някакъв на магистралата. За тоя е нормално да хванеш жена за косата и да я влачиш по пътя и да я риташ, Динко не работи и е милионер! Сигурно търка билетчета. Такива селяци като Динко трябва да им осигуряват бавна смърт в газова камера.

След като потрошиха лагера си, Бойко ще може да влезе и да го ремонтира с отпуснатите от ЕС пари за нелегалните и да прибере едни парички с надписване на фактури. Холкото повече рошат, толкова повече парички.

Кво да тръгвам да комуникирам с помияр ? :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 22:07

Балкански Орел написа:
1982 написа:
Балкански Орел написа:
Колата не струва 300 000 ! ЛЪЖА, аз като ти казвам да пускаш CV за жълтите медии...
Не го знам, но аз казах, че още с първата му медийна изява видях, че този човек има голям стандарт.

След тезата 300 бона, другата част от мнението ти за мен се изчерпва.

Напротив, S клас купе, колко е според теб, и то с АМG ??

300 бона ли струва ? В каква валута ?

Ето ти ценовата листа ..... Динко каза, че бил AMG, не спомена пълно или с такъв пакет, но ето ти ценовата листа:

[url]file:///C:/Documents%20and%20Settings/1/My%20Documents/Downloads/PL_S-Class_C217_2016-10-06_bg_print.pdf[/url]

Дори са над 300 000 пълните версии на AMG.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 24 ное 2016 22:09

Балкански Орел написа:
pomiqr272 написа:
Балкански Орел написа:
1982 написа:

Кво да тръгвам да комуникирам с помияр ? :mrgreen:

Нормално е да не комуникираш, когато нямаш аргументи.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 22:12

Понеже форматът не излиза тук, ще ти ги цитирам цените:

S 400 Coupé 4MATIC 198 555,86

S 500 Coupé 246 786,63

S 500 Coupé 4MATIC 254 297,02

Mercedes-AMG S 63 Coupé 345 243,11

Mercedes-AMG S 63 Coupé 4MATIC 343 717,56

Mercedes-AMG S 65 Coupé 488 527,22

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 22:20

Балкански Орел написа:Аз достатъчно писах в предните страници, а това, че говориш за газови камери за хора като ДИНКО няма нужда от коментар.

Сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ, би се насрал ако видиш дори и двама афганистанци срещу теб в самотна гора, сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ не би влязъл в горящ автобус да спасяваш хора, сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ, не би заделил част от своите лични средства за да направиш плоча в памет на убити български герои.Да го духаш под вода.

Човек, наистина се удивлявам, че ти не виждаш, че Динко е поредната мутра-престъпник. :shock: :shock: Пак те питам, ти знаеш ли какво работи този човек, че има милиони ?? Щото аз не знам, сведения за негов крупен бизнес няма. Някакъв селянин, дето се фука с купища скъпи вещи и постоянно позира пред камерите. С това е известен. Но откъде са му парите, никой не знае.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 22:25

1982 написа:
Балкански Орел написа:Аз достатъчно писах в предните страници, а това, че говориш за газови камери за хора като ДИНКО няма нужда от коментар.

Сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ, би се насрал ако видиш дори и двама афганистанци срещу теб в самотна гора, сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ не би влязъл в горящ автобус да спасяваш хора, сигурен съм, че ти ПОМИЯРЕ, не би заделил част от своите лични средства за да направиш плоча в памет на убити български герои.Да го духаш под вода.

Човек, наистина се удивлявам, че ти не виждаш, че Динко е поредната мутра-престъпник. :shock: :shock: Пак те питам, ти знаеш ли какво работи този човек, че има милиони ?? Щото аз не знам, сведения за негов крупен бизнес няма. Някакъв селянин, дето се фука с купища скъпи вещи и постоянно позира пред камерите. С това е известен. Но откъде са му парите, никой не знае.

Аз никъде в темата не съм казвал, че знам от къде са му парите, но казвам, че с първите му медийски изяви тоя човек си личеше че има пари.Честно казано и аз се изненадах като го видях с тоя Мерцедес, но не мога да твърдя, че той е от каналджийство както ти казваш !

Върни се в “Свободна зона”